O ant šaltų brangių trulikų tai pikta tikrai
Nu va, o man nuotaika visai pasitaisė: dukružės kojų operuoti kol kas neskuba, tai ir sveikatos, ir nervų, ir pinigų sutaupysiu
aš dar nuo gruodžio mėnsio turiu 20 talonėlių po 1,1 lt, tai naujų nepirksiu
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 02 20, 10:55)
Jie jau negalioja
QUOTE(Belty @ 2009 02 20, 12:28)
Cia tai tikra teisybe
Eilinis pavyzdys: vyrui sakau nupirk vitamino C vaikui. Tas gryzta nupirkes
- kazkoks su braskiu skoniu, paskaitau sudeti tai dar sugebeta prideti saldikliu ir kazkokiu konservantu dvieju rusiu
- ir kaina trigubai brangesne uz paprasta. Tai klausiu kodel toki pirkai- sako, tai cia vaistininke ypac rekomendavo- vaikams sake labai tinka
Lygiai tas pats - ateina senelis vaika padaboti- atsinesa tokio pacio "vitamino C"- irgi vaistininke ipirshusi jam...
Eilinis pavyzdys: vyrui sakau nupirk vitamino C vaikui. Tas gryzta nupirkes
Siaubas
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 02 20, 10:55)
Mano keturiolikmetė nuo gruodžio be talonų važinėja... sakė, taip ir važinės, kol 16 m. sueis
Man i darba reikia vaziuoti su persedimu is trulo i autobusa, tai bandydama sutaupyti trulo kelia eina pestute, o nuolatini tik autobusams pasipildziau
Is pradziu tingedavosi kasryt po 20 min pestute kulniuot, bet dabar ipratau prie tokios kasdienines mankstos ir keletos nereikalingu kilogramu atsikraciau
QUOTE(eiven @ 2009 02 20, 09:19)
Pas mus Klaipėdoj už dviejų mėnesių nuolatinių kainą jau galima nusipirkt maximinį dviratį
Svarbu nebijoti ir kad gerus vaistus suleistų - tada tik lieka palaukti ir viskas
Svarbu nebijoti ir kad gerus vaistus suleistų - tada tik lieka palaukti ir viskas
Aš prieš pora metų neblogą dviratį pirkau už 500lt. tikai verat daugiau investuti į tokį transportą
QUOTE(rosee @ 2009 02 20, 11:09)
Nieko nesigirdi
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 20, 12:23)
Aš prieš pora metų neblogą dviratį pirkau už 500lt. tikai verat daugiau investuti į tokį transportą
nutirpus sniegui trauksiu savo geležinį žirgą
Bet pas mane jo paskirtis daugiau malonumui, nei transporto priemonė.
Na, aš normaliai nevažinėjusi jau kokius 20 metų
QUOTE(Night @ 2009 02 20, 13:38)
Man atrodo, kad juos kažkur keičia. Atrodo, kad Žolyno gatvėje kažkur.