Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 01, 15:18)
na pas mane 4 matosi kai sypsausi, nzn kaip pas tave smile.gif  bet nesisiepsi tiesiog taip laaabi ir viskas bus ok smile.gif  as manau kad jeigu reikia tai ir issirauk, apsiprasi su kitokia tvarka burnoje, spes uzgyti normaliai..

Na vistiek manau gal rausiuos kokias pora sav prieš...
neatkreips gal labai pašalinių dėmesio, kad nėr dantų, vistiek matys, kad breketai, kad vyksta gydymas... smile.gif

QUOTE(keir@ @ 2009 02 01, 15:30)
va čia tai šito nežinojau  blink.gif  blink.gif
ir per pirmąją konsultacija juos uždės?  blink.gif  4u.gif

Nemanau, kad per pirmą...vistiek lieps pasidaryt panoraminę nuotrauką ir tt...
pvz man tik po trijų vizitų pasakė tikslią datą kada dės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 01 vasario 2009 - 15:40
Man viršuj rovė ketvirtus, matėsi tik iš šono, nes iltiniai buvo atsikišę. O šeštą apatinį gydytoja liepė susigydyti, nerovė, aiškino, kad per toli bus platus tarpas, gali nepavykti jo užstumti. Geriausia tai, kad begydant šeštuką, pusė jo nulūžo. Tai dabar ryt man darys gingvektomiją - apipjaustys dantenas to šeštuko ( doh.gif g.gif rolleyes.gif ), o kai sugis - protezuos. Tai va tas prakeiktas gydymas su protezavimu man kainuos apie 1000 lt. verysad.gif
Jau lapkričio mėnesį turėjau būti su apatiniais breketais. Vasario 15 bus metai, kai turiu viršutinius. Penktadienį ant šešių priekinių uždėjo kažkokią guminę tvorelę, kiek suprantu, kad tarpeliai užsidarytų. Tai per metus laiko dar nė karto taip stipriai nemaudė, kaip dabar frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2009 02 01, 15:40)
Man viršuj rovė ketvirtus, matėsi tik iš šono, nes iltiniai buvo atsikišę. O šeštą apatinį gydytoja liepė susigydyti, nerovė, aiškino, kad per toli bus platus tarpas, gali nepavykti jo užstumti. Geriausia tai, kad begydant šeštuką, pusė jo nulūžo. Tai dabar ryt man darys gingvektomiją - apipjaustys dantenas to šeštuko ( doh.gif  g.gif  rolleyes.gif ), o kai sugis - protezuos. Tai va tas prakeiktas gydymas su protezavimu man kainuos  apie 1000 lt.  verysad.gif
Jau lapkričio mėnesį turėjau būti su apatiniais breketais. Vasario 15 bus metai, kai turiu viršutinius. Penktadienį ant šešių priekinių uždėjo kažkokią guminę tvorelę, kiek suprantu, kad tarpeliai užsidarytų. Tai per metus laiko dar nė karto taip stipriai nemaudė, kaip dabar  frusty.gif

pas manę tada matysis tik vienoj pusėj tas ketvertukas mano, nes dešinėj pusėj atsikišus iltis,o kairėj tai iltis ne savo vietoj, t.y. labai aukšai užlipę tarp 4 ir 3 trečio danties g.gif

Pastebėjau, kad pas manę dantys labai aštrūs g.gif idomu ar dėl to ,kad jie niekad nebuvo sukąsti ir su jais nebuvo normaliai kramtoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 02 01, 16:30)

dar ne karto nebuvai pas ortodonte?? per pati pirma tai nedes. ypac, jei nemate tavo dantu bukles. be to, reiks ir nuotrauka pasidaryti, ir apie kaina pasnekesit, apie gydymo eiga, paciai reiks laiko apsisprest. per antraji geriausiu atveju manau
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 01, 16:44)
pas manę tada matysis tik vienoj pusėj tas ketvertukas mano, nes dešinėj pusėj atsikišus iltis,o kairėj tai iltis ne savo vietoj, t.y. labai aukšai užlipę tarp 4 ir 3 trečio danties  g.gif

Pastebėjau, kad pas manę dantys labai aštrūs  g.gif idomu ar dėl to ,kad jie niekad nebuvo sukąsti ir su jais nebuvo normaliai kramtoma  g.gif

pas mane vienoje puseje irgi ketvirta isrove tai tarpas matesi gerai, bet kai sypsodavausi placiai smile.gif dbr jau atstume ketvirta is vidaus kuris 12klasej isdygo neiaskiu kokiu tikslu doh.gif tai maziau jau matosi smile.gif
Atsakyti
Labukas
kankinuos antra diena
tikiuos, kad ryt bus geriau smile.gif
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 31, 17:13)
Toks gyvenimas, vieni gimsta su gražiais dantimis, o kai kuriem tenka patiem tvarkyt...kadanors ir aš turėsiu gražius, tiesius dantis, kaip ir visos kitos merginos kurios turi kreivus dantis... smile.gif

QUOTE(Gustyte @ 2009 01 31, 17:18)
doh.gif Na tikrai pas tave situacija nepavydetina... Niu belieka tave paguosti. Visi isgyvena - isgyvensi ir tu  rolleyes.gif  O kai jau matysis rezultatas, turetum buti dar laimingesne, kad vis del to tau tai pavyko!

