Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar ir ką gaminsime šiandien?

Siandien pietums kepta marinuota mesyte ir pomidoru bei mocarelos salotos.
Vakarienei bus darzoviu sriuba.
Atsakyti
Šiandien pas mus buvo dešrelės su bulvių koše ir marinuotų burokėlių salotomis essen.gif
Atsakyti
Vakar dariau spagetti makaronus su pievagrybių ir kalakutienos faršo padažiuku, o šiandien reikia sunaudoti likusį faršą. Tai meistrausiu kepsniukus su bulvių koše ir saločikėmis biggrin.gif
Atsakyti
Tinginio balandeliai ir pieniska ryziu sriuba
Atsakyti
Siandien kugelis ir zirniu sriuba smile.gif
Atsakyti
O pas mus šiandien įv. daržovių sriuba ir lietiniai su mesa smile.gif
Atsakyti
vakarykste grybu sriuba, o pietums spagetti su bolonese padazu ir suriu
Atsakyti
Stai ir musu vakariene, bulviniai blynukai su varskyte, su cesnaku, svogunu laiskais ir saukstu grietines 4u.gif Katik privalgem thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
silke, saltybarsciai su bulvemis ir obuoliu pyragas
Atsakyti
Burokėlių sriuba, virtų bulvių cepelinai, man su plaučiukais, mažajai su mėsa
Atsakyti
kopustu sriuba ir vistiena su kinietisku padazu, ryziais ir marinuotais agurkeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 04, 18:11)
Stai ir musu vakariene, bulviniai blynukai su varskyte, su cesnaku, svogunu laiskais ir saukstu grietines  4u.gif  Katik privalgem

ai, ai, kaip skaniai atrodo!!!

vakar kepiau pica ir keptu sumustiniu (idaras tas pats, tik picos padu pritruko smile.gif )
prie to paties ir biskvito/marin persiku pyraga.
diena ploksciu makaronu su pesto ir... nebeprisimenu smile.gif
maziukei sultinio sriuba su makaronais, brokoliais, kalafiorais, morkom ir tt, dar troksinta vista su baltu miltu padazu ir keptom bulvem ir pomidoru/agurku misraine

siandien pietums desros su grikiais, vakarykste sriuba. man ploksti makaronai (naujai virti) su pesto ir sprotais, pomidorais
vakarinei- daug vaisiu, riesutu ir razinu, jogurto. a, dar kavinej ledai ir man kava

Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2009 02 04, 19:38)
silke, saltybarsciai su bulvemis ir obuoliu pyragas

kaip noriu saltibarsciuuuu.... viskas, ryt darysiu! turiu kiausiniu, buroku, bulviu ir tt. reik tik agurko nusipirkt
Atsakyti