Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukazo aviganiai. II temukė

Man antras variantas grazesnis ir geresnis atrodo ax.gif
Bet vis tiek, ne tas ko as ieskau blush2.gif Man patinka lokio galvos tipas
Papildyta:
QUOTE(karinna @ 2009 11 22, 17:36)
Prie kaukazų.

Mano alia kaukazas tapo pirmuoju šunimi Lietuvoje, kuris galės vaikščioti be antsnukio. Išlaikėm socializacijos testą. Pažymėjimas Nr. 1.

Sveikinu 4u.gif
Maciau kazkada kaip vedziojot savaji meskina.Grazus ir protingas wub.gif
Atsakyti
o man kaukazai - patys geriausi sargai smile.gif

Kadangi kate (Zaza) pas mus atsirado pirmiau, negu suo, tai ji toleruoja suni lotuliukas.gif Tai kai vaziuojam pas mociute i kaima (visi jau mus zoologijos sodu pramine), tai suo ant galines sedynes miega, o kate per kokia 50 kartu perlipa - niekaip neranda vietos isitaisyti... lotuliukas.gif

Svetimoj vietoj mano kaukaze (Tundra) prisileidzia visu - bele glostytu kas nors - jei moketu tai ir murkti pradetu thumbup.gif , o savam kieme ne ezys neaplotas nepraeina....

Paprastai svetimu vaiku neleidziam eiti prie suns (o ir vaikai nelabai nori su tokio dydzio sunimi draugauti), o savu kol kas neturim... tai neisivaizduoju, kaip reaguotu i vaika.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Ilindau i jusu temuke su tokiu reikalu. Gal galite padeti rasti namucius vienai kaukazo aviganio kalei verysad.gif ? Zmones negali jos laikyti, nes taip jau jiems susikloste gyvenimo aplinkybes. Kalei 7 metai, su kilmes dokumentais, ji gerai saugotu teritorija. Siaip yra draugiska su zmonemis, labai myli vaikus. Gaila man jos verysad.gif Ji visa diena sedi voljere, isvedama 10 minuciu ir viskas. Gal atsirastu, kas galetu ja paimti? Nes kaip supratau, ja tiesiog uzmigdys verysad.gif Jei kas, rasykite az.
Atsakyti
Su šventėmis Jus ir Jūsų augintinius. Stiprybes Jums ir sveikatos 4u.gif

Mano Tundriukės jau nebėra angel_sadangel.gif
Atsakyti
Uzuojauta Jums console.gif

Su sventem visus 4u.gif
Atsakyti
SveikiAtejau cia ir as su nproblema.Mano kaukaziukas 7men,didelis,kaip versis.Iki siol viskas buvo gerai-maitinau as ji voljere.Nunesu,padedu inda,pastoviu,paziuriu,kaip eda.O viena karta jis puole mane urgzdamas.Tai dabar as jo bijau.Statau inda prie voljero varteliu,atidarau juos ir pasitraukiu skubiai,nes jis valgo ir urzgia.Bet ai bendrauju su juo laukia ir duodu ko nors skanaus-tai jokiu problemu-nei urzgia,nei pyksta.Bandom ji dresuoti-vykdo visas komandas,ima skanestus tiesiai is ranku.Reikia kazka daryti,nes uzauges bus siaubunas,visi jo bijos.O gal tai praeis?Gal kas susiduret su tokiu reiskiniu?Patarkit
Atsakyti
Baust griežtai ir viskas kol jaunas. Kol dar nedrįs rimtai kąst. Paskui tikria gali būt peoblemų.
Atsakyti
Karina, jie patys jo jau bijo. Tai kaip jie ji baus. Turi susikaupt ir kaip tik puls duot i galva taip kad daugiau tokiu minciu nekiltu. Dar puls dar duot. Cia jau niuniu fu taip negrazu nepades.
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2009 12 29, 09:01)
Karina, jie patys jo jau bijo. Tai kaip jie ji baus. Turi susikaupt ir kaip tik puls duot i galva taip kad daugiau tokiu minciu nekiltu. Dar puls dar duot. Cia jau niuniu fu taip negrazu nepades.

Jei nenugalės savo baimės, tik atiduot arba su laiku migdyt.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2009 12 29, 11:23)
Jei nenugalės savo baimės, tik atiduot arba su laiku migdyt.

Ir greitu laiku, nebent tiktu su pagaliu istumpt maista i voljera ir begt greitai. Bet as lengciau medi kol jaunas.
Atsakyti
Sveiki.Labai aciu uz patarimus,bet as skaiciau,kad musti sunu,o ypac kaukazu negalima...Jo tevo seimininkas daznai aplanko mus,tai tas sako,kad jis mano kaukaziuko teva irgi lupo.Taigi,teks pasinaudoti jusu patirtimi.Gal zinot kokios literaturos apie kaukazu auklejima,nes jie specifiniai,ne kaip visi sunes.Mes tai ji mylime l a b a i ,bet tai jau didele problema.Ir kuo toliau,tuo didesne.Aciu
Atsakyti
QUOTE(anyta @ 2009 12 31, 00:52)
Sveiki.Labai aciu uz patarimus,bet as skaiciau,kad musti sunu,o ypac kaukazu negalima...Jo tevo seimininkas daznai aplanko mus,tai tas sako,kad jis mano kaukaziuko teva irgi lupo.Taigi,teks pasinaudoti jusu patirtimi.Gal zinot kokios literaturos apie kaukazu auklejima,nes jie specifiniai,ne kaip visi sunes.Mes tai ji  mylime l a b a i ,bet tai jau didele problema.Ir kuo toliau,tuo didesne.Aciu

deja, mergytes tiesa parase. ateina tas laikas, kai suo nori suprasti, kas yra stipriausias gaujoj, ir jam butina parodyti jo vieta ax.gif

Gija, labai labai uzjauciu verysad.gif labai liudna... kas nutiko Tundrytei???
Atsakyti