Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(Medinis @ 2009 04 21, 07:34)
vienas vienetas rankinio bagažo, kuris sveria mažiau nei 10 kg ir telpa į išmatavimus. Ar jūs ten gėles vešitės ar sumažintą karsto modelį - iki lemputės.Jei kartu su gėlėmės norėsite pasiimti rankinuką galite turėti problemų. Tuomet arba gėles į rankinuką gali tekti talpinti arba rankinuką į gėles.

blink.gif ? Pati taip nesugalvociau parasyti blink.gif
Atsakyti
jau taip neissigalvokit nesamoniu su tu geliu supakavimu, kazkokia puokstele narcizu maciau zmones turejo tai i kuprines kisene ssonine ikise kotukus ir viskas visa kelione taip ir prastovejo tos gelytes niekas akiu nekabino, dar kt kart maciau dovanu maiseli ilgam vazoneli roziu krumiuko irgi veze tai pacios laumes stiuardeses pasieme pas save pasidejo, ir jau cia per dabar tinius grieztumo reikalvimus, kai viska skaiciuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 21, 11:31)
jau taip neissigalvokit nesamoniu su tu geliu supakavimu, kazkokia puokstele narcizu ....

O čia jau priklauso nuo puokštės dydžio. Esu matęs kaip didžiulę puokštę gėlių, kokia pusantro metro aukščio ir pusmetrio pločio nešėsi į lėktuvą. Bet ne Ryanair'o...
Atsakyti
sveikos. ruošiuos greitu metu išvykt Kaunas-Londonas, bet perskaiciusiu jusu forumą supratau kad VISA ELEKTRON kortelių turėtojus neaptarnauja, kaip man tada bilieta apmoket doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2009 04 21, 11:37)
sveikos. ruošiuos greitu metu išvykt Kaunas-Londonas, bet perskaiciusiu jusu forumą supratau kad VISA ELEKTRON kortelių turėtojus neaptarnauja, kaip man tada bilieta apmoket  doh.gif .

O jūs dar forumą paskaitykit.
Atsakyti
Medini, gal galėtumėt pakomentuoti mano idėją apie nerankinį bagažą? Skraidinam vežimėlį, kuris nesveria 15kg, jei prie jo primontuočiau dar kažką, kas netilps į rankinį, ar oro uoste neprikibs prie manęs, nelieps išardyti? Ar sueis man tas bagažas kaip vienas vienetas? Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 04 21, 13:14)
Ką manot?

Niekada nevežiau vaikiško vėžimėlio. Nežinau. Tikrai nežinau.Kiek mačiau pridavinėjant, tai paprasti ten tie vežimėliai, be kažkokių lagaminų primontuotų.
Atsakyti
Lagamino tai gal ne, bet va autokėdutę prie vežimėlio būtų neblogai prisukti. Arba antra vežimėlį.
Gal žinot kokio dydžio būna daiktų saugyklos oro uostuose? Jei mūsų bagažą tarkim Frankfurte išmontuotų, gal autokėdutė tilptų į saugyklą? Grįžtant pasiimu ir viskas. Gaila būtų išmest...
Turbūt neblogų daiktų galima oro uostuose prisirinkti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 04 21, 14:15)
Jei mūsų bagažą tarkim Frankfurte išmontuotų, gal autokėdutė tilptų į saugyklą? Grįžtant pasiimu ir viskas. Gaila būtų išmest...

Susimokėtumėt kaip už registruotą bagažą ir tiek. Aš taip esu medinukui medinį kardą vežęs - per ilgas, kad pasiimti į saloną. Tai apvyniavau su plėvele, užklijavo ant jo lipduką, susimokėjau ir parskraidino. Nes išmesti ašaros medinuko akyse neleido..
Atsakyti
Visgi, galbut kazkam isties teko susidurti su gelemis lektuve? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augustiene: 22 balandžio 2009 - 08:36
QUOTE(roka @ 2009 04 21, 12:14)
Medini, gal galėtumėt pakomentuoti mano idėją apie nerankinį bagažą? Skraidinam vežimėlį, kuris nesveria 15kg, jei prie jo primontuočiau dar kažką, kas netilps į rankinį, ar oro uoste neprikibs prie manęs, nelieps išardyti? Ar sueis man tas bagažas kaip vienas vienetas? Ką manot?

šiaip mačiau kad vežimėlį sudėdavo ir dėdavo ant to "važiuojančio stalo" ar kaip jis ten vadinasi....
todėl manau, kad tai priklauso nuo geranoriškumo, prikibs prie jūsų ar ne...
tai geriau rankinę dėkite į tą 'kažką'
Atsakyti
Pirmą kartą pabandžiau užsisakyt bilietus. Nejau čia tiesa, kad norint paimti 1 bagažo vienetą, tuos 15kg, (ne rankinį) reikia mokėti 140LT?
Kuo airport checkin geresnis už online chekin? (bo jis žymiai brangesnis)?
Atsakyti