Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

QUOTE(svetelis @ 2010 01 15, 13:43)
Ar lengva papulti i absento fejas? kada geriausia eiti?

jokiu bedu, tik anksciau geriau eiti nes po 24 sausakimsa buna mirksiukas.gif

QUOTE(sbo @ 2010 01 16, 14:50)
Nelengva  biggrin.gif  sansu beveik nera papulti, jei neturi pazistamu, kurie zymus, arba kuriuos ten pazista  4u.gif

absurdas lotuliukas.gif

neturiu jokiu pazistamu, visad einu su skirtinga kompanija (dviese ar keturiese) ir nebuvo dar taip kad neileistu, neieiciau ir t.t. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 14, 11:39)
jokiu bedu, tik anksciau geriau eiti nes po 24  sausakimsa buna  mirksiukas.gif
absurdas  lotuliukas.gif

neturiu jokiu  pazistamu, visad einu su skirtinga kompanija (dviese ar keturiese) ir  nebuvo dar taip kad neileistu, neieiciau ir t.t.    schmoll.gif

Na smagu Jums smile.gif gal pasiseke... nes as esu kitokiu istoriju girdejusi...
Atsakyti
O tokiom ciotkom apie 30-35 i Fejas verta meginti? nueisi ir stovesi paskui, visas orumas pradings g.gif gal i Pabo Latino verciau
Atsakyti
Paskaičiau, kad sekmadieniais brodvėjuje vyksta karaokė vakarai, ar yra kam tekę būt, ar smagu ten pasižiūrėt? smile.gif
Atsakyti
Tai kokie klubai Vilniuj siai dienai einamiausi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2010 10 20, 01:26)
Tai kokie klubai Vilniuj siai dienai einamiausi? g.gif  4u.gif

Matyt kur nemokamas iejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 01 28, 01:39)
O į visokius Brodvėjus (nors MB ten eina  blink.gif ) Prospekto pub'us nė nesiūlau eiti  schmoll.gif Bent jau man tai tokios vietos NE  ax.gif

Man "Brodvėjus" irgi nepatinka, ir žmonių mažai, ir aplinka nekokia.. iš bėdos nebent laugh.gif nors va draugėms patinka, tai nusitempia.
"Prospekto pub'e" antradienį pirmą kartą buvau, tai gal dėl to, kad antradienis (laugh.gif), bet buvom vieni tiesiogine ta žodžio prasme. O dar norėjo po 10 lt už įėjimą paimti lotuliukas.gif
Ketvirtadienį buvau "Prie universiteto", tai tragedija, gyvenime neisiu. Pasijaučiau pensininkė, nors viso labo 22 esu. Susirinkę visi 18mečiai matyt, ar čia visada taip, ar tik man taip "pasisekė" unsure.gif tiesa, salė kur šokti sausakimšą, muzika mokyklų diskotekų lygio kažkokia, oro nėra..
Iš paskutinių aplankytų visai neblogas pasirodė tik "Salento". Bent muzikos atžvilgiu.. Tik aišku tie susirinkę 40-50 metų vyrukai sėdintys ir nužiūrinėjantys mergaites nervina. Nors mažai ten tokių buvo, kai buvau.
Dar visai patiko neseniai aplankytas "Franki Pub'as" Vilniaus gatvėje, šokiams vietos nelabai yra, bet šiaip pasidėdėt smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 27 lapkričio 2010 - 12:26
Noriu patarimo is vilniečių smile.gif Planuojame Naujuosius sutikti Vilniuje ir nebežinau kurį klubą pasirinkti blink.gif Gal vietinės galite patarti ax.gif Vienais metais buvome Brodvėjuje, pasirodė, kad mes ten nelabai į temą, nes buvome su vyrais. O ten vien merginos ir užsieniečiai, truputį pajuodave bigsmile.gif tai jų tikslai aiškūs. Pernai sutikome Pramogų banke, man patiko, kitiems nelabai. Važiavome dėl Selo assa.gif Tai va, į tuos pačius jau nesinori.
SOS smile.gif laiko liko jau nedaug. lauksiu patarimų, atsiliepimų.
P.S. Kaip jums Pabo Latino?
Atsakyti
Kaip matau nėra pramogaujančių g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga29 @ 2010 12 23, 22:12)
Kaip matau nėra pramogaujančių g.gif

Ir aš matau, kad nėra biggrin.gif
Atsakyti
yra pramogaujančių, tik pusmetį gyvenu Vilniuje, bet teko aplankyti daug ką.
Taigi, klubas "Kiss" buvau ;porą kartų, vieną kartą koncetavo Vaidas Baumila, tai buvo normali publika ir patiko, antrą kartą nuėjom ketvirtadienį pasišokti, tai iškart išėjome, nes susirinko tik paaugliai, nepilnamečiai.
Toliau kelis kartus buvom "Pramogų banke", tai dėl muzikos yra verta ten lankytis, tačiau pasijaučiam per jauni, nes susirenka ten jau nuo 23 metų.
"Universiteto pub" nepatiko, nesvarbu, kad mano bendraamžiai susirinkę buvo, niekas nešoko, įvaizdis baisus, muzika ne kokia.
"Prospekto pube" buvo cemetovkė, tai nieko negaliu pasakyti, nes patys ją organizavome.
Patiko "Woo", labai "Tarantino", nes susirinkęs buvo jaunimas, muzika gera.

Panos vis nori į "Salento", bet aš kažkodėl neinu, girdėjau blogų kalbų.

Tai ką, dabar tęsiu, jei viskas gerai, tik po sesijos kelionę į klubus:)
Atsakyti
mane domina underground'iniai tokie. Gal kas žinote, kur nueiti būtų verta? ax.gif
arba šiaip, kokiuose klubuose leidžia dnb?
Atsakyti