Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(linole @ 2009 03 07, 20:39)
Aciu.  4u.gif
Neskambinsiu, nes tik smalsumo vedina klausiu. Juk dar nedega. Noriu zinoti, kuriam dar laikui  apsiraminti su planavimais reiktu.  biggrin.gif
Mane irgi labiau is/i Kauna domintu.  smile.gif

ner ko apsiramint zinokit, reik pastoviai sekti, uzsisakykit naujienas, kad i meila siustu irgi padeda, nes kartais kokiu vienadieniu akciju imeta, niekada negali zinot, kaip ten tas ju marketingas veikia...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 07, 21:56)
ner ko apsiramint zinokit, reik pastoviai sekti, uzsisakykit naujienas, kad i meila siustu irgi padeda, nes kartais kokiu vienadieniu akciju imeta, niekada negali zinot, kaip ten tas ju marketingas veikia...

Taip, jau patyriau, kad ju nuolaidu sistemos perprasti neimanoma, reikia nuolat sekti. Ziurek, tik rodo kazkuriai datai be mokesciu, o po keliu valandu jau neber-kartais ir dienos neisbuna tos nuolaidos.

Tiesiog kol neturime grizimo datu, neperkame ir pradiniu. Nebent uz kelis litus ir be mokesciu rastume isvykimo datai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 03 01, 21:27)
jei tai VISA, o ne Visa Electron, tai nusipirksi smile.gif

Šiandien bandau pirkti ir neina... Nors VISA, Swedbank... Suvedu lyg viską gerai (priekinius skaičius visus, antroje pusėje esančius tris paskutinius, vardas pavardė, iki kada galioja) ir neina.

Ar tiesa, kad su SEB maxima/senukai perkant neskaičiuoja mokesčių? Nes dabar tai dar man 50 eurų mokesčių...
Atsakyti
nelabai supratau skaitydama ryanairo psl, gal kas zino g.gif
susimokame uz 2 bagazus, t.y. kiekvienam po 1. noreciau imti 1 didesni lagamina iki 30 kg. ar galima, ar butina imti du nedidukus? kokie max bagazo ismatavimai? radau tik rankinio...
ar 10 kg i salona, tai ir rankine, ir pc kuprine- ar jie sveriami ir daugiau jokio krepsio neisinesiu? g.gif
dekoju 4u.gif
Atsakyti
sveiki:)
paaiškinkite man kvailai smile.gif tarkime atsiradau raynair saite, renkuosi tada noriu iš kauno išskrist į frankfurtą ir kažkada grįšti į kauną...na ir man išmeta ten kažkokia kainą..tai kas į ją įeina?kelionė ir oro uosto mokesčiai? ania?
o už bagažą iki 10kg nemoku ir nešuosi į saloną, o už likusį pvz lagaminą moku priklausomai nuo svorio?ir ten jau jį patalpina į specialią patalpą lėktuve?

ania ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 03 08, 20:50)
nelabai supratau skaitydama ryanairo psl, gal kas zino g.gif
susimokame uz 2 bagazus, t.y. kiekvienam po 1. noreciau imti 1 didesni lagamina iki 30 kg. ar galima, ar butina imti du nedidukus? kokie max bagazo ismatavimai? radau tik rankinio...
ar 10 kg i salona, tai ir rankine, ir pc kuprine- ar jie sveriami ir daugiau jokio krepsio neisinesiu? g.gif
dekoju 4u.gif

nera didesniu lagaminu iki 30, galite prisideti tiek dalyku, bet mokesite uz virsvori,15kg yra registruotas bagazas...bagazo ismatavimai turi but psl. tik rankinio, registruojamam - nera ismatavimu, tik svoris ziurimas, jei nenorite moketi uz virsvori.

rankinis bagazas - 1 vnt, i kuri turi tilpti rankinukas, laptopas ir dar visokie reikalai, esme vienas daiktas pagal ju ismatavimus, o ne 5 maisiukai po 2kg...

ar isinesite ar ne daugiau dalyku priklausys, nuo salies orouostu tetu ir dedziu nuotaiku...bet taisykles yra taisykles...

Papildyta:
QUOTE(pingvinka @ 2009 03 08, 21:21)
sveiki:)
paaiškinkite man kvailai smile.gif tarkime atsiradau raynair saite, renkuosi tada noriu iš kauno išskrist į frankfurtą ir kažkada grįšti į kauną...na ir man išmeta ten kažkokia kainą..tai kas į ją įeina?kelionė ir oro uosto mokesčiai? ania?
o už bagažą iki 10kg nemoku ir nešuosi į saloną, o už likusį pvz lagaminą moku priklausomai nuo svorio?ir ten jau jį patalpina į specialią patalpą lėktuve?

ania ? blush2.gif

pasirinkus skrydzio miestus ir data visu pirma rodo mokescius uz bilieta ir orouosto mokescius, poto kai jau pateikia truputi savo duomenu prideda aptarnavimo ir visokius kt mokescius.

