Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Vilniuje

o kodėl 100 lt yra daug???? as va dėdama prakeikimus ant CP dantį nusilaužiau, tai skaičiuok kiek kainuos taisymas.
Atsakyti
Rozmarinai, nevedi kursų trydos uždejimui? Kaip man dabar žiauriai reiktų šito tavo sugebėjimo smile.gif
Atsakyti
tame nieko sudėtingo, tiesiog meditacijos metu ar šiaip kokio transo praplatini žarnas, o visą žarnyno turinį nustūmi žemyn. dar galima įleisti litrą ricinos, kaip kad padariau su G. veikė maždaug 4 dienas.
Atsakyti
Gaila, nelabai turiu kada medituot darbo metu, o vakarui jau reikia biggrin.gif , bet labai ačiū, gal reiks pabandyt. Kokių dar veiksmingų metodų žinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 15 liepos 2009 - 10:50
galima tada tiesiog išgerti ricinos aliejaus, bet kur kas labiau rekomenduojama tai daryti ne darbe.
Atsakyti
lotuliukas.gif ačiū
Atsakyti
aš rimtai, jo yra vaistinėse pirkti, tik jis veikia staigiai ir ilgai. na bet už tai patikimai išvalo. kai galima daryti lengvai, tai nereikia daryt sudėtingai.
Atsakyti
Tai kad čia ne man reikia, o kaip kitam sugirdyt? biggrin.gif
Atsakyti
aaaa. pasikviesk kavos mirksiukas.gif tik nepamiršk kavą ruošti pati ir pridurti, kad be galo stengeisi. o aš einu pirkti kefyro, nes niekas nenori, kad sudaryčiau asmeninį horoskopą mainais į maišą bulvių ar maišelį kiaušinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corpse rozmarinas: 15 liepos 2009 - 11:03
Rozmarine, sudaryk man garaskopa, tiksliau mano vaikui, as tau bulbu pora kg mainais ? smile.gif
Atsakyti
nu sudaryt galiu, bet bulves imu ne kilogramais, o maisais. maisas bulviu, tas didysis maišas = 1 horoskopas.
Atsakyti
hmh, persiprašau tsakant..kai dukra gimė, horoskopą sudarė už 40 lt biggrin.gif tai buvo rudenį rolleyes.gif o tas 50 kilograminis maišas kaštuotų apie 90 lt, niii, mažu apsiribosiu tuo garaskopu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 15 liepos 2009 - 13:30