Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

GAL KAS TURIT TOKIA??? KOKI IMT NEZINAU M AR L. MEGSTKUS TH NESIOJAM M
http://usa.tommy.com...oryId=cat720014

NORECIAU ISMATAVIMU M ARBA L.ACIU
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 24, 11:06)
Kas pirkote vyriškas kostiumines kelnes?

Tetis turi kostiuma TH. O kas yra?
Atsakyti
Noriu pasiteirauti apie TH batelius, ar atitinka dydziai? Koki dydi reiktu imti, jei nesioju 37? Ir kazin kaip ju kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Koko Chanel @ 2010 12 04, 21:49)
Noriu pasiteirauti apie TH batelius, ar atitinka dydziai? Koki dydi reiktu imti, jei nesioju 37? Ir kazin kaip ju kokybe?

7
bet gal modelį parodykit, nes lygiapadžių balerinkių tikrai atitinka
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 05, 22:51)
7
bet gal modelį parodykit, nes lygiapadžių balerinkių tikrai atitinka

sitie
http://usa.tommy.com...;skuColorId=211

Gal cia mazinti dydziai, nes kitur emiau 6 dydzio batus ir geri buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 09 28, 18:36)
aš tai TH dievinu  wub.gif  bet turiu pastebėt, kad ne kartą buvo didinti dydžiai, būtent megztukų ir palaidinių, todėl kelis (vien tokia trumparankovė palaidinė su vilna ir storas nertinis) rūbelius turiu XS, nors nešioju LT S, o ir MB siunčiam visad tuos klasikinius cotton ar cotton cashmere megztainiukus S, nors LT nešioja M. Tėčiui taip pat jamiau XL, nors nešioja XXL. Džinsų neteko pirkt, tad neturiu, ką pasakyt  ax.gif  tiesa dar, šilkinė mot. palaidinė 4 dydžio atitiko S dydį.

man irgi TH kokybe superine. o dydziai tikrai labai padidinti. Viska imu xs arba 0 dydzio. o paltukas xs buvo kaip geras M, tai virsutiniu rubu daugiau nerizikuoju imt
Atsakyti
Merginos, gal turit kuri tokia rankine ? Kaip ji realiai? Ir kokia cia jos oda, nelabai suprantu.. Blizgi? g.gif

4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif naujausiu pirkiniu temoj maciau, kad nemazai kas tommy batus internetu perka, gal kas zino, is kur labiausiai apsimoka? ax.gif
Atsakyti
Nu, ka as galiu pasakyt..as visiska blondine..buvau paprotinta keleta psl atgal, kad S atitinka TH 4 dydis..ir turiu 4 dydzio marskinukus, kurie tinka...bet ju psl pradejo rasyt, kad 36 - tai 2 dydis, tai tokia maikute ir pasiemiau (nusprendziau, kad tiks)..Neilindau doh.gif

user posted image

Taip iseina, kad ne velnio TH nepadidinti..Bent jau marskiniai / nesitampancios maikutes.

Taigi, patarimas visoms S'inems - tik 4 dydis smile.gif

Atsakyti
Gal kur nors turite tokį TH sijinuką:
user posted image
domina, ar su pamušalu jis, ir kokio jis ilgio, ir kaip su dydžiu atitinka ar į kurią nors pusę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 12 09, 12:21)
man irgi TH kokybe superine. o dydziai tikrai labai padidinti. Viska imu xs arba 0 dydzio. o paltukas xs buvo kaip geras M, tai virsutiniu rubu daugiau nerizikuoju imt

Oho, net sitaip blink.gif Man gal pasiseke, bet kiek pirkus, nebuvo taip padidinta g.gif Ir paltuka turiu, tiksliau, trench'a - XS dydzio man tik tik, megztuko jau po apacia neapsirengciau, nes pecius verzia. Pati XS nesioju.
Bliuzona su kailiuku, polo maikutes taip pat XS turiu - idealiai tinka.
Nedaug sau perku is TH, daugiau gal vyrui, vaikui. Man RL labiau patinka ax.gif
Atsakyti
Man TH wub.gif
kiek turiu viskas tinka ir patinka, siaip nesioju M tai ir TH perku M.
Marskinukus su spandex emiau 6 dydi, o velvetini sijonuka 4. thumbup.gif
Atsakyti