Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Garbaniukė @ 2010 01 16, 15:56)
Laba visoms. mes rezervavomes http://www.turizmas....n...6&pazymeti=
labbai silta seiminke, geras maistas-teko ragauti smile.gif ir viduje labai patiko. sodyba nauja, balandi bus metai kaip isikure- tad aplinkos noretusi grazesnes, bet tvarkinga

kokia kaina sutarete?
Atsakyti
Mergaites, gal kam pravers
http://www.uzliedziu...alpu-nuoma.html
dar uz Kauno (nuo megos 7 km.) Giraitej yra kavine, ten berods 2 sales, yra pirtele, baseinas. Labai skanus maistas, tikrai garantuoju, nes visada sventems ten uzsakom kad pagamintu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Griezlee @ 2010 01 26, 12:07)
Mergaites, gal kam pravers
http://www.uzliedziu...alpu-nuoma.html
dar uz Kauno (nuo megos 7 km.) Giraitej yra kavine, ten berods 2 sales, yra pirtele, baseinas. Labai skanus maistas, tikrai garantuoju, nes visada sventems ten uzsakom kad pagamintu.  thumbup.gif

Mes ten skaimbinomes iki vestuviu likus apie 5men, bet ten kazkokia keistuola pradejo mykti, kad ji negali pasakyti tikslios kainos zmogui, nes nzn kokia bus ekonomine situacija ir pan, tai daugiau ten ir nebeskambinome. bukit atsragus, nes mano nuomone ten gal kilti kokiu tai nesklandumu.. sudarykite sutarti, kurioje butu viskas nurodyta iki paciu menkiausiu dalyku, kad per vestuves jums nebutu taip kaip man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 26, 16:10)
Mes ten skaimbinomes iki vestuviu likus apie 5men, bet ten kazkokia keistuola pradejo mykti, kad ji negali pasakyti tikslios kainos zmogui, nes nzn kokia bus ekonomine situacija ir pan, tai daugiau ten ir nebeskambinome. bukit atsragus, nes mano nuomone ten gal kilti kokiu tai nesklandumu.. sudarykite sutarti, kurioje butu viskas nurodyta iki paciu menkiausiu dalyku, kad per vestuves jums nebutu taip kaip man mirksiukas.gif

cia taip Giraitej? g.gif
Atsakyti
Mes norejom irgi netoli Kauno svesti, bet pasirinkom visgi Moletus:) Issinuomojom Vila "Santa Barbara". Viskas puiku. Aplinka grazi, kaina ikandama, visiems nakvynes:) Dabar kaip tik rasau sutartele, nes jie savo neturi:(

Gal kas turite tokios sutarteles pavyzdi, nes man net visagalis google nepadeda:)
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 26, 13:10)

Labai abejoju del sutarties sudarymo ir ju vykdymo (is ju puses), nes ta firma, kur palapintos nuotraukos tos kavines tai priklauso Daktarams smile.gif Gal ir nieko ten blogo, aisku mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 01 26, 03:10)
kokia kaina sutarete?

sutarem panasiai kaip rasiau pries tai esancioje zinuteje smile.gif kur " nuo 150lt/zm...."
dirbam kartu, tai man truputi nuleido kainyte blush2.gif
Atsakyti
Labukas,
Mes šį savaitgalį apžiūrėjome kelias vietas savo vestuvių šventimui, bet labiausiai patiko Giletos Tumasonienės sodyba Kauno raj. šalia Kulautuvos. Gal gas šventėte pas, ar turite kokių atsiliepimų, nuogirdų - būtų labai malonu išgirsti/paskaityti atsiliepimus. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Giletos Tumasonienės sodyba Kauno raj. o kokia kaina?
Atsakyti
Mes vestuves svesime ir fotosesija darysimes Taujenu dvare...
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 02 09, 13:35)
Mes vestuves svesime ir fotosesija darysimes Taujenu dvare...

O kur cia yra tas Taujenu dvaras? ar ten yra ir visas servisas? Ir kiek kainuotu? mes planuojam vasara tuoktis, bet vietos ieskausi jau dabar?
Gal kas galetu patarti aplink vilniu kur butu galima daryti ir vieta butu grazi...
Atsakyti
QUOTE(jurgita0707 @ 2010 02 09, 12:04)
O kur cia yra tas Taujenu dvaras? ar ten yra ir visas servisas? Ir kiek kainuotu? mes planuojam vasara tuoktis, bet vietos ieskausi jau dabar?
Gal kas galetu patarti aplink vilniu kur butu galima daryti ir vieta butu grazi...

Ukmergės rajone, Taujėnuose.. Maždaug 80km nuo Vilniaus
user posted image

http://www_taujenudv...lt/galerija.php

Mes mokam 8000Lt už Dvaro nuomą, už nakvynę reikia mokėti atskirai, (100Lt už vieną kambarį, kambaryje gali miegoti maximum du žmonės) ji į nuomos kaina neįskaičiuota.

Maista jie ruošia patys, kaina priklauso nuo Jūsų pageidavimų...
Galima ir savo virėjus samdytis, bet tada reikes papildomai mokėti už jų virtuvės nuomą.

Siūlo floristo paslaugas, už jas reikia mokėti papildomai.
Gali pasiūlyti karieta su žirgais 1h 3000Lt

Kas dar.. g.gif

cia galima rasti daugiau foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 09 vasario 2010 - 14:39