Įkraunama...
Įkraunama...

Ką rinktis: CP ar natūralų gimdymą?

Natuke, o Jus kaip supratau visus cezarius turejote ?
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 05 21, 15:23)

nagi paskaitykite keturias zinutes auksciau 4u.gif oops jau pora puslapių
lotuliukas.gif
gimdziau naturaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 21 gegužės 2010 - 15:30
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 05 21, 15:15)
Antrą norečiau naturaliai, nebijau skausmo kaip tik noreciau ji patirt. O randas nepasakyciau, kad labai nesimato smile.gif Praejus 3 men....
user posted image

Hm, tiesa sakant, turint omeny, kad cia tik trys menesiai, tai atrodo puikiai. Manau, kad praejus kokiems metams isvis nelabai matysis. O jei ir bus sviesesne juostele - tai ji tokioje vietoje, kuri matosi nebent tik sokant striptiza....
Bet kas be ko ne visoms taip graziai sugyja - kitoms lieka kur kas ryskesnis randas.
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 05 21, 16:23)

Gal su manim supainiojot biggrin.gif Mano trys.
Atsakyti
as maniau, kad randas buna per puse pilvo doh.gif biggrin.gif
o cia isvis baika irnesakyk.gif
aciu uz foto 4u.gif

Nebijau nei striju, nei celiulito ir maitint pasiruosus, tiek kiek reikes soske.gif
Tik galimos gimdymo traumos kelia panika unsure.gif
As dar tokia bailiuke, vos krauja pamacius alpstu, tai bijau, kad per naturalu apskritai galiu isgriut biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2010 05 21, 19:16)
As dar tokia bailiuke, vos krauja pamacius alpstu, tai bijau, kad per naturalu apskritai galiu isgriut  biggrin.gif  doh.gif

Per gimdymą reiks gulėt, nėra pavojaus išgriūt biggrin.gif
Atsakyti

Koks rando nuotraukoje grozis wub.gif , nei uzkritimu, nei rando sustorejimo blink.gif , tiesiog nepriekaistinga bigsmile.gif . Puikus darbas- respect gydytojui ( prisipazinkite, kas taip graziai susiuvo ax.gif ) . TIK trys menesiai doh.gif , dar puse metu ir jums nepavyks jo susirasti.
P.S. Maniau, kad mano jau idealus, bet ne , matau kad klydau ( eisiu pas daktara, tegul puse sumos grazina lotuliukas.gif )
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 22 gegužės 2010 - 00:29
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 19, 14:02)
gal buvo prieš tai darytas epidūras?

Ne nebuvo.
Atsakyti
Labas rytas,

jungiuosi ir as prie jusu, nes man rekomenduojamas CP. Nusimato birzelio viduryje Siauliuose.
Norejau paklausti, o kokius daiktus nestis i operacine? I gimdykla zinau, bet to ko reikia i gimdykla, nereiks i operacine. Pvz vandens.
As pasiruosusi vaikeliui kepuryte, pampersa (gal keletos reiktu?) kojinytes.
Sau; pampersa, tinklines kelnaites su tena paketu- nezinau kurio prireiks. Ar kojinaites sau detis?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2010 05 21, 16:06)
Hm, tiesa sakant, turint omeny, kad cia tik trys menesiai, tai atrodo puikiai. Manau, kad praejus kokiems metams isvis nelabai matysis. O jei ir bus sviesesne juostele - tai ji tokioje vietoje, kuri matosi nebent tik sokant striptiza....
Bet kas be ko ne visoms taip graziai sugyja - kitoms lieka kur kas ryskesnis randas.

Mano randas pirmą mėnesį buvo panašiai dailutis, bet po to sustorėjo ir iškilo kaip kokia raudona virvė. Čia jau tokia mano organizmo savybė, kad pasipjausčius paskui dailiai neatrodo.
Atsakyti
Merginos, o kaip dėl pilvo riebaliukų, ar ne iškila jeigu priaugi svorį virš arba aplink randą?

Nes anksčiau, kai darė didelį pjuvį per visą pilvą, atrodė nekaip jeigu priaugi svorio...
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus, CP darė daktaras Juršėnas AK. Mano vaikui 11 men., sakiau po metu reikes vel nufotografuoti biggrin.gif Grižtant prie temos, manau į klausimą ką rinktis, turi atsakyti gydytojas, o ne nėščioji. Komplikuoto gimdymo atveju cezaris yra stebuklas, aišku vaikas yra didžiausias stebuklas. wub.gif
Atsakyti