Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(wilmusia @ 2009 03 18, 12:08)
Durnas klausimas - ar Ryanair duoda arbatos skrydzio metu ir ko nors prie jos? g.gif  lotuliukas.gif  Itariu, kad nakvoti turesiu persedime oro uoste, tai kad per daug alkana nelikciau... lotuliukas.gif

duoda - bet reik moket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 03 18, 12:08)
Durnas klausimas - ar Ryanair duoda arbatos skrydzio metu ir ko nors prie jos? g.gif  lotuliukas.gif  Itariu, kad nakvoti turesiu persedime oro uoste, tai kad per daug alkana nelikciau... lotuliukas.gif

duoda nusipirkt, veltui ne mirksiukas.gif ir prie arbatos irgi duoda nusipirkt rolleyes.gif taip kad arbe isidekit is namu sumustini arbe jau nusipirksit...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 18, 12:27)
duoda nusipirkt, veltui ne mirksiukas.gif  ir prie arbatos irgi duoda nusipirkt rolleyes.gif  taip kad arbe isidekit is namu sumustini arbe jau nusipirksit...

blink.gif o tai cia jau gryzus ar issvecios salies blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 18, 12:52)
blink.gif o tai cia jau gryzus ar issvecios salies blush2.gif

nesuprantu klausimo g.gif

vienu zodziu nieko nemokamai neduos, viska perkat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 15, 12:12)
rygos orouosta rasti tikrai nesunku mirksiukas.gif

del tu duty free maiseliu tai ryanair negalioja, jie viska ziuri, tik dabar is tu skirtingu vietu - saliu galima praslisti taip iseina g.gif

tai is Dub nepavyks, sia savaite isbandyta.
Portugalija - prasinesim,
Franfurtas - pakuojames i viena.

Kaunas - rase kazkas, kad neskaiciuoja dar labai?

parasykit prasau, kas paskutinem dienom skridot, svieziu ispudziu, nes ryt jau skrisiu, tai nelabai zinau kaip pakuotis geriau, kad maziau moket unsure.gif

nu is sito posto supratau kad skrendat kur tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 18, 15:45)
nu is sito posto supratau kad skrendat kur tai blush2.gif

aij jo, tai jau po keliones, kt ziurim dabar nes nuolaidu imete...

tai Kns ziuri, kad rankinis butu 10kg, bet ne visiems pasveria ir paskui jau paburbuliuoja, bet nieks grieztai nestovi prie taves kol susipakuosi i viena tase...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 18, 16:04)
aij jo, tai jau po keliones, kt ziurim dabar nes nuolaidu imete...

tai Kns ziuri, kad rankinis butu 10kg, bet ne visiems pasveria ir paskui jau paburbuliuoja, bet nieks grieztai nestovi prie taves kol susipakuosi i viena tase...

o kur cia tos nuolaidos blush2.gif , gal man ka susiorganizuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 18, 16:23)
o kur cia tos nuolaidos blush2.gif , gal man ka susiorganizuot lotuliukas.gif

nuolaidos ryanair psl, tik ziurekit ar yra i jus dominancias salis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 18, 16:31)
nuolaidos ryanair psl, tik ziurekit ar yra i jus dominancias salis mirksiukas.gif

o i kur yra - juk visko nepatikrinsiu - mane domina viskas papigiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 18, 16:57)
o i kur yra - juk visko nepatikrinsiu - mane domina viskas papigiai blush2.gif

jezus marija, jus man juokinga, tai nueinat i Ryanair psl ir keliaujat i nuolaidas, as juk nzn nei i kokia sali jums reikia, nei is kokios, juk nereikia kiekvieno blieto konkreciai rinktis...
Atsakyti
Norejau paklausti, kiek kainuoja bilieto pakeitimas i kita diena?
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2009 03 18, 21:27)
Norejau paklausti, kiek kainuoja bilieto pakeitimas i kita diena?

http://www.ryanair.c...hp?sect=CHARGES

25e internetu, 55e orouoste, i viena puse vienam keleiviui...
Papildyta:
plius aisku bilietu kainu skirtumas, jei jis mazesnis nieko negausit atgal, jei didesnis teks primoket. atsargiai ziurekit kt kart labiau apsimoka nauja bilieta nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti