Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

QUOTE(Monrutė @ 2012 02 11, 14:55)
aš vis pasižiūriu, kiek db gražių dalykų yra... doh.gif ir niekas negali nupirkti verysad.gif

aš stengiuosi net nežiūrėti, ypač, kai kokias nuolaidas išmeta doh.gif o nueini pas mus į TH parduotuvę, megztukai po 300-400 Lt - nors raudok cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 11, 16:36)
o, dėkui! Gal bandėte per čia pirkti?  4u.gif

Taip, viskas ten sklandziai vyksta, daug SM forumieciu ten perkasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2012 02 11, 17:43)
Taip, viskas ten sklandziai vyksta, daug SM forumieciu ten perkasi  smile.gif

Na, dėkinga neišpasakytai 4u.gif 4u.gif vėl širdis atsigaus pagaliau biggrin.gif

prie to paties paklausiu - gal kuri tokią tašytę turit? kokio ji dydžio? senokai akis pakabinusi laikau blush2.gif
Pebble Leather Bowler
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 11, 16:55)
prie to paties paklausiu - gal kuri tokią tašytę turit? kokio ji dydžio? senokai akis pakabinusi laikau  blush2.gif

As esu ja maciusi gyvai, tai ji tokia nemaza, bet ir nera baisiai didele, man tokia super dydzio, didesne uz tas tokias standartines, bet ne lagaminas biggrin.gif parduotuveje dar esu maciusi panasia didesne tai is modeliukas graziau ziurejosi thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas geletu pasidalinti patirtim del dzinsu dydziu? Kitu firmu daugiausiai turiu 28 dydzio, kai kuriu 27dyd. ir 34 ilgio. Ar tommio dzinsai 28 dydzio tiktu? Su kokiom klubu apimtim kokius dzinsu dydzius imate? Ir kaip ju ilgis?

Atsakyti
Man patinka tinka ir dydis ir kokybe 4u.gif
Atsakyti
Turiu šitą juodą pūkinę striukę (realybėj gražiau atrodo). Tai yra pakankamai plona, nestorina, bet baisiai šilta (viduj pūkų ir plunksnų miksas) ir puikios kokybės. Kapišonas ir kišenės pamušti labai malonia švelnia medžiaga. Žodžiu, rekomenduoju thumbup.gif
Nešioju europietišką S, striukės dydis atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 11, 16:55)
Na, dėkinga neišpasakytai  4u.gif  4u.gif  vėl širdis atsigaus pagaliau  biggrin.gif

prie to paties paklausiu - gal kuri tokią tašytę turit? kokio ji dydžio? senokai akis pakabinusi laikau  blush2.gif
Pebble Leather Bowler

drauge tokia turi, labai labai grazi wub.gif nei didele, nei maza, yra gi ismatavimai parasyti puslapyje "Dimensions: 13" (L) X 7" (W) X 11" (H)" daugink is 2,54 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2012 02 25, 12:55)
Gal kas geletu pasidalinti patirtim del dzinsu dydziu? Kitu firmu daugiausiai turiu 28 dydzio, kai kuriu 27dyd. ir 34 ilgio. Ar tommio dzinsai 28 dydzio tiktu? Su kokiom klubu apimtim kokius dzinsu dydzius imate? Ir kaip ju ilgis?

kaip tik vakar matavausi vienus smile.gif. Šiaip nešioju 28 džinsus, tai ir TH tokie tiko. Neatkreipiau dėmesio į ilgio kodą, bet su 174 nešioju 32 ilgį, tai nemanau, kad jų ilgis kitoks.
beje, europiniam puslapyje daug gražesnių džinsų modelių, bent jau man yra, tik kad kainos tokios, kaip ir LR g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella.lt: 19 kovo 2012 - 12:02
Sveiki, gal kas turi Flutter sleeve dress ?
Man tobulai grazi si suknele ir dabar taiko 30% nuolaida wub.gif BET nezinau kuria spalva geriau imti. Linkstu prie geltonos, bet klausimas ar nepersisvies ir apskritai kaip ta spalva realiai atrodo g.gif Navy manau butu saugesnis pasirinkimas, bet mano visa spinta pilna tamsiu rubu doh.gif

Jeigu kas turit gal galit pakomentuoti del spalvos ir dydzio: koks sukneles ilgis ir ar dydi atitinka/mazinta? ax.gif Is mano patirties TH sukneles dydi atitinka, bet gal dar ir nuo rubo modelio priklauso.

Sneku apie sia suknele:
http://usa.tommy.com...;skuColorId=410
Atsakyti
Kokia graži bigsmile.gif Man geltonos spalvos kaip tik dailesnė bigsmile.gif
Turiu kelias sukneles, tai tikrai atitinka dydį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 20 kovo 2012 - 18:40
tai gal galėtumėt pasidalinti, kas šiuo metu perka/siunčia iš TH? smile.gif
Atsakyti