Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. (The Buddha)
Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. (The Buddha)
Nesu nusimananti apie tuos mėnulius labai...gal galėtum plačiau?? Vat mano dukra gimusi 8tą mėnulio parą tai gera diena ar nelabai? tiksli data 2008 09 07 12.05 val
Buvau Vilniuje pas Silvija, pries pora metu, na ka pasake pusei metu i prieki tai issipilde.. taip pat ir praeiti teisingai apibudino, ir mano charakteri ir santykius su artimaisiais.. bet toliau ka sake, neivyko, o gal dar ivyks, taciau pries savaite buvau pas Liuba grigiskese.. ir jos pranasystes kiek kitokios buvo:) kazkaip manau, kad jos gali ,,pamatyti,,, kortose tik netolima ateiti.. beto mes patys galime keisti savo likima.. taigi gal kazka jau pakeiciau.. Pamenu isejus is Silvijos jauciausi labai gerai, ispranasauta ateitis buvo mano svajone.. taciau po grigiskiu, kazkaip jauciuosi nesava.. kazkuo ibaugino ji mane.. o draugei su kuria buvau liepe ateiti dar karta degint zvakiu ir maldos kalbet,. atseist reik nuimt uzkeikima.. na ziuresim kaip bus toliau:)
Tai vadinamosios "Setono" dienos....Jeigu kazkam labai svarbu-galima butu susilaikyti nuo bet kokiu veiksmu tik 29-aja Menulio diena,o visos kitos-priklauso nuo "burejo" poziurio ir "besiburianciojo" noru Ir isvis-visas Taro mistifikavimas tai tik papildomos miglos uzleidimas klijentui ant smegenu:D (tarologas Stanislavas tai zino geriau nei bet kas kitas )
Sveikos, gal zinot kokiu laiku skambint Galinai, kad uzsirasyt pas ja, ir ar ilgai reik laukt? Papildyta: Sveikos, gal zinot kokiu laiku skambint Galinai, kad uzsirasyt pas ja, ir ar ilgai reik laukt?
Sveikos, gal zinot kokiu laiku skambint Galinai, kad uzsirasyt pas ja, ir ar ilgai reik laukt? Papildyta:
Sveikos, gal zinot kokiu laiku skambint Galinai, kad uzsirasyt pas ja, ir ar ilgai reik laukt?
Skambink geriausiai vakare (bet ne treciadieni)...O kiek reikes laukti-kas gi zino be jos pacios? priklausomai nuo uzsiplanuotu darbu-o ju pas ja tikrai daug
Skambink geriausiai vakare (bet ne treciadieni)...O kiek reikes laukti-kas gi zino be jos pacios? priklausomai nuo uzsiplanuotu darbu-o ju pas ja tikrai daug
Aš visada skambindavau rytą, nes visus svarbius darbus darau rytais.
Nu jo,tavo pirmosios zinutes irgi prasideda nuo 5 val.ryto (mano vyras saulys,beje gimes ta pacia diena kaip ir tu,taip pat keliasi 5 ryto ) Siaip tai turbut ir ryte gerai,nes kai zmones nedirba valstybiniame darbe,tai jie paprastai darbus pradeda ne anksciau kaip kokia 10 val.ryto Uztat darbuojasi iki velumos....