Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(gazele @ 2009 04 27, 09:32)
Man ir aktualu.
Pas mus online check in g.gif
Iki keliones liko savaite g.gif

tai jus prisiregistruojat internetu (15 d. iki skrydzio arba likus 4val iki skrydzio) atsispausdinant bilieta ir viskas... nereikes stovet eileje kur visi bagaza priduoda, einant tiesiai prie tos muitines ar kaip ten vadinasi, na kur tikrina rankini bagaza ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 04 27, 15:46)
tai jus prisiregistruojat internetu (15 d. iki skrydzio arba likus 4val iki skrydzio) atsispausdinant bilieta ir viskas... nereikes stovet eileje kur visi bagaza priduoda, einant tiesiai prie tos muitines ar kaip ten vadinasi, na kur tikrina rankini bagaza ir t.t.

O kaip ta padaryti.
Mums Ryanair atsius dar kazka?nes turim tik rezervacijos numerius g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaema @ 2009 04 27, 09:41)
Ką aš žinau g.gif  Užsisakiau, atsispausdinau, turiu. yra parašyta:
booking date.....
reservation nr.....
Status:  CONFIRMED

Kai užsakinėjau iki kelionės buvo likę daugiau nei dvi savaitės

tai bet turi but parasyta ant bilieto ar online check in g.gif ...vienu zodziu as jusu vietoj su tuo bilietu ir bagazu nueiciau prie tos desk kur registruos, paduociau bilieta, isduos lapeli, kad susimoketi uz bagaza ir viskas.... nebent bagaza itrauksit dbr per ta manage booking ir susimokesit is anksto, bet vistiek reiks eiti ten kur bagaza priduoda....
Papildyta:
QUOTE(gazele @ 2009 04 27, 13:50)
O kaip ta padaryti.
Mums Ryanair atsius dar kazka?nes turim tik rezervacijos numerius g.gif

Ryanair tinklalapi yra Online check in skyrius...ten is 3 variatu pasirenki koki nori, tada uzplidai ko ten praso... Siaip niekad neteko daryti online check in, bet tikrai manau yra paprasta..Ir pacioje proceso gale atsispausdinant ta lapa...
Atsakyti
tai turbūt tas yra mano bilietas? kaip bagažą dar pridėt - jau susigaudau., O gal galima atsisakyti draudimo? kaip aš suprantu(kiek suprantu) tai galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaema @ 2009 04 27, 13:59)
tai turbūt tas yra mano bilietas? kaip bagažą dar pridėt - jau susigaudau., O gal galima atsisakyti draudimo? kaip aš suprantu(kiek suprantu) tai galima ax.gif

nzn ar galima to draudimo atsisakyti, kadangi as jo niekad nesirenku rolleyes.gif
Atsakyti
verysad.gif Bandžiau užsakyti bagažą dar, tai man taip parašė:
Your session has been locked
Ką tai reiškia? Gal per vėlu jau? ar tiesiog to negalima padaryt kad bilietus užsakiau internetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaema: 27 balandžio 2009 - 14:42
QUOTE(Medinis @ 2009 04 27, 14:39)
1. Taip.
2. Turėtų pakakti, bet laiko ne per daugiausia.
3. Nemanau. Priduodate bagažą ir pasiimate.
4. Terminalas T1

labai aciu uz atsakymus! bandysiu matuotis lagamin apymazi, gal praeis kaip rankinis, nes susitaupytu pinigu ir laiko g.gif

O del Madrido - jei jau skridote, ar ten sunku susirasti ta T1 terminala? As ten niekad nebuvau ir neisivaizduoju, kaip reikes susirasti ta terminala.. ar reikes traukinuku kokiu vaziuoti, ar jis kitaip pasiekiamas? g.gif

ir dar klausimas - as tureciau atvaziuoti i madrida traukiniu is murcia ir ar zinot, ar is centrines gelezinkelio stoties yra traukinys, vezantis tiesiai i oro uosta? cia kad nereiketu kazkur blaskytis atvaziavus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 27 balandžio 2009 - 14:33
QUOTE(dianita @ 2009 04 27, 15:26)
O del Madrido - jei jau skridote, ar ten sunku susirasti ta T1 terminala? As ten niekad nebuvau ir neisivaizduoju, kaip reikes susirasti ta terminala.. ar reikes traukinuku kokiu vaziuoti, ar jis kitaip pasiekiamas?  g.gif

ir dar klausimas - as tureciau atvaziuoti i madrida traukiniu is murcia ir ar zinot, ar is centrines gelezinkelio stoties yra traukinys, vezantis tiesiai i oro uosta? cia kad nereiketu kazkur blaskytis atvaziavus  schmoll.gif

Neskridau. Bet jei jau yra oro uostas, tai paprastai jame būna nuorodos kas kur yra, informacijos ir šiaip visokie geri žmonės.
Link'e kurį daviau pasižiūrėkite "airport Ground transportation" - rasite kaip pasiekti oro uostą. Metro ten važiuoja, matyt ir autobusai, pagaliau taksi. Tiesiog pasidomėkite pati, tuomet kai reikės natūroje viską atlikti bus paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 27, 15:39)
Neskridau. Bet jei jau yra oro uostas, tai paprastai jame būna nuorodos kas kur yra, informacijos ir šiaip visokie geri žmonės.
Link'e kurį daviau pasižiūrėkite "airport Ground transportation" - rasite kaip pasiekti oro uostą. Metro ten važiuoja, matyt ir autobusai, pagaliau taksi. Tiesiog pasidomėkite pati, tuomet kai reikės natūroje viską atlikti bus paprasčiau.

Gal pades jei anglu ne problema
The airport is easily accessed from Madrid's city centre. Terminals 1, 2, and 3 lie just eight miles to the northeast of the city centre and the city metro system will take you right there. Metro line number 8 from Nuevos Ministerios will whisk you over to all of Barajas Airport's terminals. Getting downtown from the airport is also very easy.
The metro stops at Terminal 2 on the lower floor, which has easy access to Terminals 1 and 3.
Pasidomekit i kokia stoti atvaziuosit MADRID ATOCHA CERCANIAS ar MADRID-CHAMARTIN nes Madride traukiniu stotis dvi pagrindines. Jei vaziuosit Refne traukiniu tai pirmoji bus MADRID ATOCHA CERCANIAS o sekanti MADRID-CHAMARTIN
neblogas puslapis apie Madrido metro METRO
Atsakyti
QUOTE(ginaema @ 2009 04 27, 14:59)

Apie draudimą ir man kilo klausimų g.gif
Atsakyti
Nu va, pridėjau dar bagažą prie užsakymo, tik į vieną pusę neišėjau atsiprintint, nors peržiūrint rodo, kad jau su bagažu. Tai turbūt nebus problemų orouoste? g.gif
Atsakyti
norėjau pasidomėti. skrydis iš Londono į Kauną trunka 17:40 Depart
22:20 Arrive bet neparašyta, kad būtų skrydis su persėdimais, arba aš kažko nedamatau ar nežinau. gal jūs žinote daugiau?
Atsakyti