Sveiki visi, as naujoke, bet nesusilaikiau-noriu pakomentuoti

Kaukaziuke mano 9menesiu. Mano kale dresiruojama tik manes. Teritorijoje ji jau draskese budama 2 menesiu

tai galvojau kad kai uzaugs suplesys visus kai iseis is uz tvoros, bet mano laimei taip nera. Iki siol jeigu zmogus yra uz tvoros ji neileis ji pro vartus, kai pamato mane draugaunat su zmogumi-tada ji taip padraugauja-sokineja is dziaugsmo. Vedzioju su spygliukais ant kaklo, nes kitaip skraidyciau po pievas

Vakar buvo istrukusi is teritorijos. KAdangi gyvename abi sode tai aplink tokiu metu laiku nera daug zmoniu, tik vietiniai, bet ji butent nubego pas tokia kaimyne "gera". Aisku moteriske issigando kai toks meskinas sokinejo ant jos

bet policija kam uz tai kviesti nes jie negalejo suprasti atvaziave "duoti ispejimo".
Mano moka kelias komandas ir laaaabai lengvai ismoko: sesti, gulti, "balsa rodyti", neliesti maisto (ir zalios jautienos) be mano leidimo. dabar kariauju del kandziojimosi

tik pro duris-ir kabinasi uz kelniu, batu, sokineja ir kanda i ranka. Suprantu kad zaisti nori, bet man tai skauda