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 31, 19:45)
doh.gif  uzjauciu 4u.gif  tik neliudek 4u.gif  zinok kuo sunkiau ka nors pasieki, tuo labiau vertini 4u.gif

Didelis AČIŪ už palaikymą, tikrai pakėlė ūpą, kai perskaičiau 4u.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 01, 15:39)
Na vistiek manau gal rausiuos kokias pora sav prieš...
neatkreips gal labai pašalinių dėmesio, kad nėr dantų, vistiek matys, kad breketai, kad vyksta gydymas... smile.gif

Man sakė, kad mažiausiai 3 dienos turi po rovimo praeiti iki breketų dėjimo.
Aš padarysiu, kad savaitė mažiausiai liktų gyjimui
net neįsivaizduoju, kaip mano burnytė atrodys - su breketais ant priekinių šešių dantų, 4-tukai išrauti, ant apatinių šsštukų žiedai doh.gif
Noriu, kad greičiau viskas baigtųsi, kad skaičiuočiau savaites iki breketų nuėmimo... Nežinojau, kur lendu... O dabar teks eit iki galo...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 01, 21:40)
Labukas
kankinuos antra diena
tikiuos, kad ryt bus geriau smile.gif
Didelis AČIŪ už palaikymą, tikrai pakėlė ūpą, kai perskaičiau 4u.gif
Man sakė, kad mažiausiai 3 dienos turi po rovimo praeiti iki breketų dėjimo.
net neįsivaizduoju, kaip mano burnytė atrodys - su breketais ant priekinių šešių dantų, 4-tukai išrauti, ant apatinių šsštukų žiedai doh.gif
Noriu, kad greičiau viskas baigtųsi, kad skaičiuočiau savaites iki breketų nuėmimo... Nežinojau, kur lendu... O dabar teks eit iki galo...

Sveikutė,
aš taip pat ruošiuosi už poros savaičių traukti 2 ketvertukus viršuje, o po savaitės dėti breketus, ir taip visokios abejonės lenda į galvą schmoll.gif nebežinau ir ką bedaryti, paskaitinėju jūsų pokalbių ir visokiausių nuomonių išgirstu, vienos džiaugiasi, kitos liūdi, matau ir tu tokia liūdna verysad.gif negi, jei reiktų antrą kartą tai pakartoti, to nebedarytum ???? g.gif žinai, aš taip pat neįsivaizduoju to vaizdo, kaip atrodysiu su tais breketais, dar tas dantukų traukimas, viskas susideda ir pradedi abejoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 02 01, 15:30)

Na man per pirmą konsultaciją nepavyko išsiderėti, kad uždėtų.. doh.gif lotuliukas.gif Nes paprasčiausiai, tą pačią dieną po tavęs jau būna kažkas kitas užsiregistravęs, tai per 20 min. (ar kiek trunka vizitas? g.gif ), nespėja ir pakonsultuoti, ir dar breketukus užėti, dėl to dėjimas atidedamas ateinančiam vizitui.. rolleyes.gif

Tai va, man gausis, kad per antrą vizitą rytoj ir uždės.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 01, 20:40)

Na,ką pradėjome tą reikia ir baigti, jau žingsnis žengtas...galų gale ankščiau ar vėliau tektų tvarkytis dantukus, juk niekas turbūt nenori vaikščioti kreivais dantimis 4u.gif

QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 01, 21:16)
Na man per pirmą konsultaciją nepavyko išsiderėti, kad uždėtų..  doh.gif  lotuliukas.gif  Nes paprasčiausiai, tą pačią dieną po tavęs jau būna kažkas kitas užsiregistravęs, tai per 20 min. (ar kiek trunka vizitas?  g.gif ), nespėja ir pakonsultuoti, ir dar breketukus užėti, dėl to dėjimas atidedamas ateinančiam vizitui..  rolleyes.gif

