Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

QUOTE(Monrutė @ 2011 03 01, 07:04)
gražu, pavasariui thumbup.gif

Ir man tokia simpatiska, bet kokio ji dydzio? mastau.gif Ir dar klausimas ar tas melynas dugnas ir rankenos is tikros odos, nes aprasyme pamineta, kad viduryje logo is odos. Tai zinok zmogau, kaip cia is tikruju yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2011 03 01, 10:13)
Ir man tokia simpatiska, bet kokio ji dydzio?  mastau.gif Ir dar klausimas ar tas melynas dugnas ir rankenos is tikros odos, nes aprasyme pamineta, kad viduryje logo is odos. Tai zinok zmogau, kaip cia is tikruju yra  g.gif

hmmm, esu maciusi kelis panašiu modeliu, nebuvo odos išorėje
kaip šitas, nežinau
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 03 01, 12:29)
hmmm, esu maciusi kelis panašiu modeliu, nebuvo odos išorėje
kaip šitas, nežinau

Man irgi atrodo, kad ten bus ne odine, kiek ziurejau kitus panasius modelius, tai tekstile ir dirbtina oda. verysad.gif O taip norejau vasarai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123OPA: 01 kovo 2011 - 16:58
QUOTE(123OPA @ 2011 03 01, 17:57)
Man irgi atrodo, kad ten bus ne odine, kiek ziurejau kitus panasius modelius, tai tekstile ir dirbtina oda.  verysad.gif O taip norejau vasarai  rolleyes.gif

Žodžiu
kaip tik vaakr suplyšo man ties knopke užsegimo TH tašiukas, tiksliau nuo traukimo oda atplyšo
pirkau tipo - patent leather
o ten ne oda doh.gif atrodė tikrai labai gražiai lakinė oda, taigi, ne oda doh.gif
Atsakyti
Tai kad jie daug kur pameluoja doh.gif

Pirkau kepure aprasyme wool,

gavom - kepures etiketej 55 akrilic, 45 coton blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 03 02, 14:27)
Žodžiu
kaip tik vaakr suplyšo man ties knopke užsegimo TH tašiukas, tiksliau nuo traukimo oda atplyšo
pirkau tipo - patent leather
o ten ne oda doh.gif atrodė tikrai labai gražiai lakinė oda, taigi, ne oda doh.gif

Patent leather ir reiskia dirbtine oda.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2011 03 02, 15:32)
Tai kad jie daug kur pameluoja  doh.gif

Pirkau kepure aprasyme wool,

gavom - kepures etiketej 55 akrilic, 45 coton  blink.gif  lotuliukas.gif

ne kai internetu perki, visko nutinka
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 02, 15:03)
Patent leather ir reiskia dirbtine oda.

Dirbtinė oda - FAUX LEATHER.
O 'patent' yra blizgi/lakuota oda, apdirbta specialiu būdu, kuri nebūtinai yra nenatūrali. Aišku, jeigu daikto pradinė kaina neprotingai žema, labiausiai tikėtina, kad bus dirbtinė, bet priešingu atveju ji gali būti natūrali ir tuo pat metu labai netgi blizgi.

Patent leather is leather that has been given a high gloss, shiny finish.
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 03 02, 15:19)
Dirbtinė oda - FAUX LEATHER.
O 'patent' yra blizgi/lakuota oda, apdirbta specialiu būdu, kuri nebūtinai yra nenatūrali. Aišku, jeigu daikto pradinė kaina neprotingai žema, labiausiai tikėtina, kad bus dirbtinė, bet priešingu atveju ji gali būti natūrali ir tuo pat metu labai netgi blizgi.
Patent leather is leather that has been given a high gloss, shiny finish.

Kiek turiu patirties, patent visad buvo dirbtine.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 02, 15:25)
Kiek turiu patirties, patent visad buvo dirbtine.

Jeigu batai ar rankinė neperkopia 100-150$ sumos pradiniam variante, tai dažniausiai taip ir būna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 03 02, 15:32)
Jeigu batai ar rankinė neperkopia 100-150$ sumos pradiniam variante, tai dažniausiai taip ir būna drinks_cheers.gif

Tai va, mano norimos rankines kaina 88 $, kazkaip pigiai pasirode smile.gif Na teks toliau ieskoti.
Atsakyti
mergaites, gal kuri turit tokias kelnytes, kaip jos? jei per klubus 96 cm, 4 dydi imti ar 6? ax.gif apacioje nera labai platu? g.gif
user posted image
Atsakyti