nu čia kiekvieno teisė pasirinkti kaip jam atsiskaitinėt. aš pvz už horoskopą imu nuo 50 iki 100 lt, bet jeigu žmogus nori man duoti bulvėmis, tada imu tik maišais.
mažu tavo sudarytas Horoskopas koks ypatingas?
tiesa sakant mano horoskopas toks pigus, nes dar tik mokausi, pas profesionalus kainuoja nuo 500 iki 1500. tačiau žiūrint apie ką mes kalbam, galbūt tu sumokėjai 40 lt už kompiuterinę interpretaciją? aš tokias žmonės galiu ištraukti nemokamai, man ne gaila. pinigus imu už rankinį darbą, o ne kompiuterinį.
a ka darysi, visiems darbams reikia energijos ir atsidavimo, jei tu ji dirbi, vadinasi turi kažką aukoti, nesakau, kad darbas nevertas didesnio atlygio, tiesiog palyginau ir tiek 
Papildyta:
kiek žinau, tai sudarinėjo ne kompu, krūvos visokiu skaičiavimų ir t.t., mano dukra turi du vardus, ir atskirai pagal kiekvieną paskaičiavo jos metus, vienas geresnis, kitas blogesnis...charakterio ypatumai, buvęs gyvenimas ir t..t..

Papildyta:
kiek žinau, tai sudarinėjo ne kompu, krūvos visokiu skaičiavimų ir t.t., mano dukra turi du vardus, ir atskirai pagal kiekvieną paskaičiavo jos metus, vienas geresnis, kitas blogesnis...charakterio ypatumai, buvęs gyvenimas ir t..t..
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 15, 15:12)
a ka darysi, visiems darbams reikia energijos ir atsidavimo, jei tu ji dirbi, vadinasi turi kažką aukoti, nesakau, kad darbas nevertas didesnio atlygio, tiesiog palyginau ir tiek 
Papildyta:

Papildyta:
Su manikiūrininke? Kirpėja? ką lyginam?
Tolima, jei pasiskaitytum mūsų bendravimą su Rozmarinu nuo pradžios, tokie klausimai nekiltų
medute, nu tai ten visiškai ne horoskopas buvo, o numerologija. aš dirbu su gimimo vieta ir laiku bei planetomis, kokia jų padėtis buvo tuo metu.
mes kalbam apie visiškai skirtingus dalykus, ten paskaičiuoja ir pateikia konkrečius duomenis, nereikia pačiam galvoti, interpretuoti, tyrinėti planetų ir jų aspektų.
mes kalbam apie visiškai skirtingus dalykus, ten paskaičiuoja ir pateikia konkrečius duomenis, nereikia pačiam galvoti, interpretuoti, tyrinėti planetų ir jų aspektų.
Rozmarinas, visko gali būti
ačiū, kad pataisei. Kai neužsiimu ta tema savišvieta, galiu ir suklysti įvardindama pavadinimus to ar ano
tiesiog ta moteris save vadina astrologe

ghmz....o ten kalbėjo apie planetas?
aprašydama charakterį ji rėmėsi planetų išsidėstymu, mėnulio dienomis, valandomis ir panašiai
nu tada ko gero vistik horoskopas. beje, labai lengva sumalt, kad darai apskaičiavimus. na nebent dareisi astro pas vailingo, nes ji zinau kad dirba saziningai ir pusvelciau.