Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

QUOTE(Fungu @ 2013 01 20, 19:39)
Labas visoms Tommy Hilfiger gerbėjoms,

Įsimylėjau šiuos batus. Bet kadangi ir kaina nėra maža, noriu pasiklausti, gal kuri jau turite tokius šios serijos batus, kaip nešiojasi, kaip kokybė? Nesinori taip nieko nežinant pirkti. Nors jie taip perfekt prie mano kepurės ir šaliko tiktų...  wub.gif

user posted image

Turiu situos, tik juodus. Kokybe superine, patogus, prieziura.... su sausa kempinele valau, jokiu sunkumu smile.gif Prikau Klaipedos salamanderyje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 01 20, 20:39)
Labas visoms Tommy Hilfiger gerbėjoms,

Įsimylėjau šiuos batus. Bet kadangi ir kaina nėra maža, noriu pasiklausti, gal kuri jau turite tokius šios serijos batus, kaip nešiojasi, kaip kokybė? Nesinori taip nieko nežinant pirkti. Nors jie taip perfekt prie mano kepurės ir šaliko tiktų...  wub.gif

Turiu mėlynus. Labai kokybiški, patogųs, lengvai piržiūrimi smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2013 01 22, 01:10)

esu ne LT. Pirkčiau už 469 LT.

Aš čia LT nupirkau pigiau juos...
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2013 01 22, 13:06)

naujus? už kiek pirkote, jei ne paslaptis? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2013 01 22, 07:36)
Turiu situos, tik juodus. Kokybe superine, patogus, prieziura.... su sausa kempinele valau, jokiu sunkumu smile.gif Prikau Klaipedos salamanderyje. smile.gif

oi kaip fainiai gerus atsiliepimus išgirsti 4u.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2013 01 22, 14:06)
Turiu mėlynus. Labai kokybiški, patogųs, lengvai piržiūrimi smile.gif  4u.gif
Papildyta:

Man irgi smalsu, kur pirkote pigiau, nes mačiau Step tope jie šiuo metu nukainoti iki 560 Lt (jeigu gerai pamenu) g.gif. Aš į juos vis pasidairau, bet norėtųsi didesnės nuolaidos rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 24 sausio 2013 - 08:44
QUOTE(Mona @ 2013 01 24, 09:44)
Man irgi smalsu, kur pirkote pigiau, nes mačiau Step tope jie šiuo metu nukainoti iki 560 Lt (jeigu gerai pamenu)  g.gif. Aš į juos vis pasidairau, bet norėtųsi didesnės nuolaidos  rolleyes.gif.

Bent jau Klaiprdos MADOS LINIJOJE, dabar yra 30proc ar 40proc nuolaida. Tai nuo 650lt neblogai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 01 22, 16:10)
naujus? už kiek pirkote, jei ne paslaptis?  bigsmile.gif
Papildyta:

oi kaip fainiai gerus atsiliepimus išgirsti 4u.gif ačiū smile.gif

QUOTE(Mona @ 2013 01 24, 10:44)
Man irgi smalsu, kur pirkote pigiau, nes mačiau Step tope jie šiuo metu nukainoti iki 560 Lt (jeigu gerai pamenu)  g.gif. Aš į juos vis pasidairau, bet norėtųsi didesnės nuolaidos  rolleyes.gif.

Buvo step tope akcija per visus jamam ar tai 30 ar tai 40 proc. Tai nupirkau 440 atrodo, nebepamenu. smile.gif
Atsakyti
Superinis brand'as! Turiu nemazai marskiniu ir nesioju jau kokius 5 metus, tai po tiek daug skalbimu spalva praktiskai neisbluko. Labai medziaga kokybiska ir baisiai patogus... Rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(krisius1984 @ 2013 02 17, 15:55)
Superinis brand'as! Turiu nemazai marskiniu ir nesioju jau kokius 5 metus, tai po tiek daug skalbimu spalva praktiskai neisbluko. Labai medziaga kokybiska ir baisiai patogus... Rekomenduoju!

Visi jau šitą žinom biggrin.gif
Atsakyti
Nusivyliau TH pūkiniu paltu. Ištisai lenda pūkai per nugaroje esantį medžiagos plotelį, visa vaikštau kaip iš vištidės doh.gif
mano modelis toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salduke: 28 vasario 2013 - 11:37
Man cottoniniai moteriški irgi megztukai nusiskalbė ir bendra vaizdą prarado. Nors vyras kuo puikiai nešioja cottoninius vyriškus ir nieko neatsitiko. Kažin nuo ko priklauso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 28 vasario 2013 - 11:58
Turiu šiuos TH aulinukus:
user posted image

modelis aiškiau matosi čia

Kai tik nusipirkau, buvo kiek neramu, nes aulas atrodė pakankamai aptemptas (mano blauzda prie stambesnių) ir pats batas buvo gana "aptemptas". Tačiau oda labai puikiai prisitaikė prie kojos, aulas tapo laisvokas - toks, kokio ir norisi iš tokio tipo batų. Labai patogūs, puikiai nešiojasi.

Minusai :
1. Dėl gumos, esančios ant pado, einant batai kartais erzinančiai cypsi. Menkas minusas atsižvelgiant į patogumą ir kokybę, bet erzina;
2. Kadangi vidus yra tamsiai mėlynas, dažytas dažais, tai vis dar dažo kojines. Labai doh.gif unsure.gif

Bet kuriuo atveju tokie pliusai, kaip:
patogumas; pado kokybė (prasiūtas šonuose ir apačioje pakaltas); odos prisitaikymas prie kojos; vaizdas atperka minusus smile.gif Dydis, mano nuomone, atitinka - nešioju 40-41, tai tokius ir matavausi. Bijau tiksliai pameluoti, nes šiuo metu neaviu jais, bet berods ėmiau 41 šių unsure.gif

Matavausi ir svajojau apie šiuos gražuolius:
user posted image

Bet nešiojant 40-41 dydį ir su platoka blauzda 40 dydžio batai buvo ne itin patogūs - norėjosi šiek tiek daugiau vietos blauzdai, o va 41 dydžio parduotuvėje nebuvo.

Taip pat turiu Rome serijos džinsus:
user posted image

Apie nešiojimą ir kokybę negaliu pasakyti daug, nes dar tik nusipirkau, nedėvėjau, bet šiaip pasirodė itin patogūs ir nors medžiaga standi, rimta tokia (ne tįsalinė), bet džinsai labai gerai gulė ant kojų - nebuvo nei per kieti, nei dar kokie blogi. Tikrai pirksiu ir kitus TH džinsus ateity smile.gif

Visos foto skolintos iš interneto.
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 28, 11:57)
Man cottoniniai moteriški irgi megztukai nusiskalbė ir bendra vaizdą prarado. Nors vyras kuo puikiai nešioja cottoninius vyriškus ir nieko neatsitiko. Kažin nuo ko priklauso g.gif

Tai kad ir su vyriškais medvilniniais labai panaši situacija doh.gif. Maniškis, kiek nešiojo, tai dar nė karto nebuvo skalbti, o jau buvo pasivėlę lyg dėvėti ilgesnį laiką ir skalbti ne kartą unsure.gif. Palyginimui galiu pasakyti, kad jis dažnokai perka Esprit medvilninius megztinius, tai nėra ką nė lyginti - nešiojasi gerai, nenusiskalbia smile.gif. O juk atrodo, kad nėra ko lyginti TH ir Esprit biggrin.gif.
Atsakyti