Įkraunama...
Įkraunama...

Ką rinktis: CP ar natūralų gimdymą?

su mylėjimusi matyt būna įvairiai, rekomenduojama po nėštumo berods po dviejų mėnesių. aš po visų trijų išlaukiau tik dvi savaites biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu cezaris pavyksta be jokiu komplikaciju, tai ir myletis ir lakstyti galima jau po poros sav, aisku nugaros skausmai, pilvo nejautra, randai apacioj tikrai dziaugsmo neduoda, taciau nieko baisaus. Beabejo gamta sutvere gimdyma ir geriausia gimdyti naturaliai, taciau jeigu gydytojai kitaip neleidzia, nieko nepadarysi. Aplamai, vien tik delto kad nescioji nori cezario, profesionalus gydytojai aplamai nedaro.
Mano atveju buvo 3 cezariai ir laksciau ir mylejausi jau po poros savaiteliu blush2.gif
Tad sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 02 18, 16:30)
Jeigu cezaris pavyksta be jokiu komplikaciju, tai ir myletis ir lakstyti galima jau po poros sav, aisku nugaros skausmai, pilvo nejautra, randai apacioj tikrai dziaugsmo neduoda, taciau nieko baisaus. Beabejo gamta sutvere gimdyma ir geriausia gimdyti naturaliai, taciau jeigu gydytojai kitaip neleidzia, nieko nepadarysi. Aplamai, vien tik delto kad nescioji nori cezario, profesionalus gydytojai aplamai nedaro.
Mano atveju  buvo 3 cezariai ir laksciau ir mylejausi jau po poros savaiteliu blush2.gif
Tad sekmes wub.gif

as pilnai sutinku, tiesiog man gydytojas su pirmu vaiku siule cezari, nes as labai smulki, klubai labai siaurus, o vaikutis buvo labai didelis, su antru gresia tas pats. Pirma gimdziau pati, nesutikau, o del antro dar nezinau kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 02 18, 15:30)
Jeigu cezaris pavyksta be jokiu komplikaciju, tai ir myletis ir lakstyti galima jau po poros sav,

Dėl mylėjimosi, o jūs po poros savaičių jau nekraujavote. Nes dėl savijautos tai aš irgi galėjau mylėtis, bet kadangi vis dar buvo kraujingų išskyrų nusprendžiau, kad geriau leisiu gimdai išsivalyti iki galo g.gif
Atsakyti
na man taip pat darė cezarį..tikrai esu patenkinta..na žinoma jis turi savų niuansų,pvz kateteris į šlapimo pūslę prieš ir po operacijos,nei juoktis,nei nusičiaudėt kokias tris savaites,nes skauda pjūvį,gimdos valymasis man pvz apie pora mėn.
mažylį man atnešė tik antrą parą,nes lašalininės buvo ištisai pajungtos,tad niekaip nebučiau juo pasirūpinusi..ir ilgai pilvukas susitraukinėjo g.gif ..
o dėl mylėjimusi... blush2.gif tai aš ilgai to nenorėjau,o kai pabandėm..tai ojojoj skausmelis..net pačiai keista..nes juk pro ten niekas nelindo..nebent gydytoja taip 'maloniai' apžiūrinėdama kiek kaklelis prasivėręs ką nors padarė.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 02 18, 12:34)
man dare irgi cezari ,buvo planuota is anksto smile.gif
na mano istorija tai nz ar verkt ar juoktis man buvo numatytas cezario pjuvis ,na guliu as ant stalo viska daktaras sujunge kas ten butina na ir jauciu kad jau pradejo savo darba smile.gif atsisuku as i daktara o jis sedejo ant kedes sone ir RASINEJOSI SMS su mobilium telefonu as apakus buvau kaip tai galima g.gif daugiau nenoreciau papult i tokio daktarelio rankas !

