Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

kadangi man sakandi tik taiso,tai rezultatus kitokius pastebiu,kitaip kramtosi,kitaip kandasi,ale kai pradejau nesiot,atsirado didelis tarpas kairej pusej virsutiniu priekiniu dantu ,tikiuosi greit sueis jis man,nes nervuoja biggrin.gif ir vasara sake nuims,tai busiu atnesiojus lygiai metus bigsmile.gif o stomatologe sake jai labai keista taisyt manuosius,nes jie tokie paslankus,visi juda lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 03 02, 16:13)
Man buvo nukrites damon'as tai priklijavo ta pati atgal ir po 5 d. vel nukrito, tada jau klijavo paparasta todel dabar apacioj ant 5-tu dantu turiu po paprasta metalini biggrin.gif

man vienu metu irgi vienas damonas vis krisdavo,klijuodavo ir vel nukrisdavo ,tai pasirodo ji kazkaip netaip man ten klijuodavo kita dakare,tai jau kai teisingai uzklijavo ,tada pajauciau kaip stipriai ji tempia ir jis susilyginu su kitais dantimis ir nebekrenta
idomu ka duos nesioti po breketu man,jau taip laukiu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 02 kovo 2009 - 15:26
ai tiksliai, dar gi po tų breketų kažkokius dalykus naktim reik nešiot, kad negrįžtų dantys į pradinę padėtį. g.gif kaži,o čia kiek laiko taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silencee @ 2009 03 02, 17:07)
ai tiksliai, dar gi po tų breketų kažkokius dalykus naktim reik nešiot, kad negrįžtų dantys į pradinę padėtį.  g.gif  kaži,o čia kiek laiko taip? rolleyes.gif

kaip tik sito pasiklausiau siandien ax.gif 46 menesius doh.gif Bet gal cia tik mano situacijoj... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien man uzdejo metalinius breketus biggrin.gif jauciuosi gerai,nieko neskauda,lupos netrina..galvojau,kad skaudes.. 4u.gif Pas mane kryzminis sakandis ir virs.zandikaulyje iltis atsikisusi...teks pora meteliu nesiot breketus.Jausmas labai keistas,nejauku sypsotis,bet manau apsiprasiu.. smile.gif
Issikalbejau-lengciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2009 03 02, 18:19)
Sveikos 4u.gif

Sveika istojus i breketininku kluba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 03 02, 16:52)
VASAROTI   4u.gif  drinks_cheers.gif

O cia toks keistas klausimas...  g.gif  ar galima antra karta panaudoti tuos paciuos breketus? Is virsaus perkelt i apacia? g.gif
P.S sapfyriniai breketai labai grzuciai  wub.gif  labai man patinka. Pazystama is pradziu kai nezinojo, tai galvojo, kad ant kiekvieno dantuko turiu deimanciuka prisiklijavusi  lotuliukas.gif

daktare sake, kad ant kiekvieno danties yra skirtingi breketai, kaskaip abejoju ar galima is virsaus kelti pvz i apacia..
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 03 02, 18:16)
kaip tik sito pasiklausiau siandien ax.gif  46 menesius doh.gif  Bet gal cia tik mano situacijoj...  g.gif

na bet kaip ilgai..nors gal kai nakty,tai neesme.. smile.gif zinau mano vienai draugei tai apacioj lygtais uzdejo kazkoki aparata po breketu nesiojimo kad negriztu dantys atgal,tai ji taip jo ir neisiemus..o jau labai seniai nesioja,bet sake jai netrukdo.. blush2.gif
Atsakyti
Laba diena

Turiu klausimą.
Man yra per mažas žandikaulis,(kreivi dantys) kiek suprantu man gali padėti breketai, kiek maždaug kainuoja metaliniai klaipėdoje ir kokios eilės? Manau atsiras kas dabar lankosi klaipėdos klinikose ir pakonsultuos dėl visko.

Pagarbiai,
Atsakyti
Labukas
Man jau nekandant visai neskauda, net sukąst bijau, todėl turiu keletą klausimų ax.gif
QUOTE(kabesita @ 2009 03 02, 13:13)
Nu zinok ma taip baisiai tai nebuvo  schmoll.gif
Papasakok kur elastikus kabini  ax.gif ant kelintu dantuku

Gal aš skausmui nepakanti palikau? g.gif
Elastikai nuo žiedų (šetštų dantukų) iki trečių dantukų abiejuose šonuose 4u.gif

QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 02, 13:31)
Gitusia, tai tau tas pats, kas ir man buvo, tik nereikėjo breketų nei ant apatinio žandikaulio, užteko įspūdžių ir su viršutinių.. biggrin.gif Kai ilgai negali sukąsti dantų dėl skausmo, paskui toks jausmas pasidaro, kad tie dantai išeina iš savo vietų, ir sukandimas išvis nebenormalus gaunasi..  doh.gif Tai kai man pradėjo taip darytis, pradėjau dantus per prievartą sukąst..  unsure.gif Sukandu.. ir laikau.. kol skausmas praeina.. tada atleidžiu..  doh.gif Tada skausmas prasideda nuo atleidimo.. biggrin.gif Nu ir taip sukandinėjau, kol apsiprato dantai.. dry.gif Gal supratai, ką čia surašiau?  ax.gif
O skausmas visai išnyko po kokių 5-6 dienų.

Va, bent ne man vienai skauda, užuojauta, podružke 4u.gif
Labai gerai supratau, ką parašei. TIK klausimas, o jei aš visai nesukąsiu ir lauksiu, kol skausmas praeis, tada man jie nebesusieis? Nes nenoriu skausmo, nebesukandu dantų nuo šeštadienio blush2.gif

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 02, 14:11)
As siandien kazkaip paskaiciavau, kad jau praejo 3 menesiai kaip as su breketais.. taip greit laikas eina!!!!! smagu ax.gif

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Maat`e @ 2009 03 02, 17:19)
Siandien man uzdejo metalinius breketus biggrin.gif

Sveika prisijungus user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 03, 16:41)
Labukas
Man jau nekandant visai neskauda, net sukąst bijau, todėl turiu keletą klausimų ax.gif

Dziaugiuos, kad tau jau geriau, matai viskas tvarkosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 03, 15:41)
Labai gerai supratau, ką parašei. TIK klausimas, o jei aš visai nesukąsiu ir lauksiu, kol skausmas praeis, tada man jie nebesusieis? Nes nenoriu skausmo, nebesukandu dantų nuo šeštadienio blush2.gif

Tai vaaa.. nusigandus, kad paskui nebesukasiu vapše, nes nebesueis, pradėjau kąsti per prievartą.. doh.gif Sukandu.. ir LAIKAU sukąstus, kol skausmas praeina.. tada atleidžiu... po kiek laiko vėl sukandu.. ir laikau.. nes jausmas, kad dantai iššokę iš savo vietų.. huh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pabandyk taip, gal padės.. kaip čia kažkada kuri seniai rašė (tuo pasitarimu ir pasinaudojau biggrin.gif ), kad kuo greičiau pradėsi kramtyti, tuo greičiau praeis skausmas.. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš tika iš dantisto, išrovė tik vieną dantį , kitą raus ateinantį antradieni ax.gif
Nesitikėjau, kad VISIŠKAI neskaudės thumbup.gif o buvau nusiteikus skausmui thumbup.gif
Atsakyti