Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(krugile @ 2009 03 12, 16:09)
O Babilone kaip maistas skanus ??
Jusu manymu, kiek zmoniu ten talpina ?
Sales nuomos ar pan. nera , ar kokiu dar papildomu mokesciu kaip jie megsta priskaiciuoti??
Gerimus  galima atsinesti?

valgyt ten neteko. šiaip manau, kad galima derėtis ir numušt kainą iki kokių 60 lt. nes kai buvom nuvažiavę, tai matėsi, kad kaina tikrai paderinama, nes iš pradžių taip sakė, paskui jau ėmė aiškinti, kad čia galima ir mažiau ir panašiai, taip kad jei ten jums tinka tai kaina manau numušit. bet man aplinka tai netiko. ten dvi sales. vienoje stovi ovalus stalas, tai prie jo sakė apie 35 zmn. susodinti gali. tokia nedidele salyte ten tik stalas tas ir telpa..paskui kita sale šalia, tai ten ji su įėjimu iš gatvės,ten baras yra ir tokia pailga, na šokiams atseit. bet vietos irgi ne per daugiausiai, bet jeigu vestuves nedideles, tai gal ir užtektu vietos.šiaip ten kažkaip man tamsoka pasirodė, vidury dienos ten tokia prieblanda, ir jau tas egiptietiško stiliaus vaizdelis ant sienos(na toks žmogus su šuns galva, per visa siena...) doh.gif..beje, nelabai įsivaizduoju, kur ten įtalpinti saldų ir alaus stalą. ai, tiesa, talpina sakė, apie 40-45 zmn., bet mano akimis tai toks kiekis žmoniu, tai kaip silkes bačkutėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 13 kovo 2009 - 09:35
QUOTE(Kuisis @ 2009 03 13, 10:27)
beje, nelabai įsivaizduoju, kur ten įtalpinti saldų ir alaus stalą. ai, tiesa, talpina sakė, apie 40-45 zmn., bet mano akimis tai toks kiekis žmoniu, tai kaip silkes bačkutėje.

Tai saldus stalas būna toje "šokių salėje" na tik iš gatvės atėjus. O alaus baras prie baro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 13, 11:59)
Tai saldus stalas būna toje "šokių salėje" na tik iš gatvės atėjus. O alaus baras prie baro  lotuliukas.gif

o sokti tada turbut reiktu i karnizus isitverus lotuliukas.gif na kazkaip man ten maza vietso, nors tu ka
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 03 13, 13:45)
o sokti tada turbut reiktu i karnizus isitverus lotuliukas.gif na kazkaip man ten maza vietso, nors tu ka

Panašiai smile.gif Manau ten galima max 20 žmonių (čia kalbu apie tą salę su ovaliu stalu) kad kvėpuot būtų kuo wink.gif
Atsakyti
na mane tos vietos paieškos jau, kaip sakant "dakasė"...aplankėm kelias sodybas...eulita, vietelė labai graži, viskas kaip ir beveik gerai būtų, bet ten lyg taip ir tamsoka salė pasirodė, šokiams salė geriausiu atveju balkonas, tai jei lyja, arba šalta, tai tik sėdėk prie stalų, nes pačioje salėje erdvės kaip ir mažoka..priedo maistas gaminamas ne vietoje, o atvežamas...tai kas bus jei kaštas atkeliaus termosuose?arba pritruks kokios mėsytės?dar užlėkėm į sodybą rojus..na aplinka graži, tiek gamta, tiek pati salė, gražiai, moderniai sutvarkyta...kaina irgi tokia puse velnio...bet grįžom namo ir negerų atsiliepimų radau internete, tai taip rankos ir nusviro, o jau maniau, kad radom...o gal kas atsilieptų kam teko švęsti rojuje, papasakotų gal ką?
Atsakyti
na aji taip ir toliau busite isrankus tai tikiu kad liksite be sales , nes ir taip mazai yra ka isnuomoti. tokiu atveju siulau i du brolius nulekti tikrai ten yra grazu , na cia skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 03 15, 12:48)
na  aji taip ir toliau busite isrankus tai tikiu kad liksite  be  sales , nes ir taip mazai yra ka isnuomoti. tokiu atveju siulau i du brolius nulekti  tikrai ten yra  grazu , na cia skonio reikalas

o, tai ką daryti, griebt bet ką ir paskui graužtis, nervintis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 03 15, 12:48)
na  aji taip ir toliau busite isrankus tai tikiu kad liksite  be  sales , nes ir taip mazai yra ka isnuomoti. tokiu atveju siulau i du brolius nulekti  tikrai ten yra  grazu , na cia skonio reikalas

na man tie du broliai tai siaip sau palink vyksta statybos, kemsynai.. tiek kad kieme paciame ir viduje grazu.. bet va jis randasi salia kelio pagrindinio, kur didelis eismas blush2.gif
cia mano tokia nuomone
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 03 16, 12:13)
na man tie du broliai tai siaip sau palink vyksta statybos, kemsynai.. tiek kad kieme paciame ir viduje grazu.. bet va jis randasi salia kelio pagrindinio, kur didelis eismas blush2.gif 
cia mano tokia nuomone

Sutinku, esu ten buvusi tai man ne smile.gif Tačiau kiekviena planuodama savo šventę apsisprendžia kur ją norės daryti: kaimo sodyboj, kavinėj, restorane, palapinėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 16, 12:26)
Sutinku, esu ten buvusi tai man ne smile.gif Tačiau kiekviena planuodama savo šventę apsisprendžia kur ją norės daryti: kaimo sodyboj, kavinėj, restorane, palapinėj smile.gif

tas tai tiesa ax.gif
na man kazkaip, kaip maciau kaip ji pastate ir kas buvo anksciau visai nesinori kojos kelti
Atsakyti
bet kai paskaitai jusu komentarus tai galima susidaryti nuomone jog daug kas jums netinka . siaip as esu isranki labai ir bet tiek daug nesvarsciau . viena is mergaiciu saske jog jai nepatinka tamsi sale bet jai pagyvinusi sviesiu dekoro nuotraukos gaunaso grazios , nevienje vestuvei buvau kur buvo tamsi sale ir ka ir foto nuostabios gavosi . tad asiq cia mnao nuomone . o du brolius pasiuliau kaip viena is variantu juk kulautuvoj daug yra sodybu .
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 03 16, 12:41)
bet kai paskaitai jusu komentarus  tai galima susidaryti nuomone jog  daug kas jums netinka . siaip as esu isranki labai ir  bet tiek daug nesvarsciau .  viena is mergaiciu saske jog jai nepatinka tamsi sale  bet jai pagyvinusi sviesiu dekoro  nuotraukos gaunaso  grazios , nevienje vestuvei buvau kur buvo tamsi sale ir ka ir foto nuostabios gavosi . tad asiq cia mnao nuomone . o du brolius pasiuliau kaip viena is variantu juk kulautuvoj daug yra sodybu .

as nesu isranki tiesiog man pati vieta nepatinka kurioje yra isikurus ta sodyba.
Gal, jei nebuciau netoliese ten gyvenus daug metu, galvociau visai kitaip blush2.gif
Atsakyti