Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

QUOTE(simba123 @ 2009 04 16, 22:33)
Sveikutes:) galiu pasiulyti TH rubu net pigiau nei siunciates is JAV smile.gif kainos nuo 50 iki 300 LT. Yra ir vyr. ir mot. visi originalus. Jie randasi Vilniuje. smile.gif

galit siulyti smile.gif i az geriau... kas kur ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(simba123 @ 2009 04 16, 22:33)
Sveikutes:) galiu pasiulyti TH rubu net pigiau nei siunciates is JAV smile.gif kainos nuo 50 iki 300 LT. Yra ir vyr. ir mot. visi originalus. Jie randasi Vilniuje. smile.gif

Ir man i a.z. 4u.gif
Atsakyti
SVEIKI
dinsais TH esu patenkinta,bet pries savaite teko nusivilti siais batukais
user posted image
suplyso blink.gif grazinau atgal i parduotuve ir pasiemiau pinigelius,nebenorejau vel imti batuku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2009 05 11, 08:47)
SVEIKI
user posted image
suplyso blink.gif grazinau atgal i parduotuve ir pasiemiau pinigelius,nebenorejau vel imti batuku  schmoll.gif

oho blink.gif jie nuostabiai grazus wub.gif
As is JAV siunciausi vienus, tai antra sezona tampau, isplaunu kaip nauji smile.gif
Beje, jus pastebeėjot, kad JAV nera tokiu TH batu, kurie yra LT g.gif kazin kodel?!
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 11, 10:35)
Beje, jus pastebeėjot, kad JAV nera tokiu TH batu, kurie yra LT  g.gif  kazin kodel?!

Todel, kad i LT viskas (ne tik TH) atkeliauja keleto sezonu senumo, bet uz naujo sezono kaina. Na, pvz. sidabrines blizgios spalvos pasauly buvo topas uzpernai vasara blush2.gif
Atsakyti
dar skirtingos kolekcijos, nes ir skirtingi vadybininkai renkasi, kaip kad seniau lt vien buvo galima isigyt tamsiu rubu, nes atseit mes lietuviai labai konservatyvus...
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 05 11, 14:45)
Todel, kad i LT viskas (ne tik TH) atkeliauja keleto sezonu senumo, bet uz naujo sezono kaina. Na, pvz. sidabrines blizgios spalvos pasauly buvo topas uzpernai vasara  blush2.gif

tai pas mus ju uzpernai irgi buvo, tiesiog istraukia praeitais metais neparduotu kolekciju modelius
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2009 05 11, 08:47)
SVEIKI
user posted image
suplyso blink.gif grazinau atgal i parduotuve ir pasiemiau pinigelius,nebenorejau vel imti batuku  schmoll.gif

Aš beveik tokius pačius turiu, tik baltus. Pirkau juos prieš metus laiko Lietuvoje ir dabar jau matosi skylutės batų apačioje, kur yra zomšas. Nors jie ir nelabai patvarūs, bet labai patogūs ir gražūs! Pirksiu naujus to paties modelio batukus dar kartą thumbup.gif Norėčiau juos užsisakyti internetu, nes manau pigiau kainuotų, bet tokio modelio deja nėra verysad.gif
Atsakyti
As irgi savaitgali TH kedukus nusipirkau. Aisku kol kas dar tik 2 dienas nesioju, bet patenkinta esu kaip nezinia kas smile.gif Patogumo tokio tai da nesu apturejus... Tai is tos palaimos sugebejau kartu su kedukais dar ir TH balerinas nusipirkt. Siaip gal ir nelaikys ilgai, bet jei viena sezona pratemps tai as jau busiu patenkinta. Ne taip jau baisiai kainuoja, tad kita sezona vel ka nors galima bus nusipirkt.
Zodziu isimyliu as sita branda su kiekvienu pirkiniu vis labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simba123 @ 2009 04 16, 21:33)

Kur cia yra? smile.gif Gal pasakykit kas nors, nes rasiau AZ...man neatsako nieko unsure.gif
Atsakyti
Aha, man irgi neatsako. Simba123 apsiskelbė ir dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes... noriu jusu patarimo... nusiziurejau sias TH balerinkas user posted image labai patiko raso dydis 10M... kaikuriose dydziu lentelese raso kad atitinka 41 euro, kt raso kad atitinka 40 euro... tai ir suprask kad nori... mano kojyte platesne nesioju dazniausiai 41, bijau prasauti ir nusipirkti mazus (jauteko taip nusvilti pasitikejus ka raso dydziu lenteles)... gal kuri turite tokias butent, kaip ten yra su dydziais? o gal atsakytu mamyte nesiojanti 41 dydi koki perkate TH? labai dekinga atsakiusioms, kurios apsvies mane kaip ten yra su TM dydziais, aciu 4u.gif
Atsakyti