QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 01, 22:45)
breketų dėjimui užrašė nuo 14h iki 16h. tai dvi valandas dės ant viršutinio žandikaulio, nejau rimtai taip ilgai dės ant vieno žandikaulio ?
Ilgokai, man apcia uzdejo per 50 minuciu, virsutiniam zandikauliui skyre valanda..nemanau kad uztruks ilgiau nei valanda dejimas, nebent gydytoja kruopsti, neskubedama dirba. manau, dar pasiliko laiko papasakoti tau apie prieziura, valgyma, pojucius pirmomis dienomis ir tt.

jei gydytoja tau skiria 2 valandas, tai gali reiksti kad ji nedirba kaip konvejeris del pinigu, nes kita gal spetu 2 pacientus per ta laika paimt
Papildyta:
QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 01, 22:13)
Sveikutė,
aš taip pat ruošiuosi už poros savaičių traukti 2 ketvertukus viršuje, o po savaitės dėti breketus, ir taip visokios abejonės lenda į galvą

nebežinau ir ką bedaryti, paskaitinėju jūsų pokalbių ir visokiausių nuomonių išgirstu, vienos džiaugiasi, kitos liūdi, matau ir tu tokia liūdna

negi, jei reiktų antrą kartą tai pakartoti, to nebedarytum ????

žinai, aš taip pat neįsivaizduoju to vaizdo, kaip atrodysiu su tais breketais, dar tas dantukų traukimas, viskas susideda ir pradedi abejoti
Tas liudesys - tai tarpine stotele, naturalu yra liudeti, kai viskas klostosi ne taip, kaip nori. O abejone yra reikalingas daiktas visose gyvenimo situacijose, nes ji padeda isnagrineti situacija is visu pusiu. cia dalinames dziaugsmais ir liudesiais..as asmeniskai labai palaikau visas breketukininkes, ir is savo patirties visada visoms patarsiu detis breketus, jei tik yra kazkiek noro ir pasiryzimo. pirmiausiai, anksciau susdesi -anksciau ismis. antra - gyvenimas visai nepasikeicia po breketu susidejimo (nebent tai, kad dazniau reikia valytis dantelius:) .trecia-mes visos tokios skirtingos, ir jei kazkas atsitinka vienai, nereiskia kad atsitiks kitai..cia mano tokia nuomone. kitaip sakant -padrasinimas Tau