Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Vilcinsk @ 2010 02 12, 11:56)
Nova Luna Saulės g. 7, Užusalių k., Jonavos r. _ gal turit kokių atsiliepimų apie šią sale, kaip maistas čia?..  g.gif

Esu sventusi toje sodyboje, ne vestuves, bet man labai tennepatiko schmoll.gif nei maistas nei aplinka, nei kambariai. Gal jie dabar pasikeite, bet ziurint is nuotrauku tai tas pats kas ir buvo pries pora metu. Tikrai nerekomenduociau sios sodybos vestuvems
Atsakyti
Sveikos:)
Radau naudingos info dėl vestuvių, tačiau gal kas žinote būtent Švenčionių raj. pobuvių sales ar patalpas vestuvėms?
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2009 11 05, 22:08)
Sveikute, mes šią sodybą (Vilaitė) jau užsisakėm birželio 26 dienai. Mums ji irgi labai patiko, labai jauku ir gražu, aplinka nuostabi. Manau jog viskas bus gerai nors ir jokių atsiliepimų negirdėjau iš kitų žmonių. 4u.gif

Galiu pasidziaugti clap.gif, kad as jau turejau savo isimintiniausia svente sitoje sodyboje, tikrai viskas labai patiko - ir maistas, ir aptarnavimas, ir seimininkai labai paslaugus... thumbup.gif
Jeigu kam reikes detaliu atsiliepimu apie Vilaite, prasom klauskite... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 02 15, 18:49)
čia vienai dienai 70Lt.

Maista, tai galima uz tiek vestuvem paruosti, bet jeigu patalpas nuomoti, tai iseitu daugiau.
Atsakyti
Mes ilgiausiai sukome galva del grazios vietos fotosesijai. Pradziai galvojome apie Burbiskio dvara, bet fotografas patare pasieiskoti ir kokio kito varianto, kadangi vasara (o dar pati vidurvasari - musu vestuves 07 17) ten zmoniu buna beprotiskai daug, o jeigu dar susirenka kokie keli dideli vestuvininku pulkai, tada prasideda painiava ir vieni kitiems jau trukdo. Tai paskui pagalvojom, kad mums visai pakeliui Baisogalos dvaras. Kiek maciau foto, ten ir parkas grazus, dvaras restauruotas, yra tvenkinys.. Jeigu bus geras oras, tai variantas yra smile.gif o jeigu lis... va cia man dabar didziausias galvosukis - kur dingt, jeigu pils kaip is kibiro... Gal kas zino kokiu vieteliu nuo Kauno Siauliu puse? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 11 13, 18:38)
Mums irgi siule vestuves svesti Juodelynej, na is pradziu gal ir nieko atrode, bet iki tol kol vidaus nepamaciau.... aplinka tai nesiginciju, grazi, nu bet pati sale tai.... kazkokiom lentom apkaltos sienos, vaizdas tikrai nekoks, nuotraukos atrode tikrai negraziai tokioj aplinkoj. nzn gal jau ten kedes nupirko, bet pries 1.5metu mediniai suolai buvo... nu cia is viso baisu.
Kitaip savo svente isivaizduoju, todel si sodyba atkrito is karto...

