Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Vilniuje

QUOTE(Chiromante @ 2009 03 21, 10:15)

O kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Editoška30 @ 2009 03 20, 13:53)
As asmeniskai Onutes nezinau smile.gif

Bet ne per seniausiai buvau pas būreja Valentina iš Žvėryno raj. Ima 40 lt uz valanda ir skiria laiko tiek kiek tau reikia. beburdama dar apskaiciuoja visas situacijas pagal gimimo metus.

pasake daug. man patiko

O man ta Valentina nepatiko schmoll.gif Nepatiko pati proceso eiga. Baksnojo savo tusinuku i kazkokias neaiskias savo kortas, ir daugiau isgirdau ne informacijos, o kortu pavadinimu. doh.gif Kad butu aiskiau galiu pateikti pvz.: Tam tikru klausimu norejau pasitikslinti kai nesupratau ka ji vapena, o ji man pasake "taigi matai kad 9 stovi prie 10" . Pasakiau kad nieko nesuprantu, pralaike daugiau nei valanda kol pati pasakiau kad jau einu. Sumokejau 70 Lt uz jos tusinuko baksnojima ir kad pasiziureju kokios kortos stovi viena salia kitos. Nesamone kazkokia doh.gif

Nesilankau taip daznai pas burejas, bet esu kazkada buvusi ir pas Galina. Man patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 03 21, 01:27)
Daug idomiu atsiliepimu apie burejas, o gal kas rekomenduos ekstrasensa, kuris galetu padeti isspresti sveikatos problemas?
Buciau labai dekinga uz informacija  ax.gif

8 676 79256 Galina
Atsakyti
QUOTE(Gražka> @ 2009 03 16, 09:34)
pabandyk pas Judita Vilniuje ji dirba tikrai gerai 864586422,  4u.gif

Gal galima būtų daugiau info apie Juditą?
Atsakyti
Sveikos,
senokai kirba mintis, kad reikia aplankyti būrėją, bet vis stabdė vidinis jausmas, kad negalima.. o dabar nuojauta kužda-laikas atėjo.
Prieš kelis metus, viename sporto klube pasitempiau koją, o priėjęs trenerio draugas pasiūlė virgulėmis man nustatyti, kurios kūno vietos yra pažeidžiamos, bei atstatė sąnarius išnirusius. Labai buvau nustebina, nes pasakė visą tiesą, nieko manęs neklausinėjęs ir pasiūlė pagalvoti apie vyrą, ir apie jį tiesą pasakė, apie mūsų santykius.. Jo vardas Valerijus, gal kuri girdėjote?? Jis prekiauja Gariūnuose, žinau kur, bet nedrįstu kreiptis, nes tuo metu sulaukiau iš jo perdėto dėmesio kaip moteris, ir dabar nenoriu to dėmesio, bet labai reikia jo kontaktų, o vardan mano bėdos, pasiryžau kreiptis į jį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 28 kovo 2009 - 13:34
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 31, 19:37)
Pribrendai apsilankymui pas būrėją? mirksiukas.gif  Iki rugpjūčio 18 d. burtis negalima. schmoll.gif

Gytare, o kaip tu sužinai kada palankus laikas lankytis pas būrėjas, o kada ne? Gal pagal mėnulio fazes? Jei taip, tai per kokias galima eiti? blush2.gif
Atsakyti
Atsakingai pareiskiu-tas laikas nepalankus besiburiantiems,o ne burejams....Adekvaciai priimantiems informacija labai mazai nepalankiu dienu informacijos gavimui....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 03 28, 23:00)
Atsakingai pareiskiu-tas laikas nepalankus besiburiantiems,o ne burejams....Adekvaciai priimantiems informacija labai mazai nepalankiu dienu informacijos gavimui....

Tai gal gali aiškiau atsakyti? Paprastai, arba tinkamas, arba ne, nes nieko iš tokio pasakymo nesupratau schmoll.gif
Gytarė kadaise net datomis tašė, tai turbut ne šiaip sau sugalvojo...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 03 28, 20:08)
Gytare, o kaip tu sužinai kada palankus laikas lankytis pas būrėjas, o kada ne? Gal pagal mėnulio fazes? Jei taip, tai per kokias galima eiti? blush2.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 03 29, 02:18)
Gytarė kadaise net datomis tašė, tai turbut ne šiaip sau sugalvojo...

Tai buvo laikotarpis tarp Saulės ir Mėnulio užtemimų.
Toks laikas nepalankus jokiems svarbiems darbams: vykti į tolimą kelionę, pirkti/ parduoti NT ir pan.

Dėl būrimo. Tai buvo ne mano, o tarologo Stanislavo nuomonė.
Atsakyti
Na kaip suprantu, galiu pasikliauti tik savimi.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 03 29, 12:52)
Na kaip suprantu, galiu pasikliauti tik savimi.

Nepatariama burtis šiomis Mėnulio dienomis: 9, 15, 19, 23, 26, 29.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 03 29, 16:45)
Nepatariama burtis šiomis Mėnulio dienomis: 9, 15, 19, 23, 26, 29.

Ačiū Gytare 4u.gif
Atsakyti