Safuke, gal Toro nori?

buvau pasiutus ant jo gerokai... isvaziavom i Palanga keliom dienos, o sunis patikejom serti mano tevui (jie pas mus abu kieme dabar gyvena palaidi, kol silta ir budos nesutvarkytos...). tai, kai tevas isnese viena bliuda, pilna edalo, abu lauke prie duru ir Toras puole Masha... zodziu, pjautynes buvo nemenkos, tevas uzpyle kibira vandens, tai tik po keliu minuciu nustojo... tevui, aisku, infarktas, kaip jo mieliausias geriausias Toriukas sitaip galejo padaryti (jis visada galvojo, kad Masha agresyvesne ir blogesne

). zodziu, grizom mes ta pacia diena namo, tai Masha musu net nepasitiko, taip jai buvo skaudu turbut... (nesijuokit mergytes, Masha pas mus buvo karaliene, auklejo Toriuka, o dabar senute pamate, kad jis stipresnis... gaila jos be galo...) ikasta buvo keturiose vietose, isimete infekcija, tai vel pas veterinarus, vaistai

didziausia beda turbut tame, kad mes visada juos serdavom atskirai ir as visai pamirsau tevui pasakyt, kad priristu Tora pries seriant... be to, mes Masha tik neseniai isleidom i kiema gyvent, pries tai visas kiemas buvo Toriuko valdos... rezultatas toks, kad Toras dabar eda ir laka is Masho bliudo, kai tik as nematau, Masha apsimeta, kad nereaguoja, o senute vis nueina ir krimsteli jam, kai jis buna priristas... net nemaniau, kad bus tokios bedos... aisku, bedos cia nedideles, ir Toras parode valdzia, kai nebuvo seimininku, nes prie musu jis niekada net nebando taip elgtis. bet gaila Mashos... zodziu, buvau pasiruosus Toriuka atiduoti, kad ji mano grazuole tap skriaudzia, bet jau viskas praejo

faini jie abu be galo.
Stafuke, rasai, kad noretum paauginto suns, ir tik dabar susimasciau, kaip sunku butu skirtis su kuriuo nors is ju. aisku, su Masha sunkiau, nes tiek kartu vienoj lovoj miegota

bet Toriukas irgi fainas be galo, smagumelis toks, vis pazaidziam kartu. zodziu, neatiduosiu Toro kol kas niekam
nu ir prirasiau.... o kaip kiti kaukaziukai gyvena?
tiesa, pamirsau parasyti, kad Toras jau pasikeite. jam dabar 2,5 metu, tai toks baisiai suvyriskejes. nors ir ganetinai draugiskas (jei kas nors ateina, kai mes namie ir bendraujam su tais zmonem, tai jis irgi mielai bendrauja, bet siaip gerokai sargesnis pasidare, labai skiriantis, kur jo seima. pas mus buvo anksciau del sargumo problema, rasiau, kad buvo per geras, bet pasirodo, subrendo. dabar jau kaimynai nebeateina pas mus i kiema kokiu irankiu pasiimt, jei Toras palaidas, o anksciau ateidavo. jis net mano tevo, kuris jam skanestus nesa, taip nemegsta, kaip mego anksciau

zodziu, atrandu daug naujo Toriuko charakteryje, kol kas nenusivyliau visai

zaismingas, sargus, tvirtas, ganetinai klausnus, kai reikia. ir kailis beveik ataugo