QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 07, 17:17)
Man irgi is pradziu traskejo vienas breketukas priekinis, veliau ir dantis girgzdejo siek tiek, bet viskas praejo su laiku savaime. tikrai nesiruosia niekas ten kristi

O man is pradziu sudejo virsutinius, as su jais 2men atvaiksciojau biski skaudejo bet kentet galima, o dabar turiu jau ir apacioj breketus tai taip sumku!!! lupa vidui visa pritrine, nu zodziu kaskip vien su virsum geriau jauciausi... mano viena dantis jau tiesinasi bet atsiranda tokia kaip skilute kur dantena ir dantis,nezinau ar dantena po to uzpildys ta skilute?

QUOTE("Bond Girl 007" @ 2009 02 07, 23:51)
O man is pradziu sudejo virsutinius, as su jais 2men atvaiksciojau biski skaudejo bet kentet galima, o dabar turiu jau ir apacioj breketus tai taip sumku!!! lupa vidui visa pritrine, nu zodziu kaskip vien su virsum geriau jauciausi... mano viena dantis jau tiesinasi bet atsiranda tokia kaip skilute kur dantena ir dantis,nezinau ar dantena po to uzpildys ta skilute? 

as nuo rugsejo vaikstau tik su virsutiniais breketai...apacioj negali deti, nes paskutinius, 8-us dantis reikia rauti, jie man nevisai isdyge

Pasidziaukit dar kol tik su virsum vaikstot, nes man apatiniai nelabai patinka..kazkaip nepriprantu dar prie ju, nors jau 2 savaites su virs praejo..vien su virsutiniais smagiau buvo, net patiko man jie, o dabar sioki toki diskomforta jauciu

dziaugiuosi,kad man tikriausiai tik virsuj des

QUOTE(saliuke @ 2009 02 06, 21:41)
nu gal biski ne taip parasiau...
i sonus gal nekliba, bet pirmyn- atgal tai tikrai 

Man irgi vienas dantis taip juda, bet kai pakeite storesne viela, jis siek tiek stabilizavosi

Papildyta:
QUOTE(saliuke @ 2009 02 07, 23:07)
Nes kaip supratau is merginu pasisakymu, kad prie apatiniu kazkaip sunkiau priprast, nei prie virsutiniu. o man dar apacios turbut greit neapgelezuos... 

Nezinau man kai uzdejo apatinius sake labiau verz, bet kazkaip tik kelios dienos ir vel pradejau normaliai valgyt

QUOTE(kabesita @ 2009 02 09, 11:25)
Man irgi vienas dantis taip juda, bet kai pakeite storesne viela, jis siek tiek stabilizavosi 
Papildyta:
Nezinau man kai uzdejo apatinius sake labiau verz, bet kazkaip tik kelios dienos ir vel pradejau normaliai valgyt

Papildyta:

man tai beda buvo irgi su apacia buvo gera menesi tryne man..
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 09, 14:58)
Geraaaai, pagaliau nustojo dantus skaudėti..

Šiandien lygiai savaitė, kaip aš su breketukais, tai sakyčiau, kad pagerėjimas visai matosi, kai per tiek laiko..

A kaip jūs gyvenate?

QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 09, 16:11)
Tik labiau sukandus skaustelna..
Šiandien lygiai savaitė, kaip aš su breketukais, tai sakyčiau, kad pagerėjimas visai matosi, kai per tiek laiko..
Aš kas antrą dieną dantus su telefonu vis nusipotkiju, kad galėčiau stebėti..
A kaip jūs gyvenate?

A kaip jūs gyvenate?

As tai gailiuos, kad nefotkinau nuo pradziu

Tik va kariauju su gumyciu dazymusi

QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 09, 15:11)
Tik labiau sukandus skaustelna..
Aš kas antrą dieną dantus su telefonu vis nusipotkiju, kad galėčiau stebėti..
A kaip jūs gyvenate?

A kaip jūs gyvenate?

Taip greitai rezultatas matos ?

aš jaučiu ir kas antrą dieną fotkinsiu

Aš tai nekantrauju kada man sudės breketus

Šiandien eisiu užsiregistruot pas chirurga dantu rovimui

Papildyta:
QUOTE(Giedre_S @ 2009 02 09, 15:33)
Tik va kariauju su gumyciu dazymusi
. Taip saugau, atrodo, o jos gyvates vis tiek zaliuoja, net nesuprantu nuo ko
...

O kokios spalvos tavo gumytės?