Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(spindule82 @ 2009 03 19, 23:26)
Sveikos, mergaites, labai norejau paklaust mergaites kur apie Šimtą snekejo - kur cia tiksliau yra, kiek max zmoniu gali buti ir kokia kainyte zmogui? Sakau, jei susitaret jau, tai gal ka aiskiau zinot. Perskaiciau visa temele, variantu cia visokiu, ziuriu, yra, bet nei vieno tinkamo nerandu..... Kaimo sodybos atkrenta, nors kai kuriose ir salytes grazios, bet mes planuojam kukliau, vienos dienos, o sodybose visur su nakvyne siulo, nes labiau apsimoka jiems tai... o jei pasakai, kad nakvynes nereikia, tai kaina belekokia uzlanksto... visai pasimetus. Vakar dar buvau viena salyte Romainiuose paziuret, tai pakraupau - sale virs garazo, visa medziu iskalta, visur baisu, vaje vaje, pulsiu i panika tuoj....

Beje Editarat, kada Jusu vestuves?

Pabandykite Sandijoje pažiūrėti, ten gražiai viskas įrengta ir kaina apie 100 Lt žmogui, taip pat nebe vieninteliai leidžia savo alkoholį atsinešti.
Atsakyti
Dekui uz patarima, tikrai, visai is galvos isejo, iskart paguglinau, taigi visai nieko, ir Kaune, o jei dar kainyte kaip sakot, tai visai gerai butu... Ryt reiks sturmuot skambuciais, kazi, kiek zmoniu talpina, nes dabar planuojam apie 65, tai zinot, jei kur brangiau tai sumyte susidaro.... Aciu labai uz gera ideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spindule82 @ 2009 03 19, 23:34)
Dekui uz patarima, tikrai, visai is galvos isejo, iskart paguglinau, taigi visai nieko, ir Kaune, o jei dar kainyte kaip sakot, tai visai gerai butu... Ryt reiks sturmuot skambuciais, kazi, kiek zmoniu talpina, nes dabar planuojam apie 65, tai zinot, jei kur brangiau tai sumyte susidaro.... Aciu labai uz gera ideja ax.gif

Jie turi dvi sales tai gal trečiam aukšte ir telpa daugiau smile.gif O šiaip tai žinokite Kaune labai mažai kur tiek žmonių talpina. Dar pabandykite Romo uostą, ten kaina irgi panaši.
Atsakyti
QUOTE(astulka0 @ 2009 03 19, 17:30)
Romo uoste dar nepasirasem sutarteles,  dar reikia viska derinti si technologe, bet zmogui minejo 100 lt , manau normalu tipo 40 nuoma ir 60 zmogui maistui skiriama  ax.gif

aha, man irgi taip aiskino, tai vat, man ir kazkaip neramu pasidare del to maisto, kad jam tik 60 lt. skiriama.atsargiai ziurekti kai maista rinksites ir kieki uzsakinesite..as irgi dar vis galvoju apie romo uosta, man ten visai nieko. ta terasa, tia is tikruju tai nereali ir savo dydziu ir vaizdu, o ir pati sale, tai visai graziai turetu atrodyti tos sienos, baltom gelelm puostos
Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 19, 23:36)
Jie turi dvi sales tai gal trečiam aukšte ir telpa daugiau smile.gif O šiaip tai žinokite Kaune labai mažai kur tiek žmonių talpina. Dar pabandykite Romo uostą, ten kaina irgi panaši.

