Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(ARUAL @ 2009 03 27, 09:00)
Cikuraku, mano tetis skrido pries keleta dienu, tai kompiuterio tase turejo su savimi atskirai nuo rankinio bagazo ir neliepe deti i viena ax.gif va tik nezinau, ar pasiseke, ar jau ne taip grieztai ziuri smile.gif

aciu aciu, as jau prisiskraidziau mirksiukas.gif pastebejau labai individualiai priklauso nuo tetu ten sedinciu rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai taip drinks_cheers.gif: man yra teke ir su vandens buteliu rankose praeiti ir su dezodoranto flakonu hihihi.gif o ziurek pataikysi "ant" kokios ar kokio, tai iki siulelio viska istikrins ir kabinesis irnesakyk.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

nelabai turiu laiko skaityti visą temą, bet gal kas iš patirties galite atsakyti man į klausimą (atsiprašau, jei jau apie tai buvo kalbėta blush2.gif ):

Kaip vyksta Check-in online turint registruojamą bagažo vienetą? Ta prasme, kaip su rankiniu tai viskas man aišku, bet šį kartą noriu skristi su lagaminu, jį priduoti... einu į ryanair psl, bandau registruotis ir man meta pasirinkimus: 1 bag - online check-in, arba 1 bag - Airport check-in...

Gal kas skridote su lagaminu (checkinamu) ir internete darėt check in, papasakokit techniškai, kaip ten su tuo lagaminu, kur eiti atvykus į oro uostą (nelabai įsivaizduoju, kaip gali registruoti lagaminą ne oro uoste darant check-in).... na primaliau čia aš, bet gal kas taip skridot???

Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 03 25, 22:09)
Trupuciuka nesupratau  g.gif  Kaip cia jai liepe is duty free pirktas prekes sudet i lagamina??jei su lagaminais negali ieiti kur yra duty free parduotuves???

aha, taip yra net biliete parasyta, kai ji atsispausdini... visi duty free pirkti (jei skrendi tik su rankiniu) turi tilpti i ta viena bagazo vieneta...
man pasiseke, nes kai skridau, tai niekas ne tik kad nesvere, bet net netikrino kiek ten vienetu kas turejo... buciau nepraejusi, nes susikisusi butelius, kuriuos pirkau duty free lauktuvems, tai buciau tikrai nepraejusi.. doh.gif

Tas pats ir skrendant atgal, oro uoste Londone per mikrofona visada pranesa, kad viskas turi tilpti i viena rankinio bagazo vieneta.... man ir ten pasiseke, nes praejus apsauga (sukisus viska i viena siaip ne taip), manes niekas netikrino ir i lektuva ilipau su dviem rankiniais smile.gif
Atsakyti
Mano supratimu Dianita - jei jau turi lagamina, tai reikia stoti i eile registruotis, o ne internetu.
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2009 03 28, 19:29)
Mano supratimu Dianita - jei jau turi lagamina, tai reikia stoti i eile registruotis, o ne internetu.

taip taip reikia rinktis 1 bag ir airport check in, siuo metu dar ner galimybes registruotis internetu su pagr. bagazu...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 29, 16:44)
taip taip reikia rinktis 1 bag ir airport check in, siuo metu dar ner galimybes registruotis internetu su pagr. bagazu...

tai kodel duoda ta galimybe ryanair puslapyje?? lagaminas ir prasau - online check-in (su lagaminu) arba airport check-in?? g.gif as del to ir klausiu, be to girdejau, kad jie daro is viso, kad bus registracija tik internetu... pigiau buti internetu turint lagamina, nei airport check-in, bet finale neaisku, kaip ta visa procedura atrodytu blink.gif na atrodo reiks i oro uosta pasiskambinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 03 25, 22:09)
Trupuciuka nesupratau  g.gif  Kaip cia jai liepe is duty free pirktas prekes sudet i lagamina??jei su lagaminais negali ieiti kur yra duty free parduotuves???

Viskas priklauso nuo oro uosto- kaune net su 3 vnt rankinio bagazo moteriskes be problemu praejo, Frankfurte- mergytei net kokiu 10*10cm vaikisko rankinuko neleido uzsikabinus praeit, Glazge- viskas absoliuciai i viena vieneta turejo sutilpt....
O va kiek skraidzius su Ryanair'u, visad normaliai, bet pagaliau uzsiroviau- pirkau 2 zmonem bilietus, pinigus nurase, o patvirtinimo negavau...... g.gif
Atsakyti
as manau, kad tas prierasas, kad 1bag ir online check-in reiskia, kad tas bagazas, kuri turi prie saves- t.y. tas 10kg sveriantis bagazas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 03 30, 01:23)
tai kodel duoda ta galimybe ryanair puslapyje??

Na o ko čia nesuprasti? Jūs chekinat'ės online, o oro uoste bus vieta, kuri prieinate su lagaminu ir atsispausdintu bilietu. Ten ant lagamino uždeda lipduką ir siunčia į lėktuvą. Paprasta ir greita.
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2009 03 30, 09:35)
as manau, kad tas prierasas, kad 1bag ir online check-in reiskia, kad tas bagazas, kuri turi prie saves- t.y. tas 10kg sveriantis bagazas ax.gif

tikrai ne.. kur prie saves, tai nezymi jokio lagamino ir pasirenki tik online check-in, as taip jau skridau.. cia rasomas butent 1 registruojamas lagaminas...
Atsakyti
nedristu gincytis, bet tetis skrido pries savaite, tai registruojant butent ta ir spaudziau ax.gif
Atsakyti
Esu Prancūzijoje registravusis elektroniniu būdu (pačiame aeruoste stovinčiuose automatuose), atsispausdinus bilietą ir tada su tuo bilietu ėjau į bendrą visiems bagažo priėmimo eilę, kur ir atidaviau lagaminą... Tačiau tai nebuvo ryanair ir tai buvo turbūt vienintelis būdas resgistruotis aeruoste.
Atsakyti