Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

Sveiki, gal galite pasakyti kiek mazdaug kainuotu is Rygos i Milana ir atgal i Ryga apie birzelio 25d savaitei? smile.gif su bagazu, nes nesuprantu as tu Online Check in ir Airport Check in blush2.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nawaksiuke @ 2009 04 17, 16:50)
Sveiki, gal galite pasakyti kiek mazdaug kainuotu is Rygos i Milana ir atgal i Ryga apie birzelio 25d savaitei?  smile.gif  su bagazu, nes nesuprantu as tu Online Check in ir Airport Check in  blush2.gif aciu uz atsakyma  4u.gif

tai atsidarius psl ivedi is kur i kur skrendi ir matai kainas mirksiukas.gif stai cia suvedi ir cia ismeta lentele tokia
Atsakyti
Atsiprašau, gal aš ir ne į temą 4u.gif Naktį šviečiasi praleisti Frankfurto Hahno oro uoste, nugirdau, kad oro uoste su vaikais negalima likti nakčiai unsure.gif Ar tai tiesa ir kokio amžiaus vaikų neleidžia?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 04 18, 20:18)
Atsiprašau, gal aš ir ne į temą  4u.gif Naktį šviečiasi praleisti Frankfurto Hahno oro uoste, nugirdau, kad oro uoste su vaikais negalima likti nakčiai  unsure.gif Ar tai tiesa ir kokio amžiaus vaikų neleidžia?

Tipo be vaikų gali miegoti oro uoste, o su vaikais turi miegoti lauke? Abejoju.... Nors garantuot negaliu. Šiaip geriausios miegamos vietos yra antrame aukšte.
Atsakyti
Liuks, žinosim kad antram aukšte geresnės vietos biggrin.gif Ačiū.
O info apie vaikus niekur nerandu unsure.gif Jei išvarys, keliausim į B&B. Bookingcom'as siūlo geras kainas, ar nebus smarkiai brangiau pirkti nakvynę vietoje? Ir žinoma rizikuojam negauti kambario, jei bus daug nakvojančių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 04 19, 00:57)
ar nebus smarkiai brangiau pirkti nakvynę vietoje?

Nebus. Prisipažinsiu - nemačiau nakvojančių su vaikais oro uoste. Bet manau, kad nemačiau ne todėl, kad policija juos išvaikė, o todėl, kad tėvai pagailėjo vaikų ir suteikė jiems normalias sąlygas pailsėti.
Atsakyti
Rūpi ir man kuo mažiau nuvarginti savo vaikus. Kitą kartą tiesiog reikės atidžiau suplanuoti kelionę doh.gif Dabar yra taip, kaip yra. Nežinau kas geriau - 5ios valandos naktį oro uoste, ar paguldyti vaikus 1ą nakties ir 5ą ryto juos jau žadinti kelionei... Kasdien suku galvą šiuo klausimu ir niekaip neapsisprendžiu...

Bet kokiu atveju, ačiū už nuomonę smile.gif

Dar norėjau paklausti dėl bagažo - bagažo skyriuje vežamės vežimėlį, jis toli gražu nesveria 15kg. Jeigu grįžtant prie vežimėlio primontuotumėm lauktuvių maišą, mums jis sueis kaip vienas bagažo vienetas, ar oro uoste lieps išardyti g.gif Arba jei kartu su vežimėliu supakuotumėm autokėdutę, lygiai tas pats klausimas - ar tai sueitų kaip vienas bagažo vienetas? Ka manot?
Atsakyti
Na man vieną kartą teko sėdėti per naktį, tai su vaikais tikrai nieko nemačiau, ir pati daugiau nesedėsiu. ten tik per gatvę yra B&B vie6butis. ATskridus vienuoliktą vakare visai puikiai gali išsimiegoti iki penkių. O jei skrydis devintą tai ir dar ilgiau. Ten gi tik per gatvę ir jau vietoj, važiuot nereikia, nepavėluosit chekintis jei aplamai nepramiegosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Baigiat mane įkalbėti nakvoti viešbutyje biggrin.gif Prisipažinsiu, mašina esam išvažinėję didelę dalį Europos, o lėktuvu skrendame pirmą kartą blush2.gif Užtat aš nelabai įsivaizduoju kokio sunkumo yra nakvojimas oro uoste... Atskrendam 23.30, išskrendam 6.30. Įskaitant tai, kad raynair'as dažnai vėluoja, kiek aš čia pasiskaičiau, gryno buvimo ne tiek daug ir lieka...

Ir dėl bagažo - bučiau dėkinga jei pasidalintumėt savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 04 19, 11:45)
Baigiat mane įkalbėti nakvoti viešbutyje biggrin.gif Prisipažinsiu, mašina esam išvažinėję didelę dalį Europos, o lėktuvu skrendame pirmą kartą  blush2.gif Užtat aš nelabai įsivaizduoju kokio sunkumo yra nakvojimas oro uoste... Atskrendam 23.30, išskrendam 6.30. Įskaitant tai, kad raynair'as dažnai vėluoja, kiek aš čia pasiskaičiau, gryno buvimo ne tiek daug ir lieka...

Ir dėl bagažo - bučiau dėkinga jei pasidalintumėt savo nuomone  4u.gif

Cia jau kaip pasiseks.As skridau kokius 10 kartu su ryanairu, nei karto nevelavo. schmoll.gif

Del bagazo nzn, visada skrendam be jo.
Atsakyti
Mums nevėlavo, tik atėjus į salę jau krovė lagaminus, taip kad prie bagažo laukti nereikėjo. Pereinat per oro uosto slę per 5 minutes ir jau šalia viešbutis. APsiforminat ir 24.00 galit būti kambaryje mirksiukas.gif miegas lovoje yra jėga lotuliukas.gif tai ne tose plasmasinėse kėdėse. beje iš antro aukšto, kur suolai, išvaro. Lieka tik kėdės.
Atsakyti
Patarkit, prašau, kam teko susidurt su Ryanair. Jie kas mėnesį prisigalvoja naujų triukų melžti pinigus, tai bijau, kad nebūtų siurprizų.

Problema: nusipirkom tris bilietus 2 suaugę + vaikas (2-16m grupė). Ar vaikui priklauso rankinis bagažas. Jei vienas iš suaugusiųjų negali skristi dėl medicininių priežasčių, kaip registruotis tuo web-checkin? Ar realu atgaut kiek nors pinigų už tą vieną bilietą?
Atsakyti