o mes vestuvem uzsisakem juodelyne wink.gif ir likau labai nustebinta kai nuvaziavome ten prisiskaiciau kaip ten tom lentom kaltos sienos ir suolai sustatyti wink.gif tai ten nieko panaus nera smile.gif labai viskas grazu naujos kedes viskas naujai irengta,taip ten medienos daug bet tai toks namo pastatymo stilius o ne lusnele kokia smile.gif o kaina zmogui tik 85lt smile.gif maciau padengtus stalus maisto tikrai daug nesviecia lekciu dugnai ir serviruoja graziai.malonus zmones sutiko.tikrai super
Atsakyti
Sveikos merginos sugrįžau pakomentuoti koks susidarė vaizdelis Nova Luna sodyboje Užsusaliuose.
Žodžiu pirmas vaizdelis įvažiuoji į kiema, salės langai nedažyti išpuve, salėje plytelės tragiškos, smarvė, nuo židinio lubos juodos, indai iš valgyklos tragiški, sako jei turit tai savo galit atsivešti. Nuėjom pažiūrėti į miegamuosius tai patikėkit manim, patalynė juoda, ten jos turbūt nuo įsikūrimo niekas neskalbė..
Nu žodžiu tragedija, kažkoks košmaras.. net neverta ten panos važiuoti.. schmoll.gif
Aš nuo tos smarvės grįžus namo net visa diena nieko į burna nepaimei.. O smirda tai alkoholiu, dūmais, praklaitu, kojnėm nesuprasi.. doh.gif Žodžiu net visus rūbus po tokios sodybos išmečiau skalbti..
Tai liksiu prie savo pirmojo varijanto Zapyškiuose, ten bent jau tvarkingi žmonės ir tikrai žinau, kad bus skanus maistas..
Atsakyti
QUOTE(Rūtamėta @ 2010 02 23, 19:13)
mes girdėjome tokį atsiliepimą, bet maža ką, pasiskambinom, tai sake, kad dabar viskas kitaip, šeimininkės pasikeitė atseit...žodžiu, įmonės vakarėlis buvo, tai tikrai vieniems prieš kitus gėda buvo. Maisto ne tik mažokai, bet tikrai neskanu, bet finalas tai kepsnyje buvo. Išvirtas mėsos gabalas, atpjautas, užpilta krienų padažo ir musėt mikrobangėj pašildytas, o bulvės matyt prieš tris dienas išvirtos. Tai čia toks kepsnys buvo.  Kitas dalykas teko prie 25 šalčio kaip kam ir nešildomam kambaryje miegoti, net nepagalvojom, kad šiais laikais el. radijatoriai prabanga.

del azuolu dvarelio pilnai sutinku, per naujus metus vestuves drauges sventem maisto trukumas tikrai buvo ypac asortimente penki gabaliukai vistos keli silkes dar vyniotinio po kelis gabaliukus ir dvieju rusiu misraines, tiesa sakant valgyti nebuvo ko. Kepsnis ten turbut visada toks nes mes taip pat gavom isvirta mesos gabala su padazu ir kruva bulviu blink.gif kambariuose miegojom kaip saldytuve.Zodziu dabar planuoju savo vestuves ir ta vieta aplenksiu triju kilometru lanku mad.gif nor turi grazia aplinka bet viska sugadina viduj!
Atsakyti
sveikos merginos, esu čia naujokė nors paskaitinėju tankiai šį forumą. Ypač įdomi ši skiltis, kadangi esu prieš 3 metus dirbus sodyboj vyrėja Jonavos rajone,bet pakeitus gyvenama vietą teko keist ir darbą ir įsidarbinti kavinėje. Dabar gyvenu Kaune tai ir domina Kauno rajono sodybos. Teko būti svečio statusu trejose sodybose : "Rojui" , "Ąžuolų dvarely" ,ir "Dviejuose broliuose"

"Rojuje" labiausiai nepatiko tai ,kad Šeimininkas manosi kad turi teisę vadovauti savo užsakovų šventės eigai na pvz. nesidrovi nurodyt kada gult kada kelt kada muzika išjungt ir šiaip po sale blaškytis nors ta salė vakarui už pinigus išsinuomavo kiti žmonės taigi ta vakarą ji ne tavo. Maistas pusė velnio. stengiasi dekoruoti stalą už ką galima pagirt.Maisto užteko ,nors ant stalų buvo padėta ir ne po daug ,bet buvo žmogus kuris papildydavo.Gaila kad vyniotinius perka parduotuveje , o ne gamina patys.

"Ąžuolų dvarelyje" šventėje buvau vasarą taigi apie šaltį negaliu nieko komentuot.
Maistas buvo irgi neblogas . užkliuvo kad mažas asortimentas šaltų užkandžių, alkani nebuvom papildydavo lėkštes jei reikėdavo .Kadangi žmonių buvo apie 30 tai sugulėm normaliai. Karštus gavom 2 rūšių aš valgiau užkepta vistienos krutinėlę su daržovėm ir sūriu buvo skanu , vyras kiaulienos nugarinę natūralią keptą gabale su grybų padažu sakė kad patiko.vyniotiniai skanūs.Tiesiog maisto atžvilgiu trūko asortimento. aplinka irgi patiko .patiko kad nesipainiojo šeimininkai, nors gyvena šalia esančiam name.

