Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 10, 16:00)
superrr  thumbup.gif  kad jūsų dantys ir taip gražūs, jei mano tokie būtų, tai džiaugčiaus  blush2.gif
rezultatas pastebimas  smile.gif

Taip atrodo.. unsure.gif Buvo ir kitoj pusėj tiek iššokęs dantas, bet kažkaip plokštelė jį patiesino, bet realiai vis tiek iššokęs.. tai jau trauma šypsotis buvo.. doh.gif

Tai va dabar tikiuosi bus tiesučiai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 10, 17:00)
superrr  thumbup.gif  kad jūsų dantys ir taip gražūs, jei mano tokie būtų, tai džiaugčiaus  blush2.gif
rezultatas pastebimas  smile.gif

Tikrai, tureciau as tokius grazius dantukus, tai ne minties apie breketus nebutu kile... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2009 02 10, 21:15)
Tikrai, tureciau as tokius grazius dantukus, tai ne minties apie  breketus nebutu kile... blush2.gif

gal taip tik atrodo, manau tavo nuotraukele pamaciusios mes lygiai ta pati sakytume.. wub.gif juk dauguma savo kompleksu sau isikalbame pacios..kaip pastebejau, dauguma cia laimingai turi antrasias puses, reiskia grazios mes, ir vyrai mus myli bet va kol pacios sau neatrodysime puikios tol nenusiraminsim. todel ir esame moterys, mums galima 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2009 02 10, 20:15)
Tikrai, tureciau as tokius grazius dantukus, tai ne minties apie  breketus nebutu kile... blush2.gif

Oho.. blush2.gif Bet turiu pasakyti, kad turint tokius dantus vis tiek gėdos jausmas jama ir nemalonu šypsotis.. biggrin.gif Gal todėl, kad pati labai kreipiu dėmesį į kitų žmonių dantis, ir jei dantai negražūs, tai ir pats žmogus ne toks mielas atrodo.. unsure.gif Tai matyt dėl to pati savo kaplius sureikšminu.. doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 10, 21:10)
juk dauguma savo kompleksu sau isikalbame pacios..

Tai jau taip.. doh.gif Bet va, kad jau įsikalbėti tie kompleksai, tai reikia visokiais būdais juos šalinti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 10, 21:10)
gal taip tik atrodo, manau tavo nuotraukele pamaciusios mes lygiai ta pati sakytume.. wub.gif  juk dauguma savo kompleksu sau isikalbame pacios..kaip pastebejau, dauguma cia laimingai turi antrasias puses, reiskia grazios mes, ir vyrai mus myli bet va kol pacios sau neatrodysime puikios tol nenusiraminsim. todel ir esame moterys, mums galima 4u.gif  4u.gif

Myli tie vyrai mus, bet aš pvz savęs negaliu mylėt...pasižiūriu i veidrodį ir pagalvoju, fu kokie baisūs dantys doh.gif ir kol nebus tiesūs aš sau tai kartosiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 10, 22:37)
Myli tie vyrai mus, bet aš pvz savęs negaliu mylėt...pasižiūriu i veidrodį ir pagalvoju, fu kokie baisūs dantys  doh.gif  ir kol nebus tiesūs aš sau tai kartosiu..  rolleyes.gif

ir as tokia pat drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 10, 21:43)
ir as tokia pat drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Ir as drinks_cheers.gif man visi draugai tevai sako "kam as cia breketus sau prigalvojau?" bet as SAU negrazi... blush2.gif pasiziuri i foto i geda darosi... veliau ikelsiu savo foto, kai grisiu po 8 dantu rovimo smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif
jau poryt des gumytes,tai vis labiau pradedu bijot doh.gif bet kartu ir laukiu ax.gif
perskaiciau cia jusu postus,tai su manim tas pats...mano tetis iki siol klausia kam man ju reikia smile.gif ? net ortodonte sake kad be ju butu galima ir apsieiti, bet jei yra didelis noras patiesint dantukus (o jis tikrai toks yra ir lb didelis hihihi.gif ) tai tada judam i prieki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2009 02 11, 00:59)
Labas vakaras mergaites 4u.gif
jau poryt des gumytes,tai vis labiau pradedu bijot doh.gif  bet kartu ir laukiu ax.gif
perskaiciau cia jusu postus,tai su manim tas pats...mano tetis iki siol klausia kam man ju reikia smile.gif ? net ortodonte sake kad be ju butu galima ir apsieiti, bet jei yra didelis noras patiesint dantukus (o jis tikrai toks yra ir lb didelis hihihi.gif ) tai tada judam i prieki 4u.gif

Mano tetis irgi ta pati sako smile.gif bet jau nebedaug man liko metai nepilni smile.gif tada jau sypsosiuosi placiai smile.gif
Atsakyti
Pas mane kažkaip jau niekas nieko nebesako.. biggrin.gif Nors dantai, kaip sakot, ir nėra kritinės būsenos, bet jau nuo mokyklos laikų tampausi su plokštelėm.. doh.gif Tai susidėjau breketus, ir spakaina bus.. smile.gif Tikiuosi dabar jau TIKRAI išsitiesinsiu.. biggrin.gif Nes plokštelę tai užsidėdavau, tai neužsidėdavau.. jei ilgiau neužsidėdavau, paskui išvis nebetikdavo ant dantų.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 11, 09:42)
Pas mane kažkaip jau niekas nieko nebesako.. biggrin.gif Nors dantai, kaip sakot, ir nėra kritinės būsenos, bet jau nuo mokyklos laikų tampausi su plokštelėm.. doh.gif Tai susidėjau breketus, ir spakaina bus.. smile.gif Tikiuosi dabar jau TIKRAI išsitiesinsiu.. biggrin.gif Nes plokštelę tai užsidėdavau, tai neužsidėdavau.. jei ilgiau neužsidėdavau, paskui išvis nebetikdavo ant dantų.. unsure.gif

Bus bus grazu smile.gif mano irgi nebuvo lb jau kreivi dantys, bet vienas sugalvojo ne ten isdygti tai ir vaikstau su breketais.. Bet jau ortodontas per paskutini vizita pasake kad dantukas vietoje beliko uzdaryti tarpus smile.gif o vizitas po menesio gero dar tik doh.gif gal kas pas Manta Sidlauska dar tvarkotes?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 06, 21:48)
mergyt netingek pasiskaityti, sioje temoje daug kalbeta apie tas gumytes ir kam jos reikalingos 4u.gif

niu va daba jau bijosiu klausti biggrin.gif ...
o skaityti ir sekti ka snekat stengiuosi, tik va matai, kai paciai nedejo jokiu gumyciu tai ir neistrigo atmintin kam jos ir del koki geri daro.

aciu mandagiems zmonems, nepasididziavusiems ir atsakiusiems mirksiukas.gif
Atsakyti