Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

QUOTE(Mona @ 2013 02 28, 19:03)
Tai kad ir su vyriškais medvilniniais labai panaši situacija  doh.gif. Maniškis, kiek nešiojo, tai dar nė karto nebuvo skalbti, o jau buvo pasivėlę lyg dėvėti ilgesnį laiką ir skalbti ne kartą  unsure.gif.

o maniškis nešioja ir nieko panašaus nėra, ir skalbti jau ne kartą g.gif
Atsakyti
Viena daikta teturiu HF - medvilnine suknele, pirkau internetu, nesimatavus - sukirpimas labai "nemoteriskas" - tiesiai eina sonai, tinkama butu berniokisko tipo figurai, o ne moteriskiems islinkimams. suknele graziai atrodo aplink klubus, o ant liemens kabo kaip maisas. kokybe normali, kokios ir tikejausi ir paprasciausio medvilninio "jersey" audinio.

teko matuotis ne viena pora HF dzinsu ir kilnoti megztiniu (tkmaxx) - viskas tiesiai sukirpta, kazkoks nesusipratimas... taip grieztai vyriskai... nors aisku, jeigu kas turi berniukiska figura klubai=liemuo, tai viskas labai tiktu!

Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 02 28, 19:15)
o maniškis nešioja ir nieko panašaus nėra, ir skalbti jau ne  kartą  g.gif

Gal Jūs ten kokius mandresnius perkate smile.gif. Aš kalbu apie tokio tipo (ir beje, ta pati situacija tiek su siųstais iš Amerikos TH, tiek pirktais Vokietijoje):

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 03 01, 00:09)
Gal Jūs ten kokius mandresnius perkate  smile.gif. Aš kalbu apie tokio tipo (ir beje, ta pati situacija tiek su siųstais iš Amerikos TH, tiek pirktais Vokietijoje):

user posted image

Maniškis irgitokius nešioja. Itin patenktina aš dėl skalbimo, jis dėl patogumo thumbup.gif ir prie džinsų, ir prie kostiuminių kelnių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2013 02 28, 22:40)
Maniškis irgitokius nešioja. Itin patenktina aš dėl skalbimo, jis dėl patogumo thumbup.gif  ir prie džinsų, ir prie kostiuminių kelnių thumbup.gif

Patogūs, nieko negaliu sakyt, bet kokybė man jų, kaip kad minėjau, labai net šiaip sau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 02 28, 23:07)
Patogūs, nieko negaliu sakyt, bet kokybė man jų, kaip kad minėjau, labai net šiaip sau  g.gif

As perku truputi brangesnius,tai sakau nesiojasi labai gerai vyriski,su moteriskais nekas,nors paskutini pirkau brangesni,silta,tai dabar su juo sedziu,tasau ir labai patenkinta,bet ne medvelninis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 02 28, 22:09)
Gal Jūs ten kokius mandresnius perkate  smile.gif. Aš kalbu apie tokio tipo (ir beje, ta pati situacija tiek su siųstais iš Amerikos TH, tiek pirktais Vokietijoje):

kad ne super mandresnius, tik dryzuotus biggrin.gif

o mano medvilniniai megztukai, kurie su pynem, po skalbimo siek tiek kietesni, o tie kurie paprasti, panasus kaip jus vyriskus ikelet, tai ir po skalbimo normaliai atrodo
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 03 01, 01:35)
As perku truputi brangesnius,tai sakau nesiojasi labai gerai vyriski,su moteriskais nekas,nors paskutini pirkau brangesni,silta,tai dabar su juo sedziu,tasau ir labai patenkinta,bet ne medvelninis 4u.gif

Na taip, yra premium cotton ir ir cotton. Mūsiškių pirmasis variantas, tas matyt daug ką daro... smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 03 01, 11:38)
kad ne super mandresnius, tik dryzuotus  biggrin.gif

o mano medvilniniai megztukai, kurie su pynem, po skalbimo siek tiek kietesni, o tie kurie paprasti, panasus kaip jus vyriskus ikelet, tai ir po skalbimo normaliai atrodo

Skalbkit rankom, su minkštikliu, bus visiškai kitoks efektas.
Atsakyti
Mergaitės, iš kur siunčiatės tokias arba dar karts nuo karto Girl matau būna įkelta?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 03 07, 19:05)
Mergaitės, iš kur siunčiatės tokias arba dar karts nuo karto Girl matau būna įkelta?

user posted image

Pabandykit www.macys.com www.6pm.com. Ten buna, tik siuntimas is JAV per tarpininkes 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 02 28, 19:03)
Tai kad ir su vyriškais medvilniniais labai panaši situacija  doh.gif. Maniškis, kiek nešiojo, tai dar nė karto nebuvo skalbti, o jau buvo pasivėlę lyg dėvėti ilgesnį laiką ir skalbti ne kartą  unsure.gif. Palyginimui galiu pasakyti, kad jis dažnokai perka Esprit medvilninius megztinius, tai nėra ką nė lyginti - nešiojasi gerai, nenusiskalbia  smile.gif. O juk atrodo, kad nėra ko lyginti TH ir Esprit  biggrin.gif.

Pirkom tiek iš macys, tiek tiesiai iš TH n kartų vyriški skalbti. Žinoma, dažnai nešiojant ne vieną sezoną, matosi, kad nenaujas, bet nėra ką ir norėti. Turim vyriškų medvilninių gal 10. O su vilna, man pasirodė šiaip sau... Tik sudėtinga vertinti iš 1 gaminio.
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2013 03 15, 12:00)
Pirkom tiek iš macys, tiek tiesiai iš TH n kartų vyriški skalbti. Žinoma, dažnai nešiojant ne vieną sezoną, matosi, kad nenaujas, bet nėra ką ir norėti. Turim vyriškų medvilninių gal 10. O su vilna, man pasirodė šiaip sau... Tik sudėtinga vertinti iš 1 gaminio.

Na va, kaip keista, kad niekas nepeikia TH megztinių, tik aš biggrin.gif. Dar kaip tik neseniai su sese perkalbėjom, kad jos vyras, kuris šiaip jau yra TH gerbėjas, taip pat nėra patenkintas medvilninių megztinių kokybe. Matyt, mes labai priekabūs biggrin.gif.
Atsakyti