Tai va, man gausis, kad per antrą vizitą rytoj ir uždės..  bigsmile.gif

Man tai kaip kada vizitai užtrukdavo, vienakart gal tik 10-15min, o va praeitą kartą gal pusvalandį ar 40min. tai aptarėm viską ir nusprendėm, ir parodė kas ir kaip g.gif
o breketų dėjimui užrašė nuo 14h iki 16h. tai dvi valandas dės ant viršutinio žandikaulio, nejau rimtai taip ilgai dės ant vieno žandikaulio ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 01 vasario 2009 - 21:47
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 01, 22:45)
breketų dėjimui užrašė nuo 14h iki 16h. tai dvi valandas dės ant viršutinio žandikaulio, nejau rimtai taip ilgai dės ant vieno žandikaulio ?  g.gif

Ilgokai, man apcia uzdejo per 50 minuciu, virsutiniam zandikauliui skyre valanda..nemanau kad uztruks ilgiau nei valanda dejimas, nebent gydytoja kruopsti, neskubedama dirba. manau, dar pasiliko laiko papasakoti tau apie prieziura, valgyma, pojucius pirmomis dienomis ir tt. smile.gif jei gydytoja tau skiria 2 valandas, tai gali reiksti kad ji nedirba kaip konvejeris del pinigu, nes kita gal spetu 2 pacientus per ta laika paimt

Papildyta:
QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 01, 22:13)
Sveikutė,
aš taip pat ruošiuosi už poros savaičių traukti 2 ketvertukus viršuje, o po savaitės dėti breketus, ir taip visokios abejonės lenda į galvą  schmoll.gif nebežinau ir ką bedaryti, paskaitinėju jūsų pokalbių ir visokiausių nuomonių išgirstu, vienos džiaugiasi, kitos liūdi, matau ir tu tokia liūdna verysad.gif negi, jei reiktų antrą kartą tai pakartoti, to nebedarytum ???? g.gif žinai, aš taip pat neįsivaizduoju to vaizdo, kaip atrodysiu su tais breketais, dar tas dantukų traukimas, viskas susideda ir pradedi abejoti  unsure.gif

Tas liudesys - tai tarpine stotele, naturalu yra liudeti, kai viskas klostosi ne taip, kaip nori. O abejone yra reikalingas daiktas visose gyvenimo situacijose, nes ji padeda isnagrineti situacija is visu pusiu. cia dalinames dziaugsmais ir liudesiais..as asmeniskai labai palaikau visas breketukininkes, ir is savo patirties visada visoms patarsiu detis breketus, jei tik yra kazkiek noro ir pasiryzimo. pirmiausiai, anksciau susdesi -anksciau ismis. antra - gyvenimas visai nepasikeicia po breketu susidejimo (nebent tai, kad dazniau reikia valytis dantelius:) .trecia-mes visos tokios skirtingos, ir jei kazkas atsitinka vienai, nereiskia kad atsitiks kitai..cia mano tokia nuomone. kitaip sakant -padrasinimas Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 01, 22:19)
Ilgokai, man apcia uzdejo per 50 minuciu, virsutiniam zandikauliui skyre valanda..nemanau kad uztruks ilgiau nei valanda dejimas, nebent gydytoja kruopsti, neskubedama dirba. manau, dar pasiliko laiko papasakoti tau apie prieziura, valgyma, pojucius pirmomis dienomis ir tt. smile.gif jei gydytoja tau skiria 2 valandas, tai gali reiksti kad ji nedirba kaip konvejeris del pinigu, nes kita gal spetu 2 pacientus per ta laika paimt

Na, gydytoja aš labai džiaugiuos.Tikrai viską aiškiai paaiškina, parodo... g.gif
Sakė galima mokėti dalimis bus, tai kovo 16d turėti maždaug 1000-1300lt, nu sakė nesvarbu, sakė kiek galėsiu tiek, o su laiku išsimokėsiu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, šiandien jau geriau jaučiuosi, o kai paskaitau, tai visai ūpas savim didžiuotis pakyla, ką aš veikčiau be jūsų?
QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 01, 21:13)
Sveikutė,
aš taip pat ruošiuosi už poros savaičių traukti 2 ketvertukus viršuje, o po savaitės dėti breketus, ir taip visokios abejonės lenda į galvą  schmoll.gif nebežinau ir ką bedaryti, paskaitinėju jūsų pokalbių ir visokiausių nuomonių išgirstu, vienos džiaugiasi, kitos liūdi, matau ir tu tokia liūdna verysad.gif negi, jei reiktų antrą kartą tai pakartoti, to nebedarytum ???? g.gif žinai, aš taip pat neįsivaizduoju to vaizdo, kaip atrodysiu su tais breketais, dar tas dantukų traukimas, viskas susideda ir pradedi abejoti  unsure.gif

drinks_cheers.gif Esam likimo draugės, guosimės ir džiaugsimės kartu...
Dėl to, ką paryškinau, dar vakar masčiau, kad tikrai nebedėčiaus, bet šiandien jau kitaip - jau džiaugiuosi ir lauksiu džiaugsmingos pabaigos smile.gif
Atsakyti