Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(augustiene @ 2009 02 13, 09:13)

Oj aciu uz informacija, dabar aiskiau, tik belieka apsispresti ar ta lagamincika imti ar ne  g.gif Bijau kad netilps i rankini ka noriu veztis... ax.gif

tada pabrangs kelionė, nes jei imi lagaminą turi ir chekintis oro uoste, ir už visa tai reikia mokėti mirksiukas.gif bet jei netelpi į 10kg tada nėra iš ko rinktis.
Atsakyti
Nusipirkau bilietus be bagazo g.gif Matysiu ateityje, ar cia man reiks daugiau ka veztis.. Skrydis dar toli cool.gif Dar klausimas, o jei vis delto man prireiks lagaminciko, bus galima galbut oro uoste vietoj nusipirkti?
Atsakyti
Skaičiau apie tuos 10 kg.

Pavyzdys: skrendame dviese. Aš pasiimu laptopą į kuprinę (mokyklinę) ir keletą drabužių). Draugas taip pat, tik dar kamerą, bet irgi telpa į 10 kg. Ar galima bus tas dvi kuprines neštis į saloną ir ar to neskaičiuos kaip papildomo svorio?
Atsakyti
QUOTE(Daniq @ 2009 02 14, 04:11)
Skaičiau apie tuos 10 kg.

Pavyzdys: skrendame dviese. Aš pasiimu laptopą į kuprinę (mokyklinę) ir keletą drabužių). Draugas taip pat, tik dar kamerą, bet irgi telpa į 10 kg. Ar galima bus tas dvi kuprines neštis į saloną ir ar to neskaičiuos kaip papildomo svorio?

galima nestis i salona 10kg rankini bagaza kiekvienam asmeniui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(augustiene @ 2009 02 13, 15:30)
Nusipirkau bilietus be bagazo  g.gif  Matysiu ateityje, ar cia man reiks daugiau ka veztis.. Skrydis dar toli cool.gif  Dar klausimas, o jei vis delto man prireiks lagaminciko, bus galima galbut oro uoste vietoj nusipirkti?

galima, tik kainos tada dar didesnes bus kainos

jei pirkdama bilieta pirkai online check in ir 0 cemodanu, tai atvaziavus i aerouosta su cemodanu mokesi jau 30 euru (arba atitinkamai svarais) ir cia mokestis tik i 1 puse, atgal skrendant vel mokesi 30 euru smile.gif Zodziu brangokas tas lagaminas gaunasi...

Atsakyti
Tai va, skridau ryanair be check-in bagazo su standartus atitinkanciu lagaminuku.

Galiu pasakyti viena - niekas nieko nesveria, visu pirma. Tik lagaminukas turi atitikti standartus, gali buti ir siek tiek didesnis, bet turi tilpti i rema, kuris yra oro uoste ir tiek. Niekas nematuoja, jauciu sustabdo tik tuo atveju, jei mato, kad lagaminas ryskiai didokas ir netilps i bagazui skirta vieta virs sedyniu.

Antra - svarbu eiti pro security tik su vienu bagazu, t.y. viska sukisti i lagamina ar krepsi etc... po to, jau kai jau ateini prie isodinimo vartu, jau tas pats, gali rankinuka issitraukti ir praeisi be problemu, niekas neziuri ir nesveria nieko.

As skrisdama is Kauno duty free prisipirkau ir is siaubo, paskaiciusi biliete kad ir is duty free prekes reikia kisti i ta pati 1 vieneta bagazo, viska per kancias sugrudau i lagamina ir svoris finale tikrai buvo apie 15 kg. Bet niekas net nesivargino ka nors tikrinti (prie vartu). Skrendant is Londono irgi viska sugrudau pries eidama pro security, o po to issitraukiau rankinuka (ne miniatiurini) ir toliau sekmingai ejau su 2 vienetais ir vel, niekas net nesivargino sverti ar panasiai. Svarbu tik visus skyscius, kremus susideti i ta maisiuka ir security ideti prie dirzo ir t.t., kad patikrinti atskirai nuo bagazo. Viskas.

