Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

QUOTE(sbo @ 2009 01 30, 14:45)
Seniai bebuvus as ten. Anksciau labai patiko

Anksčiau ten tikrai gerai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 26, 12:07)
SOHO
Švitrigailos g. 7/16 Vilnius

reikes nueiti bigsmile.gif man MF visai buvo faina, buvau ten pora kartu, na neskaitant kai kuriu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi klubai"

Mojito naktys ir Pabo latino
Atsakyti
Mmmm... visai suintrigavo atsiliepimai apie Soho, kuria diena ten verta eiti (5dieni/6dieni?) As dazniausiai vaikstau i fejas, bet jau kazkoks iprotis pasidare - niekur kitur nebepatinka. Nusprendziau pabandyti kazka naujo smile.gif
Atsakyti
smagu havana social club smile.gif
Atsakyti
Absento fėjos, Tamsta, Havana social club. Nors pastaruoju metu dažniau renkuosi vietas, labiau tinkamas šiaip pasisėdėjimui smile.gif
Atsakyti
Ar lengva papulti i absento fejas? kada geriausia eiti?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 01 15, 14:43)
Ar lengva papulti i absento fejas? kada geriausia eiti?

Nelengva biggrin.gif sansu beveik nera papulti, jei neturi pazistamu, kurie zymus, arba kuriuos ten pazista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmilija @ 2009 04 20, 11:40)
Mmmm... visai suintrigavo atsiliepimai apie Soho, kuria diena ten verta eiti (5dieni/6dieni?) As dazniausiai vaikstau i fejas, bet jau kazkoks iprotis pasidare - niekur kitur nebepatinka. Nusprendziau pabandyti kazka naujo smile.gif

reik gal i rengini koki eiti smile.gif kuomet kazkas koncertuoja ... 4u.gif
Atsakyti
o gal kas žinot kas nutiko "L'amour bar"? blink.gif man ten visai patikdavo, ypač kai kokie nors latino muzikos vakarėliai vykdavo smile.gif
Beje, megstantiems latino muzika - šį savaitgalį, t. y sausio 29, 30 d. Kaune bare "Latino" groja DJ Carlos Rosas iš Venesuelos - geras pasišokimas garantuotas! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita.s: 19 sausio 2010 - 19:04
sveikos visos 4u.gif , vat kaip tik iskilo man toks klausimas kur nueit pavakarot su vyru per Valentino diena. Na zinoma su naktiniu klubu, senai buvom kur dviese tad sedziu prie interneto ir ieskau kazkoooo, nu ta SOHO tai man kaip tik itartinas, normalus nemanau kad ten tik rolleyes.gif , bent jau puslapi pazejus kazkaip itartina ar ne gejam lens.gif
Eidavom seniau i pacha bet... tikrai nieko gero darosi jis man... ypac toj "ispretejusiu" saleje, kur atrodo nuo darso skrandis lipa lauk. quiet.gif
Vat idomu kaip Metelica, geru studentisku laiku klubas budavo thumbup.gif
Na daugiau info reiketu dar... please .. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes savaitgali buvom Havana social club thumbup.gif visai patiko, iejimas nemokamas, labai daug zmoniu, muzika 80-90mtu hitai, tikrai linksma smile.gif ypac del tokios muzikos, niekur kitur nebus smile.gif
Atsakyti