Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtai, šiek tiek info kokius rinktis

QUOTE(viavia @ 2010 09 16, 19:38)
Tik Dobilo  ekologišką  jogurtą be priedų,įdedu pati  namie  įvairių uogyčių smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes valgom BIO arba Magija stop E
Atsakyti
QUOTE(Pinkee @ 2011 03 07, 16:44)
mes valgom BIO arba Magija stop E

Mes taip pat renkamės šiuos arba Ekologišką. smile.gif
Atsakyti
o mums labai patinka faini mon jogurtukai,bei varskytes
Atsakyti
Mes perkame "Dobilas", "Biola", "Bio" arba "Gefilus" (juos labiausiai valgo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2011 03 24, 14:42)
Mes perkame "Dobilas", "Biola", "Bio" arba "Gefilus" (juos labiausiai valgo) smile.gif

Mes taip pat renkamės "Dobilas" ir "Gefilus" smile.gif
Atsakyti
Dobilas arba Bio be jokiu priedu,visad idedam savo saldytu uogu smile.gif
Atsakyti
Perkam Dobila arba Bio thumbup.gif
Atsakyti
seniau pirkdavau glensik is karves pieno, bet dabar tik glensik is ozkos pieno.viena karta pabandymui nupirkau danino tai nei man nei mazajai nepatiko, o be to labai mazi kiekiai tai reikdavo 2-3 indeliu.paskui pabandziau Rachel's jogurtus kudikiams tai net nedaviau nes laaabai rugstus buvo schmoll.gif

tai taip ir likom prie tu is ozkos pieno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(foccusiss @ 2011 04 01, 17:41)
Perkam Dobila arba Bio  thumbup.gif

mes irgi thumbup.gif
Atsakyti
Aš renkuosi tik DOBILO jogurtus arba MAGIJA StopE.
Šiems produktams išties superkamas ir atskirai transportuojamas pienas iš ekologiškų ūkių, jis ir brangesnis. Produktai gaminami be E, todėl turi gerokai trumpesnį galiojimo laiką.
Kiti žmonės sako, kad "paprastas" skonis, bet už tai be chemijos. Nebaisu pačiam valgyti ir vaikui duoti.
Labai džiugu, kad yra švarių produktų ir man nepatinka tas kažkokios dabar inspekcijos sprendimas, kad ant produktų negalima rašyti be E. Kontrolės klausimas, kad patikrintų, kas iš tiesų į vidų tos chemijos įdėjo ir tuos nubausti, o as kaip vartotojas tikrai noriu iškart ir aiškiai gauti nukreipimą į tuos produktus, kurie ekologiškesni.
Aš rūpinuosi savo šeimos sveikata. Taip, tai dažnai šiek tiek brangiau kainuoja, atrinkti maistą, bet brangiausia gyvenime yra sveikata.
Kai pasiimi į rankas jogurtą, kur smulkiom raidytėm rašo visokius "...zoatus", o pieno niekur nė kvapelio, tai čia gal mišinys tapetams klijuoti, o ne vaikeliui maitinti ir pačiam valgyti sad.gif
TIK EKOLOGIŠKI PRODUKTAI, visas pasaulis eina link to.
Atsakyti
QUOTE(foccusiss @ 2011 04 01, 18:41)
Perkam Dobila arba Bio  thumbup.gif

Mes irgi, ypatingai skanus Dobilas su mėtomis arba bio su medumi. Patys populiariausi mūsų šeimoje wub.gif
Atsakyti