Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Labukas
man tie metalai vis dar žiauriai braižo, geriu tik skysčius, dieta garantuota biggrin.gif
Niu bet šiandien aš ne apie save ax.gif

QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 02, 21:27)
tau tai nebuvo kur trauktis, dantukas jau buvo istrauktas, o as tik dar trauksiuos 12 d. , o 19 d. turetu sudeti, bet vat , laiko dar yra galvoti, tai ir bijau, kad galiu persigalvoti  unsure.gif  rolleyes.gif

Jokių čia man dar "galiu ir persigalvoti" nono.gif

QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 02, 21:27)
Naaaaa... aš JAU..  doh.gif 

thumbup.gif drinks_cheers.gif šaunuolė! Kaip šiandieną savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 02, 22:20)
Tai gerai kad pinigu tokias sumas su savim nesiojies.. biggrin.gif

siais laikais yra tam banko korteles lotuliukas.gif nebent nesinaudoji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre_S @ 2009 02 03, 07:59)
Sveikinam  4u.gif  thumbup.gif  ...
Pagaliau sulaukei, o tiek nerimo buvo biggrin.gif . Dabar gali visom bijanciom pasakyt, kad nera ko bijot mirksiukas.gif .

Tikrai, nėra ko bijoti! smartass.gif dirol.gif

QUOTE(Gitusia @ 2009 02 03, 08:21)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif šaunuolė! Kaip šiandieną savijauta?

Na kąąąą.. dantus skauda.. biggrin.gif Bet kolkas dar ne ta stadija, kad gerčiau nuskausminamuosius.. g.gif Gydytoja siūlė iškart receptą vaistams.. biggrin.gif Bet atsisakiau.. unsure.gif

Bet skausmelis toks, kad kai nešiojau plokštelę, ir daiedavo iki tokio skausmo, visada nusiimdavau ir laukdavau geresnių laikų.. blush2.gif Tai dėl to breketais labai džiaugiuosi, kad nieko nusiimti nebegaliu.. biggrin.gif

O žandų kolkas dar irgi nebraižo, nors to vaško turiu.. smile.gif Na bet tikiuosi ir neužbraižys niekas.. blush2.gif

Tai va, negaliu acidžiaugti savo dantais.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vasaroti sveikinu tapus breketininke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 03, 10:41)
Bet skausmelis toks, kad kai nešiojau plokštelę, ir daiedavo iki tokio skausmo, visada nusiimdavau ir laukdavau geresnių laikų..  blush2.gif Tai dėl to breketais labai džiaugiuosi, kad nieko nusiimti nebegaliu.. biggrin.gif

O žandų kolkas dar irgi nebraižo, nors to vaško turiu.. smile.gif Na bet tikiuosi ir neužbraižys niekas..  blush2.gif

Čia tai viena sprivalumų, kad jų negali nusiimt kaip kad plokštelę... Jei vaikystėj kantrenė būčiau buvus, gal tokie dantai kreivi šleivi nebūtų išaugę g.gif ax.gif rolleyes.gif

O jei jau per vakar tau nenubraižė, tai tikrai ir nebenubraižys (bent jau man braižė buo viršutinių breketų tik pirmą dieną)
Šaunu, kad patinki pati sau, ir aš eidam pro veidrodį vis išsiviepdavau user posted image
Atsakyti
O kaži kelintą dieną po breketų uždegimo skausmas pasiekia jau visą kulminaciją? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Po uždėjimo, turėjau omeny.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 03, 13:38)
Po uždėjimo, turėjau omeny.. 4u.gif

o kodėl tu lauki skausmo? g.gif
Nelauk, neateis angel_sadangel.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 03, 15:55)
o kodėl tu lauki skausmo? g.gif
Nelauk, neateis  angel_sadangel.gif  lotuliukas.gif

Neeee.. jis ATĖJĘS.. tik klausiu, kaži kiek dienų po breketų uždėjimo jis DIDĖS.. doh.gif Ar čia man skauda tiek.. o ryt/poryt DAR daugiau skaudės.. biggrin.gif O gal antrą dieną po uždėjimo jau kiek skauda, tai tas skausmas jau gal ir nebedidės..? unsure.gif

Nes šiuo metu, kol dantų nesukandus, tai tik neprastai maudžia.. bet jei tik pabandau sukąsti, tai sakyčiau praktiškai neįmanoma.. unsure.gif Tai ir būnu dabar tuos dantis "ore laikydama".. doh.gif

Nu tikiuosi supratot, ką čia suvarčiau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 03, 17:24)
Neeee.. jis ATĖJĘS.. tik klausiu, kaži kiek dienų po breketų uždėjimo jis DIDĖS..  doh.gif  Ar čia man skauda tiek.. o ryt/poryt DAR daugiau skaudės.. biggrin.gif O gal antrą dieną po uždėjimo jau kiek skauda, tai tas skausmas jau gal ir nebedidės..?  unsure.gif

Nes šiuo metu, kol dantų nesukandus, tai tik neprastai maudžia.. bet jei tik pabandau sukąsti, tai sakyčiau praktiškai neįmanoma..  unsure.gif Tai ir būnu dabar tuos dantis "ore laikydama"..  doh.gif

Nu tikiuosi supratot, ką čia suvarčiau..  blush2.gif

Man tai tik pora dienu tas maudimas jauciasi ax.gif . Tiek uzdejus breketus, tiek po paverzimo vienodai pamaudzia, bet sunku tai pavadint skausmu tongue.gif . Ir tas skausmas ne dideja, o mazeja antra diena jau mirksiukas.gif . O trecia ir riesutus kapot galiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giedre_S @ 2009 02 03, 16:35)
Man tai tik pora dienu tas maudimas jauciasi ax.gif . Tiek uzdejus breketus, tiek po paverzimo vienodai pamaudzia, bet sunku tai pavadint skausmu tongue.gif . Ir tas skausmas ne dideja, o mazeja antra diena jau mirksiukas.gif . O trecia ir riesutus kapot galiu biggrin.gif .

Bet dantai taip tarsi iškelti iš savo vietų atrodo.. kadangi visą dieną nebuvau sukandus jų (nes skauda doh.gif ), tai dabar net nebesueina lygiai, nes grynai tokie iškilę iš savo vietų.. unsure.gif Tai aš ne tik kad apie riešutų kramtymą nesvajoju, bet ir išvis apie nieką.. doh.gif

Nu bet naiviai tikėsiuos.. kad rytoj jau mažiau bus.. unsure.gif
Atsakyti
Vasaroti balioncikas tau 4u.gif 4u.gif ir sveikinimas! spaudziu desine isiliejus i musu Busimuju Holivudiniu Sypseneliu buri!

QUOTE(vilmosius @ 2009 02 03, 09:38)
siais laikais yra tam banko korteles  lotuliukas.gif  nebent nesinaudoji wink.gif

naudojuos, bet ten ne visada buna 2000 litu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 03 vasario 2009 - 17:39