Turiu dzinsus ir megztuka/golfuka. Dzinsai neblogi,o megztalo kokybe galetu ir geresne but.
Anksciau buvau labai skeptiska del sito brando. kazkoks jis man buvo
. Bet dabar turiu svarkeli ir nusipirkau be proto grazia suknele silkine. Tai turbut nuomone jau pasikeite
. Maciau labai graziu marskinuku ir sukneliu city, bet kainos LT tikrai dideles. Gal VCUP skyrelyje (gal ten isparduotuve, nes tokie atsitiktiniai daiktai) kiek pigiau...

Turiu rankine,viskas butu gerai,jei nebutu atsiklijavusios rankenos,na,tiesiog vietoj to,kad siuliu nesimatytu,suklijuota oda,tai va toks dalykas nutiko mazdaug po menesio nesiojimo,teks nesti,kad graziai apsiutu. Isties gaila,nes sumokejau virs 400 lt
ir daugiau nesinori nieko is TH meginti..

QUOTE(Maserati @ 2009 02 07, 11:30)
Turiu rankine,viskas butu gerai,jei nebutu atsiklijavusios rankenos,na,tiesiog vietoj to,kad siuliu nesimatytu,suklijuota oda,tai va toks dalykas nutiko mazdaug po menesio nesiojimo,teks nesti,kad graziai apsiutu. Isties gaila,nes sumokejau virs 400 lt

o tai jiem atgal nenori nunest, nes turetu jie pataisyt veltui

QUOTE(Maserati @ 2009 02 07, 12:30)

o tai pas mus pirkai?
sveikos, na, o as turiu mazei rubeliu TH
, super kokybe striukeliu...
(virsutiniu rubeliu keleta turime), o siuos rubelius man atrodo is olandijos jie ezasi LR, tad idomu kokios ten kainos...

Keista kad rankine atsiklijavo
turiu dvi rankines,laukiu trecios ir nieko panasaus nera atsitike,net neiplyso niekur nors nesiojau ilgokai

QUOTE(Bubė* @ 2009 02 09, 14:36)
Keista kad rankine atsiklijavo
turiu dvi rankines,laukiu trecios ir nieko panasaus nera atsitike,net neiplyso niekur nors nesiojau ilgokai 

as irgi dvi ranines turiu ir jos mano pacios mylimiausios

aš labai patenkinta sijonais...
na, tokie geri modeliai, man tiko dydis ir visas išmodeliavimas
nes paprastai su sijonais vargstu, arba taisyti reikia, arba siuvuosi ir viskas
na, tokie geri modeliai, man tiko dydis ir visas išmodeliavimas
nes paprastai su sijonais vargstu, arba taisyti reikia, arba siuvuosi ir viskas
Katik nusipirkau dzinsus ir maikute! Dievinu TH!
Neatsispyrusi vyrui ir kvepalus nupirkau. nesitikejau, jog tokie puikus bus

Neatsispyrusi vyrui ir kvepalus nupirkau. nesitikejau, jog tokie puikus bus

QUOTE(Monrutė @ 2009 02 07, 16:58)
o tai pas mus pirkai?
Siunciau is interneto(ne ebay,bet nepamenu dabar kokio psl.)
Turetu tvarkyti,na,dabar ?
pernai striukyte pirkau. modelis ir spalva super, bet kokybe galetu ir geresne buti