Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(kepeja12 @ 2009 03 08, 18:21)
Sveikos! As irgi buvau Azuoloto sodyboj- nepatiko. Ieskom sodybos apie Kauna, norim su nakvyne.O kur yra Dalios sodyba? ir gal turit kontaktus Jadagoniu stovyklos? siek tiek toloka, bet vasara gal ir nieko. jei galit- parasykit i  az.dekui 4u.gif

Dalios sodyba yra Kaisiadoriou raj, o pusyno stovyklos kontaktus tikrai rasi internete.
Atsakyti
sveikos. jau beveik su mb buvom nutare imti grali..kaina didele, bet pagalvojom, kad tiek jau to, nes ten mums labai patiko. bet pasikalbejom su pazistamais, tai kaip jie papasakojo, kaip kainos issauga iki dangaus ir vien uz vakariene paliko apie 20 tukst., tai kaip sakant fantazija atsoko....tai dabar ieskom toliau.
buvom jachtklube: kazkoks absurdas, nes uz savo pagrindine sale, jie reikalauja 7,500 tukst....nematau uz ka ten tiek moketi: sale tamsoka, maistas irgi ne pats geriausias, is esmes skyle(atsiprasau tu, kurioms ten patiko ir ten uzsisake, cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif )..
Sfinksas: nuvaziavom, tai kaina giedojo ta pacia, 110-115 lt. zmg.kazkas jau minejo, kad sfinkse po 200 lt. uz zmg., paliko, tia ko gero taip ir butu kai pradetume uzsisakineti. siaip aplinka labai grazi, elegantiska.bet, mums per mazai vietos pasirode, o be to, na kazkaip per tamsu, ten. paprasem uzdegti visias sviesas, na ir vis tiek ten kazkokia prieblanda.romantiskai pavakarieniauti pats tas, bet ne vestuvems.
paskui romo uostas:erdvu, labai smagu, kad yra teresa, vaizdas grazus. pacios sales, na, ne gralis, bet visai nieko. sales sienos dazytos tamsia labai spalva, bet puosiant baltom gelelm, turetu gal net labai grazus kontrastas gautis.patiko tos lubos piramidines, grazus tikrai vaizdas. maistas toks vidutinis, nei pasakiskai skanu, bet ir ne prastai. bet teko girdeti kad, vasara ten nuo vandens smirda, gal kam teko buvoti?kaina 100 lt. zmg.bet teko siek tiek forume negeru atsiliepimu girdet, tai gal galetu atsiliepti mergaites, kurios svente romo uoste, ar tos kurios ketina ten svesti, gal kokiu pastebejimu turi?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 03 09, 11:40)
paskui romo uostas:erdvu, labai smagu, kad yra teresa, vaizdas grazus. pacios sales, na, ne gralis, bet visai nieko. sales sienos dazytos tamsia labai spalva, bet puosiant baltom gelelm, turetu gal net labai grazus kontrastas gautis.patiko tos lubos piramidines, grazus tikrai vaizdas. maistas toks vidutinis, nei pasakiskai skanu, bet ir ne prastai. bet teko girdeti kad, vasara ten nuo vandens smirda, gal kam teko buvoti?kaina 100 lt. zmg.bet teko siek tiek forume negeru atsiliepimu girdet, tai gal galetu atsiliepti mergaites, kurios svente romo uoste, ar tos kurios ketina ten svesti, gal kokiu pastebejimu turi?

Na dėl kvapo tai visko gali būti.... Teko praeitą vasarą kelis kartus pabuvoti toje vietoje prie Kauno marių. Vieną kartą ėjom tiesiog šiaip romantiškai pasivaikščioti, bet teko apsisukti ir galvot kažką kito biggrin.gif Kvapas tikrai tragiškas, kažkas panašaus į prasmirdusią žuvį doh.gif Bet ten taip ne visą vasarą, tik nžn čia gal tada kai tas vanduo žydi. Man rodos vasaros pradžioj to kvapo neturėtų būti.
Atsakyti
as rinkausi tarp romo uosto ir jachtklubo, ai kazkaip pabalvojom, kad vasara reik arciau vandenuko, o ir gyvenam visai netoli ax.gif tai kaip tik man romo uoste schmoll.gif , tos terasos tureklai jau atsilaupe (kazkaip istrigo biggrin.gif )apacioj kubilas kurenas biggrin.gif , administratore demesio jokio nerode, mazdaug zinot patys kur yra patys nueikit ir apziurekit ta sale blink.gif ir siaip girdejau kad ten nelabai bemesio skiria vestuvems ax.gif
o jachtklube esu buvus draugu vestuvese, ir man patiko, aisku maistas ne gralio ar sfinkso lygio, bet ne vien pavalgyt pas mane sveciai susirinks blush2.gif mum ten nuolaidzike dar suderino tai labai thumbup.gif kaina gavos ax.gif
Papildyta:
apie rugpjucio men vanduo zydi... ax.gif
Atsakyti
Papildyta:
apie rugpjucio men vanduo zydi... ax.gif
[/quote]