jei jūs čia apie Sandija, tai 65 jie nelabai sutalpins. viršutinė trečio aukšto salė, tai kaip tik mažesnė, ten tik apie 30 žmonių, nors ji man net labai faina, nes iš visų pusių stiklas. o antro aukšto sale tai labiau apie 50 talpina, manau, kad 65 ne pro kur. net jei ir susodins, tai šokti vietos nebus. be to su maisto kiekiu Sandijoje ne kas...pažįstamų pasiklausinėjau sakė kažkaip mažokai ten jo. o paskui pas filmuotuoją buvau, na žiūrinėjom medžiagą, o gi žiūriu Sandija, tai kažkaip buvo kadrų, kur stalas filmuojamas, tai tiesiog matosi, kad stovi vos kelios lėkštės ant stalo, o ir tos pačios tuščios!pilna ta žodžio prasme tuščios... schmoll.gif. oi, beje dėl kainos, tai ten tikrai mažiau nei 100 lt. mes buvom užsukę, tai jau tada kalbėjo tik apie 80 lt., palikom savo kontaktus, tai paskui skambino kelis kartus, klausė ar užsisakysim, kai pasakėm, kad ne, tai dar teiravosi, kas netenkina. matyt jei būtume sakę, kad kaina, būtume galėję dar nusiderėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 20 kovo 2009 - 08:49
QUOTE(spindule82 @ 2009 03 19, 23:26)
Sveikos, mergaites, labai norejau paklaust mergaites kur apie Šimtą snekejo - kur cia tiksliau yra, kiek max zmoniu gali buti ir kokia kainyte zmogui? Sakau, jei susitaret jau, tai gal ka aiskiau zinot. Perskaiciau visa temele, variantu cia visokiu, ziuriu, yra, bet nei vieno tinkamo nerandu..... Kaimo sodybos atkrenta, nors kai kuriose ir salytes grazios, bet mes planuojam kukliau, vienos dienos, o sodybose visur su nakvyne siulo, nes labiau apsimoka jiems tai... o jei pasakai, kad nakvynes nereikia, tai kaina belekokia uzlanksto... visai pasimetus. Vakar dar buvau viena salyte Romainiuose paziuret, tai pakraupau - sale virs garazo, visa medziu iskalta, visur baisu, vaje vaje, pulsiu i panika tuoj....

Beje Editarat, kada Jusu vestuves?

Vestuves birzelio menesi. del zmoniu, sake kad yra svente 80 zm , o kaina suderinom 80 litu zmogui ir leidzia atsinesti savo alkoholi. Po 24 valandos yra 100 litu virsvalandziai uz valanda. Jie randasi Putvinskio gatveje, kur senais laikais buvo architektu kavine, priesais Vienybes aikste.
Pries tai buvau Sandijoje, maistas nepatiko ir aplinka nelabai. Buvau Sfinkse, Gralyje - jau kainos ohoho, man per brangu. Aitvare nelabai. Su busimuoju aplankeme gal astuonias vietas ir pasirinkom sita. Tai dabar jau ramu.
Atsakyti
turiu problemele unsure.gif mes planuojame labai mazutes vestuves, tik sau kaip as sakau smile.gif bus tik 15 zmoniu ir neturiu zalio supratimo kur butu galima kaune atsvesti g.gif nes visur jei salytes tai reikia daugiau zmoniu... gal turit kokiu pasiulymu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inutelia @ 2009 03 20, 11:22)
turiu problemele  unsure.gif  mes planuojame labai mazutes vestuves, tik sau kaip as sakau  smile.gif  bus tik 15 zmoniu ir neturiu zalio supratimo kur butu galima kaune atsvesti g.gif  nes visur jei salytes tai reikia daugiau zmoniu... gal turit kokiu pasiulymu? 4u.gif

idemiau pasiskaicius si forumiuka tikrai rasi pasiulymu ir atsiliepimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka0 @ 2009 03 18, 14:06)
Sveikos merginos  smile.gif  as pati svesiu savo vestuves Romo uoste birzelio men  4u.gif , bent asmeniskai man jis patiko ir teko bendrauti su paciu savininku ax.gif tai pasirode malonus zmogutis, dar dave keleta protingu patarimu  blush2.gif beabejo interjeras nera pacio auksciausio lygio, bet kas nori paprastu be pompastikos vestuviu manau tai pats tas, man labai patiko didele terasa thumbup.gif  ir pati sale nemaza, as kai ieskojau sau sales, tai man buvo problema su dydziu, nes visos man atrode per mazos  g.gif Po savo sventes galesiu parasyti kas ir kaip pavyko ar tikrai ten toks blogas aptranavimas ar ne  p.s (mano drauge ten svente vestuves pries 3 metus tai taip pat liko patenkinta). sekmes ieskant  smile.gif

kas del romo uosto, tai negerai kai ir apacioj buna vestuves. tada virtuve ir padavejai nelabai speja...
Atsakyti

