o kodėl 100 lt yra daug???? as va dėdama prakeikimus ant CP dantį nusilaužiau, tai skaičiuok kiek kainuos taisymas.
Rozmarinai, nevedi kursų trydos uždejimui? Kaip man dabar žiauriai reiktų šito tavo sugebėjimo

tame nieko sudėtingo, tiesiog meditacijos metu ar šiaip kokio transo praplatini žarnas, o visą žarnyno turinį nustūmi žemyn. dar galima įleisti litrą ricinos, kaip kad padariau su G. veikė maždaug 4 dienas.
Gaila, nelabai turiu kada medituot darbo metu, o vakarui jau reikia
, bet labai ačiū, gal reiks pabandyt. Kokių dar veiksmingų metodų žinai?

galima tada tiesiog išgerti ricinos aliejaus, bet kur kas labiau rekomenduojama tai daryti ne darbe.

aš rimtai, jo yra vaistinėse pirkti, tik jis veikia staigiai ir ilgai. na bet už tai patikimai išvalo. kai galima daryti lengvai, tai nereikia daryt sudėtingai.
Tai kad čia ne man reikia, o kaip kitam sugirdyt?

aaaa. pasikviesk kavos
tik nepamiršk kavą ruošti pati ir pridurti, kad be galo stengeisi. o aš einu pirkti kefyro, nes niekas nenori, kad sudaryčiau asmeninį horoskopą mainais į maišą bulvių ar maišelį kiaušinių.

Rozmarine, sudaryk man garaskopa, tiksliau mano vaikui, as tau bulbu pora kg mainais ?

nu sudaryt galiu, bet bulves imu ne kilogramais, o maisais. maisas bulviu, tas didysis maišas = 1 horoskopas.
hmh, persiprašau tsakant..kai dukra gimė, horoskopą sudarė už 40 lt
tai buvo rudenį
o tas 50 kilograminis maišas kaštuotų apie 90 lt, niii, mažu apsiribosiu tuo garaskopu