Tiesa, apsimoka imti priority, niekada nera daugiau zmoniu toje eileje (yra atskira eile priority ir kitiems) ir tu ilipi i lektuva pirmame desimtuke.. kai turi lagaminuka ar didesni bagaza, apsimoka....

O siaip Luton.... tai shhh... geriau Stansted...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 02 14, 14:10)
Tai va, skridau ryanair be check-in bagazo su standartus atitinkanciu lagaminuku.

Galiu pasakyti viena - niekas nieko nesveria, visu pirma. Tik lagaminukas turi atitikti standartus, gali buti ir siek tiek didesnis, bet turi tilpti i rema, kuris yra oro uoste ir tiek. Niekas nematuoja, jauciu sustabdo tik tuo atveju, jei mato, kad lagaminas ryskiai didokas ir netilps i bagazui skirta vieta virs sedyniu.

Antra - svarbu eiti pro security tik su vienu bagazu, t.y. viska sukisti i lagamina ar krepsi etc... po to, jau kai jau ateini prie isodinimo vartu, jau tas pats, gali rankinuka issitraukti ir praeisi be problemu, niekas neziuri ir nesveria nieko.

As skrisdama is Kauno duty free prisipirkau ir is siaubo, paskaiciusi biliete kad ir is duty free prekes reikia kisti i ta pati 1 vieneta bagazo, viska per kancias sugrudau i lagamina ir svoris finale tikrai buvo apie 15 kg. Bet niekas net nesivargino ka nors tikrinti (prie vartu). Skrendant is Londono irgi viska sugrudau pries eidama pro security, o po to issitraukiau rankinuka (ne miniatiurini) ir toliau sekmingai ejau su 2 vienetais ir vel, niekas net nesivargino sverti ar panasiai. Svarbu tik visus skyscius, kremus susideti i ta maisiuka ir security ideti prie dirzo ir t.t., kad patikrinti atskirai nuo bagazo. Viskas.

Tiesa, apsimoka imti priority, niekada nera daugiau zmoniu toje eileje (yra atskira eile priority ir kitiems) ir tu ilipi i lektuva pirmame desimtuke.. kai turi lagaminuka ar didesni bagaza, apsimoka....

O siaip Luton.... tai shhh... geriau Stansted...

Lagaminus sveria einant pro security, kai padedi ant to konvejerio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2009 02 14, 19:24)
Lagaminus sveria einant pro security, kai padedi ant to konvejerio wink.gif

sveria ant konvejerio sakai??? tai kaip cia mane su virs 15 praleido rankinio??? kai lektuvas perpildytas, nei vienos laisvos vietos??? nebent pas juos politika, kad praleidzia rankini jei nesiekia 20 kg, bet tai butu absurdas doh.gif

vienu zodziu, kas skrendat varykit drasiai ir nereikia per daug pergyventi, praeisit 4u.gif svarbu, kad rankinio dydis atitiktu bent vizualiai standartus reikalaujamus kabinos bagazui...
Atsakyti
Nusipirkau bilietus online be lagaminu- tai man atvaziavus i aeruosta nereikia stot i ta eile registravimuisi,kur palieki lagaminus? Ar reikia?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 02 14, 20:55)
Nusipirkau bilietus online be lagaminu- tai man atvaziavus i aeruosta nereikia stot i ta eile registravimuisi,kur palieki lagaminus? Ar reikia?

Nereikia. Tik prieš kelias chekinkitės ir atsispausdinkit įsodinimo lapus.

Gal nereikia jau tai drąsiai sakyti, kad skrendat varykit drasiai
Frankfurte tai svėrė, visiems, net jei tik su rankine ėjai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianela: 14 vasario 2009 - 21:54
Dianela, aciu uz info ,bandysiu pries kelias dienas ieskoti kur ten ka atsispauzdint.
Atsakyti
o as rankinio 3 tases turiu visada smile.gif mini lagaminiuka ant ratu, kompo tase , rankine bendram svori virs dvim jauciu iseitu ir nieko smile.gif tik as tu tasiu i chekina nesinesu palieku masinoj o per konvejerius ir per vartus praeinu drasiai smile.gif
Atsakyti