Labutis
nelabai turiu laiko skaityti visą temą, bet gal kas iš patirties galite atsakyti man į klausimą (atsiprašau, jei jau apie tai buvo kalbėta

):
Kaip vyksta Check-in online turint registruojamą bagažo vienetą? Ta prasme, kaip su rankiniu tai viskas man aišku, bet šį kartą noriu skristi su lagaminu, jį priduoti... einu į ryanair psl, bandau registruotis ir man meta pasirinkimus: 1 bag - online check-in, arba 1 bag - Airport check-in...
Gal kas skridote su lagaminu (checkinamu) ir internete darėt check in, papasakokit techniškai, kaip ten su tuo lagaminu, kur eiti atvykus į oro uostą (nelabai įsivaizduoju, kaip gali registruoti lagaminą ne oro uoste darant check-in).... na primaliau čia aš, bet gal kas taip skridot???
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 03 25, 22:09)
Trupuciuka nesupratau

Kaip cia jai liepe is duty free pirktas prekes sudet i lagamina??jei su lagaminais negali ieiti kur yra duty free parduotuves???
aha, taip yra net biliete parasyta, kai ji atsispausdini... visi duty free pirkti (jei skrendi tik su rankiniu) turi tilpti i ta viena bagazo vieneta...
man pasiseke, nes kai skridau, tai niekas ne tik kad nesvere, bet net netikrino kiek ten vienetu kas turejo... buciau nepraejusi, nes susikisusi butelius, kuriuos pirkau duty free lauktuvems, tai buciau tikrai nepraejusi..
Tas pats ir skrendant atgal, oro uoste Londone per mikrofona visada pranesa, kad viskas turi tilpti i viena rankinio bagazo vieneta.... man ir ten pasiseke, nes praejus apsauga (sukisus viska i viena siaip ne taip), manes niekas netikrino ir i lektuva ilipau su dviem rankiniais