Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(Kėja @ 2009 04 22, 23:11)
Pirmą kartą pabandžiau užsisakyt bilietus. Nejau čia tiesa, kad norint paimti 1 bagažo vienetą, tuos 15kg, (ne rankinį) reikia mokėti 140LT?
Kuo airport checkin geresnis už online chekin? (bo jis žymiai brangesnis)?

jei uzsisakysit internetu taseles bus po 10e i viena puse, jei orouoste po 20 e i viena puse.niekuom negeresnis ziurekit ar atitinkat jus salygas keliamas online checkinui ir jei tinkat ir jums tinka, reigistruokites.
Atsakyti
Man nedaug yra tekę skraidyti, tai iškilo klausimas, kiek maždaug užtruktų išsilaipinimo procedūra, jei skrendam tik su rankiniu bagažu? Autobusiukas atveža į terminalą ir jau galima eiti? Ar dar būna kažkokia pasų kontrolė? (skrendam iš Kauno į Londono Luton oro uostą).

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 23, 00:43)
ar atitinkat jus salygas keliamas online checkinui

Gal galėtumėt pakomentuoti sąlygas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2009 04 23, 10:20)
Man nedaug yra tekę skraidyti, tai iškilo klausimas, kiek maždaug užtruktų išsilaipinimo procedūra, jei skrendam tik su rankiniu bagažu? Autobusiukas atveža į terminalą ir jau galima eiti? Ar dar būna kažkokia pasų kontrolė? (skrendam iš Kauno į Londono Luton oro uostą).

Ačiū 4u.gif

kad mus kur priveze - ilgai ejom labai, o paskui eile buvo prie pasu kontroles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2009 04 23, 10:20)
Autobusiukas atveža į terminalą ir jau galima eiti? Ar dar būna kažkokia pasų kontrolė? (skrendam iš Kauno į Londono Luton oro uostą).

Koks autobusiukas? biggrin.gif Pasų kontrolė paprastai būna. Nors kartą esu tiesiog praėjęs, nes nebuvo nei vieno "tikrintojo". Ankstus rytas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 23, 12:13)
Koks autobusiukas? biggrin.gif Pasų kontrolė paprastai būna. Nors kartą esu tiesiog praėjęs, nes nebuvo nei vieno "tikrintojo". Ankstus rytas buvo...

Minėjau, kad man nedaug teko skraidyti tongue.gif Taigi tuos kartus nuo lėktuvo iki oro uosto terminalo nuveždavo autobusiukas ir tik tada būdavo bagažų atsiėmimai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2009 04 23, 12:28)
Minėjau, kad man nedaug teko skraidyti tongue.gif Taigi tuos kartus nuo lėktuvo iki oro uosto terminalo nuveždavo autobusiukas ir tik tada būdavo bagažų atsiėmimai ir pan.

praeini patikrinimo pasu terminala ir tada eini bagazo pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
dar klausimas, o jei as neturiu kredito korteles, o turi kitas asmuo, ar gali jis mano vardu pirkt bilieta is savo saskaitos? kalbama apie Rayner.com
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2009 04 23, 15:01)
dar klausimas, o jei as neturiu kredito korteles, o turi kitas asmuo, ar gali jis mano vardu pirkt bilieta is savo saskaitos? kalbama apie Rayner.com

Gali.
Atsakyti
kiek teko keliaut su Ryanair, vis nesklandziai. is Barselonos atsauke skrydi, tai pavelavau i Kauno skrydi.. schmoll.gif
kita skrydi is Barselonos (po 4 val laukimo eileje) pasiule tik po 2 paru, o sumoka uz viena nakti viesbucio, o su kita kaip pats nori.. g.gif
o uz Kauno skrydi neatsako, mazdaug kad nerekomenduoja imti su persedimu (point-to-point airlines) ir rezervuodamas su viskuo sutinki blink.gif o paskui buna vat kaip..
vienu zodziu, turejom problemu, bet geriausias bajeris tas, kad skrendant ispanijoj is vieno miesto i kita, draugai sugebejo peili rankiniam prasivezt, tiesiog buvo pamirse, galvojom, kad atgal atims, spekit.. g.gif
pigu tai pigu, bet visiskai nepatikima... schmoll.gif
ir siaip visi oro uostai yra atokiai miestu, tai kainuoja visad vaziuoti iki miesto apie 12 euru i viena puse, tai ne ka ten ir sutaupai. po normaliais oro uostais is karto vaziuoja metro po 1eur smile.gif reikia neuzsiciklint, kad jau ziauriai pigu, o ir skaiciuoti tokias islaidas..
Atsakyti
QUOTE(I need holidays @ 2009 04 24, 14:09)
reikia neuzsiciklint, kad jau ziauriai pigu, o ir skaiciuoti tokias islaidas..

Kiekvienas turi pasiskaičiuoti kas jam pigiau, patogiau ir geriau. Tikrai nemažai skraidau, bet kol kas sekasi su Ryanair skrydžiais. Vieną kartą buvo nukėlę skrydį.
O dėl pigumo - kaip kam pasiseka... Jei sumoki už bilietą 10 Lt ir 10 Eur už kelionę nuo oro uosto - vis tiek neprastai...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Norejau jusu pasiteirauti blush2.gif Siandien iskrendu i uk thumbup.gif Ar galima rankinuke mini veztis kosmeta? Seseliai,tusas,krem pudra buteliuke mazam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 26 balandžio 2009 - 13:56