o tawo cezariukas buvo planuotas is anksto del kazkokiu priezasciu,ar del to,kad paprasciausiai pati taip nusprendei? smile.gif idomu man,ar galima butu susitart su gydytoju g.gif
Atsakyti
Nei vienas geras, kompetetingas, profesionalus gydytojas nedarys Jums cezario, tik delto kad sito nori nescioji, siaip sau schmoll.gif ir plius pasakys kokios galimos komplikacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 02 21, 20:48)
Nei vienas geras, kompetetingas, profesionalus gydytojas nedarys Jums cezario, tik delto kad sito nori nescioji, siaip sau schmoll.gif ir plius pasakys kokios galimos komplikacijos doh.gif

siais laikais, dauguma kompetetingi ir profesionalus gydytojai wiska padarys-uz pinigelius biggrin.gif labai mazai ju beliko,kurie atsisakytu to ax.gif
daugumai musu aukstuomenes damu atlikta cezaris,ir nemanau,kad tai buvo daroma del nepalankiu aplinkybiu,ir juolab,kad visa tai atliktu kazkoks paprastas daktarelis rolleyes.gif
aisq,labai priklauso ir nuo situacijos,jei pvz moteris nuwaziuos gimdyt,jai kaklelis bus atsiweres 5-6cm,ji puikiai pasiruosus gimdyt,aisq,cezariuko jai nieks nedarys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita :): 22 vasario 2009 - 18:47
Na man buvo neplanuotas cezaris,na ir ka eme ir isoperavo,nieko nejutau nei kaip pjove nei kaip trauke nieko.operavo 5.30 ryte,o su mazium palatoj buvau jau 14 val.Na pimas atsikelimas tai ziaurus,na bet nieko isgyvenau.O antra para jau zymiai lengviau buvo tiek atsistot tiek vaiksciot.Ketvirta para namo isleido.Pora menesiu aplink randa nejautra tokia,bet skausmo jokio.Valesi man beveik sesias savaites,taip kad ir smileysex.gif nedarem ta laikotarpi
Atsakyti
sveikutes,

turejau pries 3metus cezari ir pries 3men antra cezari, esu be gali laiminga, kad mane operavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viskas labai gerai, nusiteikiau, kad nebusiu ligonis, ir buvau sveika, geriau jauciausi, nei pagimdziusi moteris, ir sedejau ir stovejau ir laksciau, ir masina greitai vairavau, nu zodziu labai as patenkinta thumbup.gif mirksiukas.gif net nuskausminamu nereikejo leisti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvo planuotas cp. Operacija truko labai trumpai, na palatoj buvau po valandos. Viskas ejosi super sklandziai ir buvo pacios graziausios akimirkos mano gyvenime wub.gif Nieko neskaudejo, nebuvo nemalonu, vyras laike ranka ir vis klausinejo ar man neskauda biggrin.gif Vaiksciot pradejau antra, berods, diena. Ligoninej praleidau keturias paras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darfe: 25 vasario 2009 - 01:27
QUOTE(reginamilos @ 2009 02 02, 00:34)
Pirma vaika gimdziau pati, viskas buvo gerai ir vaikas didelis. Bet del antro ko toliau tai apie operacija galvoju. Bet bijau, nes nezinau kokie subtilumai cia yra, ka reiketu zinoti, kaip po operacijos, kaip su vaikuciu buna is karto duoda kai ir pati pagimdai, ar kai atsibundi po kazkokio laikotarpio? Ar galima tartis su gyditoju, kad kai prasides saremiai tai ta diena ir operuotu smile.gif  aciu uz patarimus smile.gif

labas ,nusiramink.as tik pastojus zinojau kad turesiu planine operacija(del mano sveikatos buvo neprotinga rizikuot paciai gimdyt)nu taiva as susiradau ligon gydyt ir pas ja lankiausi.ji mane pasigulde savaite anksciau i ligon pries nuspresdamos kada ivyks operacija(man ten is dalires faina kad gydyt parinko vaiko gimimo data)jei dar smulkmenu nori,tai pries operacija ta vakara buvo atsiustas anestiozologas(nezinau ar teising parasiau sorry)su manim pabendraut apie bele ka... smile.gif o ryte sesute paruose mane operacija istate kateteri,pasiklause leliuko sirdies duziu.mano visa operac truko puse valand .po 15 minuciu isnese suneli ,o dar po 15 minuciu jau mane veze i palata.jei anestiozologas geras tai po operacijos jauties visai gerai kiek tik tai imanoma(man pasiseke)is kar i pooperacine palata pakviete vyra.o leliukas galejo but inkubatoriuje visa para po to.bet mes paprasem kad sesute nuvestu mumis (mane su ratukai)paziuret,tai mes ir pasiemem ji i palata 4u.gif sekmes bus viskas gerai thumbup.gif

Atsakyti