Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Vilniuje

QUOTE(ernesin @ 2009 03 29, 18:47)
Ačiū Gytare 4u.gif

Prašom. 4u.gif
Atsakyti
Perklausiu-mėnulio ar mėnesio??
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 29, 19:11)
Perklausiu-mėnulio ar mėnesio??

Mėnulio.
Atsakyti
Nesu nusimananti apie tuos mėnulius labai...gal galėtum plačiau??
Vat mano dukra gimusi 8tą mėnulio parą tai gera diena ar nelabai? tiksli data 2008 09 07 12.05 val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 29 kovo 2009 - 17:36
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 29, 19:36)
Vat mano dukra gimusi 8tą mėnulio parą tai gera diena ar nelabai? tiksli data 2008 09 07 12.05 val

Šį klausimą užduok besidomintiems astrologija. ax.gif
http://www.supermama...;#entry25507695
Atsakyti

Buvau Vilniuje pas Silvija, pries pora metu, na ka pasake pusei metu i prieki tai issipilde.. taip pat ir praeiti teisingai apibudino, ir mano charakteri ir santykius su artimaisiais.. bet toliau ka sake, neivyko, o gal dar ivyks, taciau pries savaite buvau pas Liuba grigiskese.. ir jos pranasystes kiek kitokios buvo:) kazkaip manau, kad jos gali ,,pamatyti,,, kortose tik netolima ateiti.. beto mes patys galime keisti savo likima.. taigi gal kazka jau pakeiciau..
Pamenu isejus is Silvijos jauciausi labai gerai, ispranasauta ateitis buvo mano svajone.. taciau po grigiskiu, kazkaip jauciuosi nesava.. kazkuo ibaugino ji mane.. o draugei su kuria buvau liepe ateiti dar karta degint zvakiu ir maldos kalbet,. atseist reik nuimt uzkeikima.. na ziuresim kaip bus toliau:)
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 03 29, 16:45)
Nepatariama burtis šiomis Mėnulio dienomis: 9, 15, 19, 23, 26, 29.

Tai vadinamosios "Setono" dienos....Jeigu kazkam labai svarbu-galima butu susilaikyti nuo bet kokiu veiksmu tik 29-aja Menulio diena,o visos kitos-priklauso nuo "burejo" poziurio ir "besiburianciojo" noru biggrin.gif Ir isvis-visas Taro mistifikavimas tai tik papildomos miglos uzleidimas klijentui ant smegenu:D (tarologas Stanislavas tai zino geriau nei bet kas kitas bigsmile.gif )
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kokiu laiku skambint Galinai, kad uzsirasyt pas ja, ir ar ilgai reik laukt?
Papildyta:
Sveikos, gal zinot kokiu laiku skambint Galinai, kad uzsirasyt pas ja, ir ar ilgai reik laukt?
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 03 30, 13:37)
Papildyta:

Skambink geriausiai vakare (bet ne treciadieni)...O kiek reikes laukti-kas gi zino be jos pacios? biggrin.gif priklausomai nuo uzsiplanuotu darbu-o ju pas ja tikrai daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 03 30, 14:13)
Skambink geriausiai vakare (bet ne treciadieni)...O kiek reikes laukti-kas gi zino be jos pacios? biggrin.gif  priklausomai nuo uzsiplanuotu darbu-o ju pas ja tikrai daug bigsmile.gif

Aciu, jau uzsirasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 03 30, 16:13)
Skambink geriausiai vakare (bet ne treciadieni)...O kiek reikes laukti-kas gi zino be jos pacios? biggrin.gif  priklausomai nuo uzsiplanuotu darbu-o ju pas ja tikrai daug bigsmile.gif

Aš visada skambindavau rytą, nes visus svarbius darbus darau rytais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 03 30, 19:22)
Aš visada skambindavau rytą, nes visus svarbius darbus darau rytais. smile.gif

Nu jo,tavo pirmosios zinutes irgi prasideda nuo 5 val.ryto bigsmile.gif(mano vyras saulys,beje gimes ta pacia diena kaip ir tu,taip pat keliasi 5 ryto doh.gif ) Siaip tai turbut ir ryte gerai,nes kai zmones nedirba valstybiniame darbe,tai jie paprastai darbus pradeda ne anksciau kaip kokia 10 val.ryto biggrin.gif Uztat darbuojasi iki velumos....
Atsakyti