Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

ai, dar dryžuotus baltinukus radau, džinsinę suknelę... vyro spintoje radau marškinius ir kaklaraištį, dukros - džinsinį sarafaną thumbup.gif žodžiu, veža mus tas TOMMY ax.gif
Atsakyti
Kiek MB turi rūbų, tai visi padidinti, nes šiaip nešioja L, o iš Tommy viskas M. Batų dydžiai atitinka.

Moteriški rūbai irgi šiek tiek padidinti ir plius batų dydžiai visiška mistika doh.gif

Kokybė normali, nepavadinčiau kažkokiu dideliu stebuklu biggrin.gif Tik LT TH nepirkčiau už tokias kainas, nes tikrai kokybė jų neatitinka schmoll.gif Nesakau, kad viskas, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 31 sausio 2009 - 22:11
mes irgi TH ligoniai esam, viskas nuo apatiniu, kojiniu dzinsu, striukiu, megztuku, tapkiu doh.gif nepasakyciau, kad padidinti butu per daug rubeliai, gal priklauso irgi nuo salies kurioj pagaminti g.gif nes paskutini kart dabar kai mb pirko dzinsus tai sikna kabejo jo iprastinio dydzio, tai eme mazesni, bet cia tik tokio vieno modelio g.gif daugiau visu geri buvo tie patyys kaip visad...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2009 01 31, 21:27)
man patinka  thumbup.gif  turiu dvi poras batų, megztinį, sportinius marškinėlius. gal dar ką  g.gif  viskas patinka. norisi dar  mirksiukas.gif  patinka net trispalvis firmos ženklelis  biggrin.gif

tas zenklas tikrai kazkuo ipatingas biggrin.gif nors siaip as ta firma kartais su Ben Sherman sumaisau, net nezinau kodel
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2009 01 31, 20:27)
man patinka  thumbup.gif  turiu dvi poras batų, megztinį, sportinius marškinėlius. gal dar ką  g.gif  viskas patinka. norisi dar  mirksiukas.gif  patinka net trispalvis firmos ženklelis  biggrin.gif

Ir man zenklelis superiniai atrodo!!! thumbup.gif wub.gif
Laikrodukas
Gyvai stai toks user posted image user posted image
Dar marskinukus sau prisiziurejau wub.gif reikes isigyti!!!
Papildyta:
blush2.gif blush2.gif blush2.gif ups.... didele foto, sorryyyy 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 31 sausio 2009 - 23:05
Laaaabai megstu sia firma thumbup.gif wub.gif ypac batus ir rankines,kokybe puiki bigsmile.gif batai bent jau man neatrodo padidinti ar pamazinti,visada atitinka norecia dar pora megztuku isigyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 01 31, 22:09)
Moteriški rūbai irgi šiek tiek padidinti ir plius batų dydžiai visiška mistika  doh.gif

Kokybė normali, nepavadinčiau kažkokiu dideliu stebuklu  biggrin.gif Tik LT TH nepirkčiau už tokias kainas, nes tikrai kokybė jų neatitinka  schmoll.gif Nesakau, kad viskas, bet...

neteko patirti, kad dydžiai būtų ne tie - padidinti ar kokie mistiški.
ir kokybė jų ne prastesnė nei kitų rūbų ar batų. na, nė vienų rūbų anei batų nenešiojau dešimt metų, bet jei sportinių batelių pora, nešiojama vasarą vos ne kasdien, porą metų atlaiko, manau, to pakanka.
ir kainos ne kosminės - LT rinkoje didumu neišsiskiria...
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 01 31, 23:09)
Kiek MB turi rūbų, tai visi padidinti, nes šiaip nešioja L, o iš Tommy viskas M. Batų dydžiai atitinka.

Moteriški rūbai irgi šiek tiek padidinti ir plius batų dydžiai visiška mistika  doh.gif

jau rasiau, kad kiek tikpirkta MB - nesioja L - ir perku jam is TH L - viskas idealiai atitinka.
su avalyne, tiek moteriska, tiek vyriska irgi jokios mistikos nera - dydziai visiskai atitinka rolleyes.gif
Papildyta:
nippe, labai abejoju, kad laikrodyje deimantukai biggrin.gif TH kazkaip nesispecializuoja tokiu laikrodziu gamyboj biggrin.gif manau, kad ten arba paprasti stikliukai arba cirkonis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 02 01, 11:01)
jau rasiau, kad kiek tikpirkta MB - nesioja L - ir perku jam is TH L - viskas idealiai atitinka.
su avalyne, tiek moteriska, tiek vyriska irgi jokios mistikos nera - dydziai visiskai atitinka rolleyes.gif
Papildyta:
nippe, labai abejoju, kad laikrodyje  deimantukai biggrin.gif TH kazkaip nesispecializuoja tokiu laikrodziu gamyboj biggrin.gif manau, kad ten arba paprasti stikliukai arba cirkonis rolleyes.gif

Galbut, nzn biggrin.gif vat toks lipdukas buvo user posted image
Atsakyti
Man Tommy kai kas patinka kai kas ne. Turiu megztuku, marskinuku. Lietuvoje siu drabuziu kainos nesamoningos blink.gif uz tokias nepirkciau.
Geriau is JAV. Kokybe man patinka. O modeliai drabuziu ne visi.
Atsakyti
Aš esu pirkusi keletą TH marškinukų sau, tai negaliu atsidžiaugti, MB - turi ir maikučių ir megztinukų, tai irgi labai labai patenkintas thumbup.gif O ir kokybė man patinka ir tinka thumbup.gif
Dabar dar laukiu džinsų ir kelnių, tai bijau dėl dydžių, nes migla su jais. Tikiuosi ne tokia kaip su Ralph L doh.gif
Atsakyti
As turiu megztuku, tai man thumbup.gif Kokybe gera 4u.gif
Atsakyti