o, rugseji, jau tas vanduo dar zydi?na, va, as irgi tokiu negeroviu apie romo uosta girdejau, tainiekaip ir neapsisprendziu. dar teko buvoti Mūsų dvaras, jonavos g. , tai gan grazu, tvarkinga, bet kazkaip man lyg erdves truko...o gal kam teko ten svesti, kaip maistas. zinoma, sveciai, ne pavalgyti susirenka, bet jei maistas bus ne koks, tai pats sau nuotaika susigadinsi 4u.gif
Papildyta:
beje, o kaip perkuno namai, kazkaip jokiu atsiliepimu neradau, ar as cia ieskoti nemoku?kas sventet perkuno namuose?
Atsakyti
na galeciau paminet viena restoranuka,tai "Daniela" tikriausiai zinot Mickeviciaus gatvej, minusas tas kad randasi centre ir norint ikvept gryno oro stovetum ant saligatvio, bet cia sventem mano brolio vestuves pries gerus 3 metus, tai man labai patiko, maistas kiek atsimenu tikrai skanus, taip pat galima jaunavedziu apartamentus pasiimti, tik neatsimenu kiek zmoniu talpina ta salyte smile.gif
Atsakyti
Aš tai manau dar taip: jei kompanija išgeria nemažai alkoholio - bet kuriam restorane bus brangu, nes kainos tikrai didokos alkoholio.

Dėl paties alkoholio mums pasakė taip: retas gero vardo restoranas rizikuos prarasti licenziją. Nes būna atvažiuoja tikrinti ir jei ranka butelių ne su tom banderolėm - iš karto bauda milžiniška.

Kiekviena turi rinktis ten, kur bus smagu ir aišku kur piniginė leidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 09, 14:54)
Aš tai manau dar taip: jei kompanija išgeria nemažai alkoholio - bet kuriam restorane bus brangu, nes kainos tikrai didokos alkoholio.

tai, kad kartais netgi ne kainoje esmė. jei patinka vieta ir gali sau tai leisti, tai moki ir tą didesnę sumą. bet kai prisisklausai iš žmonių nelabai gerų atsiliepimų, tai visai noro nėra rizikuoti. gerai yra išgirsti atsiliepimus, tada arba nesirenki tos vietos, arba bent jau žinai ko laukti. iš tikųjų Kaune bėda su šventimo vietom. kai pradedi ieškoti, tai atrodo, kad yra iš ko rinktis, bet rimčiau pasidomėjus, tai pamatai, kad tai tas negerai, tai anas...ar čia aš viena tokia išranki?man vis siūlo kaimo sodyboje, bet kažkaip norisi vestuvėm elegancijos...o ką daryti, jei tokia vieta neegzistuoja?o tiksliau matau ją tik savo galvoje...niekas nebepatinka, jei graži salė, tai nėra visai nei menkaiusio kokio gamtos lopinėlio kur būtų galima gryno oro įkvėpti. o jei yra gamta, tai salė, arba kaip pas bobutę kaime arba remontuota caro ruriko laikais...ech...na ir pripliurpiau čia aš...sory..bet,kad labai jau norisi pasikalbėti, nes mano brangiajam viskas atrodo gerai, o man viskas netinka, tia jis kažkaip nelabai supranta ko čia aš stresuoju... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 03 10, 10:22)
tai, kad kartais netgi ne kainoje esmė. jei patinka vieta ir gali sau tai leisti, tai moki ir tą didesnę sumą.  bet kai  prisisklausai iš žmonių nelabai gerų atsiliepimų, tai visai noro nėra rizikuoti. gerai yra išgirsti atsiliepimus, tada arba nesirenki tos vietos, arba bent jau žinai ko laukti. iš tikųjų Kaune bėda su šventimo vietom. kai pradedi ieškoti, tai atrodo, kad yra iš ko rinktis, bet rimčiau pasidomėjus, tai pamatai, kad tai tas negerai, tai anas...ar čia aš  viena tokia išranki?man vis siūlo kaimo sodyboje, bet kažkaip norisi vestuvėm elegancijos...o ką daryti, jei tokia vieta neegzistuoja?o tiksliau matau ją tik savo galvoje...niekas nebepatinka, jei graži salė, tai nėra visai nei menkaiusio kokio gamtos lopinėlio kur būtų galima gryno oro įkvėpti. o jei yra gamta, tai salė, arba kaip pas bobutę kaime arba remontuota caro ruriko laikais...ech...na ir pripliurpiau čia aš...sory..bet,kad labai jau norisi pasikalbėti, nes mano brangiajam viskas atrodo gerai, o man viskas netinka, tia jis kažkaip nelabai supranta ko čia aš stresuoju... verysad.gif

