Vakariene karsti sumustiniai,kepti orkaiteje
Vakar kepenėlių kotletai su bulvytėmis ir pekino salotomis, vakarienei grikių košė su pienu. Šiandien tie patys kotletai tik patroškinti su morkytėmis ir grietine. Ir dar išvirau daržovių sriubos su frikadėlėmis

siandien vakarienei bus zuvies kepsnys

QUOTE(mickute7 @ 2009 02 05, 15:48)
Vakar kepenėlių kotletai su bulvytėmis ir pekino salotomis, vakarienei grikių košė su pienu. Šiandien tie patys kotletai tik patroškinti su morkytėmis ir grietine. Ir dar išvirau daržovių sriubos su frikadėlėmis 

o ir man reikia kotletų pasidaryt, o tai jau pasiilgau kepenėlių

Šiandien koldūnų sriuba, kepti sparneliai, pekino salotos

o as gaminau is brolienes nusiziureta misrainele
labai skanu, ypatingai sotu ir paprasta !!!
reikes:
virtu kiausiniu,
poru,
krabu lazdeliu,
fermentinio surio,
majonezo.
visus ingredientus reikia deti sluoksniais. pirmiausiai dedame sutarkuotus virtus kiausinius, ant ju supjaustyta pora, ant ju pjaustytas krabu lazdeles, tada tarkuota fermentini suri (labai skanu det chedar suri), ir galiausiai storesni sluoksni majonezo (man asmeniskai skaniausia su helmans).
tikrai ne dietinis maistas, bet ziauriai skanu ir sotu!

reikes:
virtu kiausiniu,
poru,
krabu lazdeliu,
fermentinio surio,
majonezo.
visus ingredientus reikia deti sluoksniais. pirmiausiai dedame sutarkuotus virtus kiausinius, ant ju supjaustyta pora, ant ju pjaustytas krabu lazdeles, tada tarkuota fermentini suri (labai skanu det chedar suri), ir galiausiai storesni sluoksni majonezo (man asmeniskai skaniausia su helmans).
tikrai ne dietinis maistas, bet ziauriai skanu ir sotu!

Burokeliu sriuba ir lasisos kepsniukai.
wakarienei bus super skanus naminis kebabas