Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

Kas pirkote šią Tommy Hilfiger Dress, Short Sleeve Printed Cotton Wrap
ar galite dydžius pakomentuoti?
man su krūtine 84 ir klubais 90, liemeniu 65 - S ar XS?

user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif norejau paklausti gal kas zinote koks vaikiskas dydis atitinka suaugusiu xs-s dydi? 14 metu ar 16? aciu 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais. Skelbimam skirta Skelbimų lenta..
Atsakyti
Sveikos,
Kiek per tarpininkes isbrangsta daikteliai? ar daznai cia sm siunciates? kiek laiko laukiat prekiu?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 07 24, 20:09)
Sveikos,
Kiek per tarpininkes isbrangsta daikteliai? ar daznai cia sm siunciates? kiek laiko laukiat prekiu?

Šitą informaciją rasite kiekvienos tarpininkės temoje, pirmame puslapyje, tereikia atidžiai paskaityti smile.gif
tarpininkes rasite čia
http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 29 liepos 2012 - 20:32

i 
Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais. Skelbimam skirta Skelbimų lenta..
Atsakyti
Kaip medvilnės/kašmyro megztiniai TH nešiojasi? Nedažo, neišsitampo? ar labai veliasi?
Atsakyti
Kaip su TH paltukų dydžiais? Jeigu EU nešioju 36, tai koks tiktų dydis? ax.gif domina military wool coat, gal kas turite? rolleyes.gif
Atsakyti
Mano visi megztukai buvo didinti, nors nešioju S, imdavau XS, bet dabar galvoju dėl Favorite Long Sleeve Tee, tokių:

user posted image

kažin didinti, ar ne? Niekam neteko pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 09 26, 20:27)
Kaip su TH paltukų dydžiais? Jeigu EU nešioju 36, tai koks tiktų dydis?  ax.gif domina military wool coat, gal kas turite?  rolleyes.gif

Mama turi paltuką iš USA, nešioja LT M-L, tai TH paltukas L dydžio, bet jis toks laisvesnio kirpimo, tai sunku pasakyt, didintas, mažintas, sakyčiau atitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 10 03, 19:41)
Mano visi megztukai buvo didinti, nors nešioju S, imdavau XS, bet dabar galvoju dėl Favorite Long Sleeve Tee, tokių:

user posted image

kažin didinti, ar ne? Niekam neteko pirkti? smile.gif

Šios atitinka,aš nešioju XS ir turiu XS dydi,tinka,nedidinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freiza @ 2012 07 07, 16:58)
Sveiki  4u.gif  norejau paklausti gal kas zinote koks vaikiskas dydis atitinka suaugusiu xs-s dydi? 14 metu ar 16? aciu  4u.gif

ziurint kas, jei megztukai tai 16,jei maikes 14
Atsakyti