Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Taip, zinoma, kad iskart virsu ir apacia... Ir tiesa - apacioj skauda labiau.
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 07, 17:17)
Man irgi is pradziu traskejo vienas breketukas priekinis, veliau ir dantis girgzdejo siek tiek, bet viskas praejo su laiku savaime. tikrai nesiruosia niekas ten kristi

karsta.gif ačiū,nuraminot,o aš jau būčiau ortodontės klausinėjus,ar čia man jau dantys krenta lotuliukas.gif Tikriausiai dantys turi susistovėti savo naujose vietose rolleyes.gif
Atsakyti
O man is pradziu sudejo virsutinius, as su jais 2men atvaiksciojau biski skaudejo bet kentet galima, o dabar turiu jau ir apacioj breketus tai taip sumku!!! lupa vidui visa pritrine, nu zodziu kaskip vien su virsum geriau jauciausi... mano viena dantis jau tiesinasi bet atsiranda tokia kaip skilute kur dantena ir dantis,nezinau ar dantena po to uzpildys ta skilute? g.gif
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2009 02 07, 23:51)
O man is pradziu sudejo virsutinius, as su jais 2men atvaiksciojau biski skaudejo bet kentet galima, o dabar turiu jau ir apacioj breketus tai taip sumku!!! lupa vidui visa pritrine, nu zodziu kaskip vien su virsum geriau jauciausi... mano viena dantis jau tiesinasi bet atsiranda tokia kaip skilute kur dantena ir dantis,nezinau ar dantena po to uzpildys ta skilute?  g.gif

as nuo rugsejo vaikstau tik su virsutiniais breketai...apacioj negali deti, nes paskutinius, 8-us dantis reikia rauti, jie man nevisai isdyge doh.gif treciadieni laukia operacija, pjaus dantenas doctor.gif stai ir aukos grozio vardan biggrin.gif
Atsakyti
Pasidziaukit dar kol tik su virsum vaikstot, nes man apatiniai nelabai patinka..kazkaip nepriprantu dar prie ju, nors jau 2 savaites su virs praejo..vien su virsutiniais smagiau buvo, net patiko man jie, o dabar sioki toki diskomforta jauciu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
dziaugiuosi,kad man tikriausiai tik virsuj des 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2009 02 06, 21:41)
nu gal biski ne taip parasiau...biggrin.gif i sonus gal nekliba, bet pirmyn- atgal tai tikrai smile.gif

Man irgi vienas dantis taip juda, bet kai pakeite storesne viela, jis siek tiek stabilizavosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saliuke @ 2009 02 07, 23:07)
Nes kaip supratau is merginu pasisakymu, kad prie apatiniu kazkaip sunkiau priprast, nei prie virsutiniu. o man dar apacios turbut greit neapgelezuos... ax.gif

Nezinau man kai uzdejo apatinius sake labiau verz, bet kazkaip tik kelios dienos ir vel pradejau normaliai valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 02 09, 11:25)
Man irgi vienas dantis taip juda, bet kai pakeite storesne viela, jis siek tiek stabilizavosi  ax.gif
Papildyta:

Nezinau man kai uzdejo apatinius sake labiau verz, bet kazkaip tik kelios dienos ir vel pradejau normaliai valgyt  mirksiukas.gif

man tai beda buvo irgi su apacia buvo gera menesi tryne man..
Atsakyti
sveikos smile.gif
Kaip laikotės? ko tokios nekalbios g.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 09, 14:58)
sveikos smile.gif
Kaip laikotės? ko tokios nekalbios  g.gif

Geraaaai, pagaliau nustojo dantus skaudėti.. biggrin.gif Tik labiau sukandus skaustelna.. rolleyes.gif

Šiandien lygiai savaitė, kaip aš su breketukais, tai sakyčiau, kad pagerėjimas visai matosi, kai per tiek laiko.. biggrin.gif Aš kas antrą dieną dantus su telefonu vis nusipotkiju, kad galėčiau stebėti.. doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif

A kaip jūs gyvenate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 09, 16:11)
Geraaaai, pagaliau nustojo dantus skaudėti.. biggrin.gif Tik labiau sukandus skaustelna..  rolleyes.gif

Šiandien lygiai savaitė, kaip aš su breketukais, tai sakyčiau, kad pagerėjimas visai matosi, kai per tiek laiko.. biggrin.gif Aš kas antrą dieną dantus su telefonu vis nusipotkiju, kad galėčiau stebėti..  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

A kaip jūs gyvenate?  ax.gif

As tai gailiuos, kad nefotkinau nuo pradziu unsure.gif . Dabar jau ziuriu antri dantukai, kur buvo issikise, jau baigia atsistot tvarkingai i viena eilute thumbup.gif . Net pati nepajutau, kaip pradejau nekreipt demesio ir nestebet kasdien kas toj burnoj daros blush2.gif . Uztat siandien ryte taip maloniai nustebau pastebejus tokius pokycius biggrin.gif ..
Tik va kariauju su gumyciu dazymusi doh.gif . Taip saugau, atrodo, o jos gyvates vis tiek zaliuoja, net nesuprantu nuo ko verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 09, 15:11)
Geraaaai, pagaliau nustojo dantus skaudėti.. biggrin.gif Tik labiau sukandus skaustelna..  rolleyes.gif

Šiandien lygiai savaitė, kaip aš su breketukais, tai sakyčiau, kad pagerėjimas visai matosi, kai per tiek laiko.. biggrin.gif Aš kas antrą dieną dantus su telefonu vis nusipotkiju, kad galėčiau stebėti..  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

A kaip jūs gyvenate?  ax.gif

Taip greitai rezultatas matos ? bigsmile.gif
aš jaučiu ir kas antrą dieną fotkinsiu biggrin.gif

Aš tai nekantrauju kada man sudės breketus ax.gif
Šiandien eisiu užsiregistruot pas chirurga dantu rovimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre_S @ 2009 02 09, 15:33)
Tik va kariauju su gumyciu dazymusi doh.gif . Taip saugau, atrodo, o jos gyvates vis tiek zaliuoja, net nesuprantu nuo ko verysad.gif ...

O kokios spalvos tavo gumytės? smile.gif g.gif
Atsakyti