Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

Sveikutes:) galiu pasiulyti TH rubu net pigiau nei siunciates is JAV smile.gif kainos nuo 50 iki 300 LT. Yra ir vyr. ir mot. visi originalus. Jie randasi Vilniuje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2009 04 09, 09:58)
Jucke, kokius jus pirkot is denim kolekcijos ar ne?  blush2.gif

Pirkausi šiuos:
Džinsiukai, su ~92 cm, 27 dydis - kaip nulietas
O dėl serijos tai net ir nežinau, lyg nėra parašyta ant džinsiukų, kad TH Denim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2009 04 17, 08:08)
O dėl serijos tai net ir nežinau, lyg nėra parašyta ant džinsiukų, kad TH Denim  ax.gif

viduj is uzpakalio puses ant liemens buna parasyta, ir aisku ant popieriukiu,,,
Atsakyti
aš niekada nesisiunčiau. gal kuri paaiškintų, kaip tai daroma..? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 17, 10:55)
viduj is uzpakalio puses ant liemens buna parasyta, ir aisku ant popieriukiu,,,

Nuodugniai apžiūrėjau savuosius džinsiukus namuose ir priėjau išvados, kad jie tikrai ne iš TH Denim.
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2009 04 23, 08:13)
Nuodugniai apžiūrėjau savuosius džinsiukus namuose ir priėjau išvados, kad jie tikrai ne iš TH Denim.

nesvarbu is kokios serijos svarbiau,kad gerai atrodo ant uzpakalio ir gerai nesiojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 23, 08:49)
nesvarbu is kokios serijos svarbiau,kad gerai atrodo ant uzpakalio ir gerai nesiojasi mirksiukas.gif

Čia tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2009 04 18, 21:47)
aš niekada nesisiunčiau. gal kuri paaiškintų, kaip tai daroma..? rolleyes.gif

Eini čia ir renkiesi pas ką užsisakinėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
As vis galvoju ar pirkt tokius sportinius batelius, Step top'e dabar maciau nuolaidos Tommy Hilfiger batukams ax.gif Bet su dydziais tai nesuprasi, 36 dydzio isvis ne vieno bato modelio Step top'ai negavo, o pasimatavau vienus 37 dydzio tai perdideli ryskiai, kiti 37 dydzio jau geri buvo ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 10, 13:53)
kiek teko matuotis TH dzinsus - ne vieni netiko savo dydziais, vieni per mazi, kituose jau skestu  doh.gif

man taip pat su TH dzinsais ax.gif turiu dvi bliuskytes, kokybe nebloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simba123 @ 2009 04 16, 22:33)
Sveikutes:) galiu pasiulyti TH rubu net pigiau nei siunciates is JAV smile.gif kainos nuo 50 iki 300 LT. Yra ir vyr. ir mot. visi originalus. Jie randasi Vilniuje. smile.gif

o kur cia taip yra?
Atsakyti
As TH fane jau keleta metu, koks trecdalis rubu spintoj is TH. Labai patenkinta kokybe, ypac dzinsais. Nors tiesa pasakius vienais buvau nusivylus - jie buvo tokie ale patrinti, tai tose patrynimo vietose labai keliai greit issimuse ir siaip po kokiu 10 skalbimu dzinsai atrode kaip visai nudrengti. Bet cia gal stilius ju toks ir taip sumastyta.
Man labai sunku su dzinsu ilgiais, nes visi amzinai per trumpi, o TH pats tas.
P.S. as ugio 175cm, 38 dydis lietuviskas, tai perku dzinsus 28x32, visada pats tas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 09 gegužės 2009 - 11:03