Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Gitusia @ 2009 03 04, 08:55)
Nuo elastikų darosi tarpelis tarp trečio ir antro dantuko, kaži kaip atrodysiu po mėnesio? unsure.gif

Man irgi buvo atsiradusiu tarpuku, visus panaikino su elastiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 04, 08:55)
Nusifotkink, paskui stebek po kurio laiko rezultatus  mirksiukas.gif
Nuo elastikų darosi tarpelis tarp trečio ir antro dantuko, kaži kaip atrodysiu po mėnesio? unsure.gif

bet tai pas mane vienoj pusėj kur ištrauktas ketvirtukas tai kaip tik virš jo yra iltis, tai ją stums į ketvirto vietą, tai gal nereikės elastikų? bent vienoj pusėj...
Atsakyti
Noriu paklausti,pas mane ant briketu,priekyje tarp pirmo ir antro kandzio ant vielutes yra uzdetas toks baltas rutuliukas,matinis.Is tolo atrodo lyg butu surio istrige... blink.gif gaila,kad nepaklausiau gydytojo ka jis daro,o kitas vizitas tik balandzio vidury..gal zinote ka tas rutuliukas reiskia?
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2009 03 04, 10:40)
Noriu paklausti,pas mane ant briketu,priekyje tarp pirmo ir antro kandzio ant vielutes yra uzdetas toks baltas rutuliukas,matinis.Is tolo atrodo lyg butu surio istrige... blink.gif gaila,kad nepaklausiau gydytojo ka jis daro,o kitas vizitas tik balandzio vidury..gal zinote ka tas rutuliukas reiskia?

Kad jau nešioji breketus, turėtum žinoti, kad tai ne brIketai.. doh.gif lotuliukas.gif Nes būna medienos briketai, šiaudų briketai, bet vargu, ar dantų.. biggrin.gif

O tas gumuliukas greičiausiai bus VAŠKAS.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaroti: 04 kovo 2009 - 10:50
a joooo...briketai lotuliukas.gif
jei ten vaskas tai kam man ji dejo,ir dar ant priekio ir viena gumbiuluka,nes ten nei man drasko lupu vielute nei ka...o gale vat gal ir reiktu..nu zodziu.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2009 03 04, 12:04)
a joooo...briketai lotuliukas.gif
jei ten vaskas tai kam man ji dejo,ir dar ant priekio ir viena gumbiuluka,nes ten nei man drasko lupu vielute nei ka...o gale vat gal ir reiktu..nu zodziu.. blink.gif

Pasiskambink savo gydytojai ir pasiklausk mirksiukas.gif As tai nelabai isivaizduoju kas ten pas tave blush2.gif
Atsakyti
bandau sukandinėt dantis. Net ašaros ištyško verysad.gif O seilių kaupias nuo skausmo nerealiai doh.gif
Atsakyti
Noriu pasidomėti ir sužinoti,kaip suprasti ar mano sakandis geras ? turi kas pasiūlymų ar informacijos platesnės >?
Atsakyti
Nueik i ortodonto konsultacija ir suzinosi viska ka tik noresi mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jo šitą žinau,bet iki tol kol dar nenuėjau įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 03 04, 14:24)
tai jo šitą žinau,bet iki tol kol dar nenuėjau įdomu biggrin.gif

Labai sunku tau atsakyti, juk mes ne gydytojai, tu pagooglink info apie sakandzius tikrai turet kazka surast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 04, 14:31)
Labai sunku tau atsakyti, juk mes ne gydytojai, tu pagooglink info apie sakandzius tikrai turet kazka surast  mirksiukas.gif

Bandau bandau,maniau kas nors daugiau apie tai žinos negu paieškos ;D.
Atsakyti