Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukazo aviganiai. II temukė

QUOTE(stafuke @ 2009 07 29, 22:25)
Noriu kaukazo  wub.gif Bet niekur nerandu kolkas  doh.gif

Savaitgali buvau Aleksoto turguj - tai kaukaziuku maciau daug. Aisku, visi be dokumentu... Bet jau meilumo - neispasakyto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gija23: 30 liepos 2009 - 08:27
QUOTE(karinna @ 2009 07 29, 22:51)
Dar tau šunų trūksta? smile.gif

Man reik suns kuris saugotu namus, o ne as juos po spyna saugociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja, dabar mažuma Kaukazų aktyviai saugo namus.
Atsakyti
Uztai ir ieskau ir negriebiu pirmo pasitaikiusio. Geriau butu paaugintas.
Atsakyti
Savo sargo neduosiu tongue.gif
Atsakyti
Toks gerai butu tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Safuke, gal Toro nori? biggrin.gif buvau pasiutus ant jo gerokai... isvaziavom i Palanga keliom dienos, o sunis patikejom serti mano tevui (jie pas mus abu kieme dabar gyvena palaidi, kol silta ir budos nesutvarkytos...). tai, kai tevas isnese viena bliuda, pilna edalo, abu lauke prie duru ir Toras puole Masha... zodziu, pjautynes buvo nemenkos, tevas uzpyle kibira vandens, tai tik po keliu minuciu nustojo... tevui, aisku, infarktas, kaip jo mieliausias geriausias Toriukas sitaip galejo padaryti (jis visada galvojo, kad Masha agresyvesne ir blogesne doh.gif ). zodziu, grizom mes ta pacia diena namo, tai Masha musu net nepasitiko, taip jai buvo skaudu turbut... (nesijuokit mergytes, Masha pas mus buvo karaliene, auklejo Toriuka, o dabar senute pamate, kad jis stipresnis... gaila jos be galo...) ikasta buvo keturiose vietose, isimete infekcija, tai vel pas veterinarus, vaistai doh.gif didziausia beda turbut tame, kad mes visada juos serdavom atskirai ir as visai pamirsau tevui pasakyt, kad priristu Tora pries seriant... be to, mes Masha tik neseniai isleidom i kiema gyvent, pries tai visas kiemas buvo Toriuko valdos... rezultatas toks, kad Toras dabar eda ir laka is Masho bliudo, kai tik as nematau, Masha apsimeta, kad nereaguoja, o senute vis nueina ir krimsteli jam, kai jis buna priristas... net nemaniau, kad bus tokios bedos... aisku, bedos cia nedideles, ir Toras parode valdzia, kai nebuvo seimininku, nes prie musu jis niekada net nebando taip elgtis. bet gaila Mashos... zodziu, buvau pasiruosus Toriuka atiduoti, kad ji mano grazuole tap skriaudzia, bet jau viskas praejo biggrin.gif faini jie abu be galo.
Stafuke, rasai, kad noretum paauginto suns, ir tik dabar susimasciau, kaip sunku butu skirtis su kuriuo nors is ju. aisku, su Masha sunkiau, nes tiek kartu vienoj lovoj miegota lotuliukas.gif bet Toriukas irgi fainas be galo, smagumelis toks, vis pazaidziam kartu. zodziu, neatiduosiu Toro kol kas niekam bigsmile.gif
nu ir prirasiau.... o kaip kiti kaukaziukai gyvena?

tiesa, pamirsau parasyti, kad Toras jau pasikeite. jam dabar 2,5 metu, tai toks baisiai suvyriskejes. nors ir ganetinai draugiskas (jei kas nors ateina, kai mes namie ir bendraujam su tais zmonem, tai jis irgi mielai bendrauja, bet siaip gerokai sargesnis pasidare, labai skiriantis, kur jo seima. pas mus buvo anksciau del sargumo problema, rasiau, kad buvo per geras, bet pasirodo, subrendo. dabar jau kaimynai nebeateina pas mus i kiema kokiu irankiu pasiimt, jei Toras palaidas, o anksciau ateidavo. jis net mano tevo, kuris jam skanestus nesa, taip nemegsta, kaip mego anksciau blink.gif zodziu, atrandu daug naujo Toriuko charakteryje, kol kas nenusivyliau visai thumbup.gif zaismingas, sargus, tvirtas, ganetinai klausnus, kai reikia. ir kailis beveik ataugo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiva.: 15 rugpjūčio 2009 - 14:38
QUOTE(Aiva. @ 2009 08 15, 14:33)

tiesa, pamirsau parasyti, kad Toras jau pasikeite. jam dabar 2,5 metu,

Maniskei ka tik suejo 2 metai, tai irgi surimtejo ir nors vis dar kartais vagia minkstus zaislus ir vyro tapkes biggrin.gif , bet siaip jau rimtesne. Pastebejau, kad pradejo nemegti kaikuriu sunu, nezinau pagal ka atsirenka, kurie jai draugai, o kurie priesai doh.gif Bet visdelto ka megsta labiau uz viska pasaulyje, tai buti su kitais sunimis ax.gif

Cia ji laksto laukuose, kai buna laiminga ir patenkinta, visada uodega uzsivercia ant nugaros biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Pazintis su asiliuku. Luna is pradziu dar bande zaisti su juo, paskui suprato, kad neapsimoka biggrin.gif

user posted image

O cia stebi katina ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 10 02, 16:37)
Pazintis su asiliuku. Luna is pradziu dar bande zaisti su juo, paskui suprato, kad neapsimoka biggrin.gif

user posted image

Manoji, kai nuvaziuojam i kaima, bando dumti pas versiuka - matyt iesko draugu pagal ugi friends.gif Tik, kad versis, toki zveri pamates, is baimes paklaiksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gija23: 05 spalio 2009 - 10:08
QUOTE(gija23 @ 2009 10 05, 11:08)
Manoji, kai nuvaziuojam i kaima, bando dumti pas versiuka - matyt iesko draugu pagal ugi  friends.gif Tik, kad versis, toki zveri pamates, is baimes paklaiksta  doh.gif

lotuliukas.gif
o mes Toro nepaleidziam nuo pavadzio, nes is karto bega i ta puse, kur daugiau gyvenamu namu ir neklauso verysad.gif gerai, kad nors kieme pasilaksto.
ar jusiskiai pyksta ant svetimu zmoniu?
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2009 10 10, 07:46)
lotuliukas.gif
o mes Toro nepaleidziam nuo pavadzio, nes is karto bega i ta puse, kur daugiau gyvenamu namu ir neklauso verysad.gif gerai, kad nors kieme pasilaksto.
ar jusiskiai pyksta ant svetimu zmoniu?

Pro mūsų kiemą net ežiukas neaplotas nepraeina lotuliukas.gif Tik kai nusivežam pas močiutę į kaimą, visus prisileidžia - kad tik kas glostytų doh.gif
Atsakyti