Natuke, o Jus kaip supratau visus cezarius turejote ?
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 05 21, 15:23)
nagi paskaitykite keturias zinutes auksciau

gimdziau naturaliai
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 05 21, 15:15)
Antrą norečiau naturaliai, nebijau skausmo kaip tik noreciau ji patirt. O randas nepasakyciau, kad labai nesimato
Praejus 3 men....

Hm, tiesa sakant, turint omeny, kad cia tik trys menesiai, tai atrodo puikiai. Manau, kad praejus kokiems metams isvis nelabai matysis. O jei ir bus sviesesne juostele - tai ji tokioje vietoje, kuri matosi nebent tik sokant striptiza....
Bet kas be ko ne visoms taip graziai sugyja - kitoms lieka kur kas ryskesnis randas.
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 05 21, 16:23)
Gal su manim supainiojot

as maniau, kad randas buna per puse pilvo
o cia isvis baika
aciu uz foto
Nebijau nei striju, nei celiulito ir maitint pasiruosus, tiek kiek reikes
Tik galimos gimdymo traumos kelia panika
As dar tokia bailiuke, vos krauja pamacius alpstu, tai bijau, kad per naturalu apskritai galiu isgriut

o cia isvis baika

aciu uz foto

Nebijau nei striju, nei celiulito ir maitint pasiruosus, tiek kiek reikes

Tik galimos gimdymo traumos kelia panika

As dar tokia bailiuke, vos krauja pamacius alpstu, tai bijau, kad per naturalu apskritai galiu isgriut

QUOTE(asareja @ 2010 05 21, 19:16)

Per gimdymą reiks gulėt, nėra pavojaus išgriūt

Koks rando nuotraukoje grozis

P.S. Maniau, kad mano jau idealus, bet ne , matau kad klydau ( eisiu pas daktara, tegul puse sumos grazina

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 19, 14:02)
gal buvo prieš tai darytas epidūras?
Ne nebuvo.
Labas rytas,
jungiuosi ir as prie jusu, nes man rekomenduojamas CP. Nusimato birzelio viduryje Siauliuose.
Norejau paklausti, o kokius daiktus nestis i operacine? I gimdykla zinau, bet to ko reikia i gimdykla, nereiks i operacine. Pvz vandens.
As pasiruosusi vaikeliui kepuryte, pampersa (gal keletos reiktu?) kojinytes.
Sau; pampersa, tinklines kelnaites su tena paketu- nezinau kurio prireiks. Ar kojinaites sau detis?
Aciu 4u.gif
jungiuosi ir as prie jusu, nes man rekomenduojamas CP. Nusimato birzelio viduryje Siauliuose.
Norejau paklausti, o kokius daiktus nestis i operacine? I gimdykla zinau, bet to ko reikia i gimdykla, nereiks i operacine. Pvz vandens.
As pasiruosusi vaikeliui kepuryte, pampersa (gal keletos reiktu?) kojinytes.
Sau; pampersa, tinklines kelnaites su tena paketu- nezinau kurio prireiks. Ar kojinaites sau detis?
Aciu 4u.gif
QUOTE(Dizaster @ 2010 05 21, 16:06)
Hm, tiesa sakant, turint omeny, kad cia tik trys menesiai, tai atrodo puikiai. Manau, kad praejus kokiems metams isvis nelabai matysis. O jei ir bus sviesesne juostele - tai ji tokioje vietoje, kuri matosi nebent tik sokant striptiza....
Bet kas be ko ne visoms taip graziai sugyja - kitoms lieka kur kas ryskesnis randas.
Mano randas pirmą mėnesį buvo panašiai dailutis, bet po to sustorėjo ir iškilo kaip kokia raudona virvė. Čia jau tokia mano organizmo savybė, kad pasipjausčius paskui dailiai neatrodo.
Merginos, o kaip dėl pilvo riebaliukų, ar ne iškila jeigu priaugi svorį virš arba aplink randą?
Nes anksčiau, kai darė didelį pjuvį per visą pilvą, atrodė nekaip jeigu priaugi svorio...
Nes anksčiau, kai darė didelį pjuvį per visą pilvą, atrodė nekaip jeigu priaugi svorio...
Ačiū už pagyrimus, CP darė daktaras Juršėnas AK. Mano vaikui 11 men., sakiau po metu reikes vel nufotografuoti
Grižtant prie temos, manau į klausimą ką rinktis, turi atsakyti gydytojas, o ne nėščioji. Komplikuoto gimdymo atveju cezaris yra stebuklas, aišku vaikas yra didžiausias stebuklas.