Dabar man kilo toks klausimas,mano drauge vasara daro vestuves,sodyba jau uzsakyta,kaina jau suderinta,bet galvoju kadangi dabar tokia situacija,kainos gal siek tiek krenta maisto,gal imanoma butu jai paderinti kainyte,ar kas nors bandet? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inutelia @ 2009 03 20, 10:22)
turiu problemele  unsure.gif  mes planuojame labai mazutes vestuves, tik sau kaip as sakau  smile.gif  bus tik 15 zmoniu ir neturiu zalio supratimo kur butu galima kaune atsvesti g.gif  nes visur jei salytes tai reikia daugiau zmoniu... gal turit kokiu pasiulymu? 4u.gif

perkuno namai gal tiktu.. smile.gif daugirde ir zn kad yra.. net jachtklube yra mazyte... tikrai paieshkojus rasit, jei ne sodybos norit.. mirksiukas.gif sekmes.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editarat @ 2009 03 19, 12:49)
O aš vestuvėms užsisakiau Šimtą. Pernai ten vestuves svente mano draugai, tai buvo labai patenkinti ir del maisto ir del aptarnavimo. Buvom uzsuke kelis kartus pavalgyti tai visai patiko, skanu.
Mūsų bus 40, vietos užteks sakė vasarą būna lauko terasa su staliukais. kaina apie 80litu vienam zmogui.

Man asmeniskai teko susidurti su "Simto" seimininkais ir ju visu mastymu i restorana tai ne uz ka neimciau sito restorano... Uzsisakai gero vyno(nu tavo akim gero, tau skanaus ir t.t.) tai tau papilstis visai netoki ir is pakeliu vyna doh.gif ziauru pasidare kai pamaciau. su maistu tai biski ne taip, virejai atsakomybe uz maista dar juto tada unsure.gif man asmeniskai ten labai nejauku toks didelis garazas lotuliukas.gif aptarnavimas tai gal ir neblogas, chebra kai reikia normaliai padirba...
Ka galiu pasakyt apie Jachtkluba tai mano nuomone visai ten neblogai, maistas geras, kokybiskas,kiek teko susidurti tai visada man skaniai padaro, tik tiek kad ten brangoka biski, bet jauku man. Jei galeciau rinktis kur svest tai svesciau Svarstyklese. Man ten labai patinka, mastas geras, silta jauku, aptarnavimas super, viesbutis vietoj, pirtis nu man ten patinka. biggrin.gif gal didziausia pliusa man sis restoranas deda uz tai kad jie turi kinietiska virtuve smile.gif tai vat kaip ir pasakiau savo nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blogybe @ 2009 03 21, 19:27)
Man asmeniskai teko susidurti su "Simto" seimininkais ir ju visu mastymu i restorana tai ne uz ka neimciau sito restorano... Uzsisakai gero vyno(nu tavo akim gero, tau skanaus ir t.t.) tai tau papilstis visai netoki ir is pakeliu vyna doh.gif  ziauru pasidare kai pamaciau. su maistu tai biski ne taip, virejai atsakomybe uz maista dar juto tada  unsure.gif  man asmeniskai ten labai nejauku toks didelis garazas  lotuliukas.gif aptarnavimas tai gal ir neblogas, chebra kai reikia normaliai padirba...
Ka galiu pasakyt apie Jachtkluba tai mano nuomone visai ten neblogai, maistas geras, kokybiskas,kiek teko susidurti tai visada man skaniai padaro, tik tiek kad ten brangoka biski, bet jauku man. Jei galeciau rinktis kur svest tai svesciau Svarstyklese. Man ten labai patinka, mastas geras, silta jauku, aptarnavimas super, viesbutis vietoj, pirtis nu man ten patinka. biggrin.gif  gal didziausia pliusa man sis restoranas deda uz tai kad jie turi kinietiska virtuve smile.gif  tai vat kaip ir pasakiau savo nuomone ax.gif

as kai domejausi tai tikrai svarstyklese brangiau uz jachtkluba! rolleyes.gif
Atsakyti