Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(jurg_ili @ 2009 02 15, 11:41)
Dianela, aciu uz info ,bandysiu pries kelias dienas ieskoti kur ten ka atsispauzdint.

Chekintis gali jau 14 dienų iki skrydžio
Nors man tai priminimai iš Ryanaito į meilą ėjo, kad nepamirščiau biggrin.gif

metaxaaa mums tašes sverti liepė einant prie vartų, prieš apsaugą ir patikrinimą. Ten tik vienas kelias, pro juos, nėra kaip paliktį terbų kitur.
Atsakyti

metaxaaa mums tašes sverti liepė einant prie vartų, prieš apsaugą ir patikrinimą. Ten tik vienas kelias, pro juos, nėra kaip paliktį terbų kitur.
[/quote]
oho o is kur skridot?
Atsakyti
Man niekas nieko nesvere nei is londono nei i ji... o draugas pries du menesius is frankfurto skrido, tai ir jam nesvere jo kuprines turistines.... gal cia kaip pataikai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2009 02 15, 17:45)
oho o is kur skridot?

Čia Frankfurte taip smile.gif
Akcija matyt buvo lotuliukas.gif ten link tų vartų einant juosta gi tokia išvyniota, na kai eilė būna tai tipo susuka ten ją. Tai vat prieš įeinant ten stovi svarstyklės ir visų terbas sveria. Aš tik su rankine ėjau, ir tą liepę pasverti doh.gif tik nereikiėjo kišti į tą rėmą.
beje gerą žinutę radau, tokia su jumoru lotuliukas.gif
http://www.biteplius...361-=(713727724

bet prie mūsų irgi buvo paliktos dvi nemažos tašės, yra teisybės tame pasakojime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianela: 15 vasario 2009 - 19:22
aš atsimenu, kai su draugais skridom į milaną(bergamo), tai bijojom, kad svers kuprines ir bus per daug, bet nieko nesvėrė ir į rėmus kišt nereikėjo. ir ten kiti žmonės su kokiais trim krepšiais buvo ir jiems nieko nesakė, nors realiai ryanair tik vieną bagažą leidžia turėt ;]
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2009 02 09, 14:08)
Tai pirkit su visa electron senukai/maxima  ax.gif

Širdingai ačiū už informaciją 4u.gif . Pavyko thumbup.gif . Nuroviau bilietus Ryga-Milanas-Ryga už 69 lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 02 17, 11:51)
Širdingai ačiū už informaciją  4u.gif . Pavyko  thumbup.gif . Nuroviau bilietus Ryga-Milanas-Ryga už 69 lt.  thumbup.gif

Pavydziu, nezmoniskai ax.gif as turiu 4 korteles ir nei su viena negaliu nusipirkt bil doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Prasau pagalbos 4u.gif . Registruojuos skrydziui online check-in, bet niekaip g.gif nesuprantu, kokia sali reikia zymeti kategorijoje Country of Issue, ar ta, i kuria as vykstu, ar is kurios isvykstu (pvz, skrendu marsrutu Ispanija-Anglija-Lietuva, tai jei registruosiu internetu savo skrydzio talona, tai kuria sali zymet, Ispanija, Anglija ar Lietuva g.gif g.gif g.gif ?).
Ir dar noreciau paklaust, ar ten kur reikia irasyt paso nr, tai ir rasyti tik nr? Man kazkodel keista, kad niekur nefiguruoja asmens kodas...
Labai lauksiu pagalbos. Dekoju is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o ten bilietu kainos nurodytos be bagazo? blush2.gif
Atsakyti
gabryte nelabai supratau kur tokį klausimą radai?
Dar prieš prisijungimą?
Ar jau prisijungus?

O ten ne kortelės išdavimo šalis?
Pas mane kažkaip nebuvo klausimo iš kur į kur aš skrendu, nes ir taip parašyta buvo kad Frankfurtas-Roma
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2009 02 20, 14:29)
gabryte nelabai supratau kur tokį klausimą radai?
Dar prieš prisijungimą?
Ar jau prisijungus?

O ten ne kortelės išdavimo šalis?
Pas mane kažkaip nebuvo klausimo iš kur į kur aš skrendu, nes ir taip parašyta buvo kad Frankfurtas-Roma

Labas 4u.gif . Tokia grafa (t.y Country of Issue) buvo kai bandziau registruotis online check - in. Na ir man parasyta Barcelona-london, bet norint issispausdinti isankstini ilaipinimo talona yra it nelemtoji grafa g.gif . Cia turbut maiso mano anglu k.zinios, mat verciu tiesiogiai Country of Issue - problemos salis blush2.gif .
Manau tu teisingaai sakai, cia turbut bus ta grafa, kurioje reikia nurodyti paso isdavimo sali. Daniela, o ar tau pildant taip pat nereikejo irasyti asmens kodo, uzteko vien dok.nr?
Atsakyti
Kortelės numeriuką tai tikrai rašiau.
o dėl kodo neatsimenu g.gif
bet pildžiau viską ko prašė.
Išdavimo ir galiojimo grafos buvo. Tai ten labai žiūrėjau. jas kažkaip ir žiūrėjo prieš įlaipinimą.
Atsakyti