"Du Broliai" ir labai didelio įspūdžio nepaliko, maistas kaip ir visur, aplinka tvarkinga, tiesiog neužstrigo kažko ypatigo kad būtu galima skust ar labai girt.

kadangi esu dirbus tokį darbą galiu duot nuotakom šiokiu tokiu patarimų.
Stenkitės eiti žiūrėti sodybas tom dienom kada būna paruoštas stalas kokiai nors šventei.Matysi kas ir kaip , nesidrovėkite paprašyt paragaut maisto vyniotiniu ar kokių mišrainių, skaičiuokite patys gulimas vietas , jei apie kokią sodybą girdėjote nusiskundimų maisto atžvilgiu prašykite šeimininkų kad suvestu su tuo žmogumi kuris sodyboj ruošia maistą, pasikalbėkite, patikėkit tie žmones paprastai nežino jūsų pageidavimų jie gamina tai ką liepa sodybos savininkai. Na ir meniu susidarykit patys, neimkit aklai ką jums pirš. Jei norit prabangių vestuvių vaizdo nors nuotraukose eikit į sodybą kur sienos ne medinių rastų, kad ir kaip stalus puošit vistiek bus vestuvės troboj.Ir dar nesitikėkit kažko gero jei labai maža kaina. Patys pagalvokit jie už tuos pinigus ir maistą perka ir darbuotojam algas moka ir elektra ir t.t.

Ir dar...paskaitinėjus čia susidaro įspūdis kad labai daug rašo sodybų savininkai. norintys išsireklamuoti savo sodybas ,bet gal ir pasirašykit mielieji ,kad jūs savininkai, daugiau išlošit ,gal kuri nuotaka su jumis pabendravus ir ateis pas jus.
O įdomiausia tai, kai koks svečias dalyvavęs šventėje viską koniaveikia, juk sodybą užsakė kažkas kitas ,tas kažkas ir maistą ir vietą parinko jam gal patiko?Juk tu esi svečias, nors kaip pagalvoji......... kiek žmonių tiek nomonių.......gerai kad yra toks forumas, gerai kad yra ginčijamasi, giriama ir kritikuojama ,manau kad yra daromos išvados ir taisomasi.
Atsakyti
Mūsų vestuvės bus pavasarį ir tik vienos dienos. Nors gal greičiau tai vakarienė tėvams ir draugams (jokių giminių) su vakaro vedėjais, muzikantais ir šiokia tokia programa (iki 3 val. nakties, be nakvynės). Kadangi aš buvau kategoriškai prieš kaimo sodybas, pabrolius, pamerges ir kai kurias tradicijas, tad pasirinkom restoraną (Sandija). Jokių silkučių, šakočių, baltų mišrainių ir karbonadų. Krevetės ant iešmelių, Cezario salotos, šalta vištiena burgundiškai, skorpionžuvės su Parmezano plutele ir pan. Gal kam pasirodys snobiška ir per daug išpuikta, bet 20 žmonių tai kainuos tik 10 000-12 000 lt (kalbu apie visą vestuvių kainą - su maistu, muzika, apranga ir pan.).
Jeigu vestuvės 1 dienos, tai galiu pasakyti Sandija tam puikiai tinka - kaina žmogui nuo 80 lt, o aptarnavimas, stalo puošyba ir pan. aukščiausios kokybės.
Atsakyti
Gal kas nors svente vestuves Kaupyneje? Jei tokiun yra gal pakomentuosit kanors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GELDELĖ @ 2010 02 08, 15:22)
Labukas,
Mes šį savaitgalį apžiūrėjome kelias vietas savo vestuvių šventimui, bet labiausiai patiko Giletos Tumasonienės sodyba Kauno raj. šalia Kulautuvos. Gal gas šventėte pas, ar turite kokių atsiliepimų, nuogirdų - būtų labai malonu išgirsti/paskaityti atsiliepimus. Ačiū smile.gif

sveikos , as ir noreciau suzinoti atsiliepimus apie sia sodyba ax.gif ,nors as jau uzsisakiau bizelio 5 dienai , bet vistiek noretusi isgirsti kitu atsiliepimus , o sodyba man laaabai patiko ir seimininke ka nupasakojo irgi labai patiko , mano drauges , net pasake , ar ne per gerai ten , kazkaip sako labai jau keistai graziai viskas skamba g.gif
Atsakyti