uz lagamina mokate nurodyta kaina, ir jame galima tureti 15kg uz kiekviena papildoma kg papildomas mokestis. ir ji jau patalpins lektuve mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=čikuraku,2009 03 09, 03:25]
nera didesniu lagaminu iki 30, galite prisideti tiek dalyku, bet mokesite uz virsvori,15kg yra registruotas bagazas...bagazo ismatavimai turi but psl. tik rankinio, registruojamam - nera ismatavimu, tik svoris ziurimas, jei nenorite moketi uz virsvori.

rankinis bagazas - 1 vnt, i kuri turi tilpti rankinukas, laptopas ir dar visokie reikalai, esme vienas daiktas pagal ju ismatavimus, o ne 5 maisiukai po 2kg...

ar isinesite ar ne daugiau dalyku priklausys, nuo salies orouostu tetu ir dedziu nuotaiku...bet taisykles yra taisykles...

jus mane turbut ne taip supratote 4u.gif mane domina ar dvieju asmenu bagazas 30kg gali buti viename lagamine, rezervuociau kiekvienam keleiviui po 1 bagazo vnt g.gif

galite prisideti tiek dalyku, bet mokesite uz virsvori

jus gal nevisai teisingai zinote g.gif as ne pries moketi uz 1-2 kg virssvori, bet esme ne tame doh.gif
pries menesi keliaudama kt avialinijom turejau daug rupesciu, kadangi mano lagaminas svere tai 34kg, tai 36 kg doh.gif(leidziama 40 kg buvo dviem) buvo kiekvienam tarpiniam oro uoste pasakoma, kad bagazo vnt, keliu asmenu jis bebutu, negali sverti daugiau 32kg( taip saugomos darbuotoju, kurie juos kilnoja nugaros) ant 32 kg lagamino deda rysku lipduka ir visi mato bigsmile.gif as supratau kad tai tarptautiniai, visuotiniai standartai g.gif argi ryanaire jie negalioja? g.gif
ar rankinius daiktus sveria? ar vienam negalima tureti moterisko rankinuko ir PC kuprines? butina kisti viena i kita? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 03 09, 09:03)

ar rankinius daiktus sveria? ar vienam negalima tureti moterisko rankinuko ir PC kuprines? butina kisti viena i kita? rolleyes.gif

na čia kaip pasiseks, vieniems būna nesveria ir nešasi vienas tris tašes po 15kg lotuliukas.gif
bet kartais tikrina ir turi viskas tada tilpti į vieną bagažo vienetą ir nesverti daugiau kaip 10kg

Apie anuos lagaminus nežinau, nesivežiau tokių.
Atsakyti
"didelieji" lagaminai turi buti ne daugiau 15 kg (na jei 16 kg turetu "praeiti", bet jei daugiau- gali tekti moketi virssvori) ir dedama dvieju zmoniu i du lagaminus- as su vaiku kazkada skridau ilgesniam laikui, tai turejau tempti du lagaminus, nes negalima buvo sudeti i viena 30 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2009 03 09, 10:30)
"didelieji" lagaminai turi buti ne daugiau 15 kg (na jei 16 kg turetu "praeiti", bet jei daugiau- gali tekti moketi virssvori) ir dedama dvieju zmoniu i du lagaminus- as su vaiku kazkada skridau ilgesniam laikui, tai turejau tempti du lagaminus, nes negalima buvo sudeti i viena 30 kg ax.gif

dekui 4u.gif gaila verysad.gif mb stena, kad jo meskeres deklas telpa tik i didiji lagamina, nes yra 70 cm blink.gif paleist kaip atskira baisu doh.gif , per brangus daiktas doh.gif o i vidu neileis greiciausiai blink.gif verysad.gif nebeismanau ka daryt g.gif
Atsakyti
Man cia problemėlė. Nenuskaito Ryanair nei visa, nei visa/senukai. Nesuprantu, kodėl. negalime bilietų nusipirkti niekaip..... Gal jum yra taip nutikę?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 03 09, 09:03)
jus mane turbut ne taip supratote 4u.gif  mane domina ar dvieju asmenu bagazas 30kg gali buti  viename lagamine, rezervuociau kiekvienam keleiviui po 1 bagazo vnt g.gif
jus gal nevisai teisingai zinote g.gif  as ne pries moketi uz 1-2 kg virssvori, bet esme ne tame doh.gif
pries menesi keliaudama kt avialinijom turejau daug rupesciu, kadangi mano lagaminas svere tai 34kg, tai 36 kg  doh.gif(leidziama 40 kg buvo dviem) buvo kiekvienam tarpiniam oro uoste pasakoma, kad bagazo vnt, keliu asmenu jis bebutu, negali sverti daugiau 32kg( taip saugomos darbuotoju, kurie juos kilnoja nugaros) ant 32 kg lagamino deda rysku lipduka ir visi mato bigsmile.gif as supratau kad tai tarptautiniai, visuotiniai standartai g.gif  argi ryanaire jie negalioja? g.gif

dvieju asmenu bagazas, negali buti viename lagamine, max svoris 30kg, kai kur 32, priklauso nuo tetu ir dedziu nuotaiku...pati sau ir atsakete...

negalima tureti moterisko rankinuko ir pc atskirai, bet kaip jau zinoma irgi priklauso nuo tetu nuotaikos...

del meskeres tai galit registruot kaip zvejybos inventoriu, jei pinigai nesvarbu tik patogumas domina...
Atsakyti