na siulau mergyte tau nulekti dar i babilona kiek girdejau ten maistas geras yra taip pat jai vaziuojant link marijampoles na uz garliavos cia tam plente yra karcemele toks geltonas pastatas kiek zinau ten ir gan didoka kavine ir kaina priimtina ir sale nebloga .
Atsakyti
sveikutes,
mes norejom savo svente daryti Kernaves bajoryneje smile.gif bet pasirodo tai nera taip paprasta... pabendravus su vadybininke susidare ispudis kad jei vestuves nedideles (40zmoniu) ir nakvyves nenorim tai jie nelabai nori nuomoti sales (dvaro sales) kurios kaina ir taip nera labai jau pigi (1500lt vakarui + maistas ir gerimai is ju, mazdaug gaunas apie 100lt zmogui). bande ibrukti mazyte salyte rusyje, o kai atissakem pradejo mikti kad ana eme staigai ir rezervavo sad.gif vienu zodziu ...
dabar galvojam apie Stirniu Maluna, gal kas ten svente vestuves? smile.gif butu malonu isgirsti nuomone smile.gif
Atsakyti
Tikrai sutinku, kad Kaune bėda su vietomis. Nes jei atmeti visas kaimo sodybas, tada vietas kur nėra galimybės išeiti pakvėpuoti oru ne "ant gatvės", tada blogų atsiliepimų sulaukiusias ir su prasta virtuve. Tai lieka arba didelė prabanga smile.gif arba pusė velnio smile.gif

Galvoju gal čia aš tokia jau išranki, bet pasirodo ir kitos su panašiais dalykais susiduria smile.gif
Atsakyti
Zinau dvi "sodybas" ar kaip cia jas pavadinti kurios nesisklebia niekur. Patys apvaziavom, labai patiko. Tik tiek, kad abi jos skirtingu interesu zmonems.

Pirmoji Palemone (kas nores duosiu adresa ir telefona), ant mariu kranto, bet ne prasmatni ir talpina tik apie 30 zmoniu. Antrame aukste - saleje - didziulis per visa siena langas, pro kuri visos marios lyg ant delno... 1500 nuoma parai. Vidus ne itin, bet va mariu vaizdas viska atperka smile.gif

Antroji - super duper prasmatni. Aulsciausio lygio. Sutalpintu apie.. 80 gal zmoniu smile.gif bet prasmatnu kaip prezidenturoje smile.gif Didziuliai sietynai, karnizai, paveikslai.. Zodziu pasijusit kaip kokiam vienos pokylyje smile.gif ji randasi vaziuojant ant kulautuvos. Pravaziavus kulautuvos rodykle (vaziuojant is kauno), reikia iskart desineje dairytis. Pamatysit balta nama ir sukit i desine. Ten dar ne viskas pabaigta, naujai statoma, bet uz menesio sake jau viskas turetu buti "gatava" :)160 zmogui kainuoja.

Tai tiek smile.gif gal kam pravers smile.gif
Atsakyti