GAL KAS TURIT TOKIA??? KOKI IMT NEZINAU M AR L. MEGSTKUS TH NESIOJAM M
http://usa.tommy.com...oryId=cat720014
NORECIAU ISMATAVIMU M ARBA L.ACIU
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 24, 11:06)
Kas pirkote vyriškas kostiumines kelnes?
Tetis turi kostiuma TH. O kas yra?
Noriu pasiteirauti apie TH batelius, ar atitinka dydziai? Koki dydi reiktu imti, jei nesioju 37? Ir kazin kaip ju kokybe?
QUOTE(Koko Chanel @ 2010 12 04, 21:49)
Noriu pasiteirauti apie TH batelius, ar atitinka dydziai? Koki dydi reiktu imti, jei nesioju 37? Ir kazin kaip ju kokybe?
7
bet gal modelį parodykit, nes lygiapadžių balerinkių tikrai atitinka
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 05, 22:51)
sitie
http://usa.tommy.com...;skuColorId=211
Gal cia mazinti dydziai, nes kitur emiau 6 dydzio batus ir geri buvo.
QUOTE(Tutia @ 2010 09 28, 18:36)
aš tai TH dievinu
bet turiu pastebėt, kad ne kartą buvo didinti dydžiai, būtent megztukų ir palaidinių, todėl kelis (vien tokia trumparankovė palaidinė su vilna ir storas nertinis) rūbelius turiu XS, nors nešioju LT S, o ir MB siunčiam visad tuos klasikinius cotton ar cotton cashmere megztainiukus S, nors LT nešioja M. Tėčiui taip pat jamiau XL, nors nešioja XXL. Džinsų neteko pirkt, tad neturiu, ką pasakyt
tiesa dar, šilkinė mot. palaidinė 4 dydžio atitiko S dydį.
man irgi TH kokybe superine. o dydziai tikrai labai padidinti. Viska imu xs arba 0 dydzio. o paltukas xs buvo kaip geras M, tai virsutiniu rubu daugiau nerizikuoju imt
sveikos
naujausiu pirkiniu temoj maciau, kad nemazai kas tommy batus internetu perka, gal kas zino, is kur labiausiai apsimoka?
Nu, ka as galiu pasakyt..as visiska blondine..buvau paprotinta keleta psl atgal, kad S atitinka TH 4 dydis..ir turiu 4 dydzio marskinukus, kurie tinka...bet ju psl pradejo rasyt, kad 36 - tai 2 dydis, tai tokia maikute ir pasiemiau (nusprendziau, kad tiks)..Neilindau

Taip iseina, kad ne velnio TH nepadidinti..Bent jau marskiniai / nesitampancios maikutes.
Taigi, patarimas visoms S'inems - tik 4 dydis

Taip iseina, kad ne velnio TH nepadidinti..Bent jau marskiniai / nesitampancios maikutes.
Taigi, patarimas visoms S'inems - tik 4 dydis
Gal kur nors turite tokį TH sijinuką:

domina, ar su pamušalu jis, ir kokio jis ilgio, ir kaip su dydžiu atitinka ar į kurią nors pusę?

domina, ar su pamušalu jis, ir kokio jis ilgio, ir kaip su dydžiu atitinka ar į kurią nors pusę?
QUOTE(Jorky @ 2010 12 09, 12:21)
man irgi TH kokybe superine. o dydziai tikrai labai padidinti. Viska imu xs arba 0 dydzio. o paltukas xs buvo kaip geras M, tai virsutiniu rubu daugiau nerizikuoju imt
Oho, net sitaip
Bliuzona su kailiuku, polo maikutes taip pat XS turiu - idealiai tinka.
Nedaug sau perku is TH, daugiau gal vyrui, vaikui. Man RL labiau patinka
Man TH
kiek turiu viskas tinka ir patinka, siaip nesioju M tai ir TH perku M.
Marskinukus su spandex emiau 6 dydi, o velvetini sijonuka 4.
kiek turiu viskas tinka ir patinka, siaip nesioju M tai ir TH perku M.
Marskinukus su spandex emiau 6 dydi, o velvetini sijonuka 4.