Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl užmokesčio už darželį

Ačiū mamos už palaikymą. thumbup.gif Bandysiu pagauti logopedę ir gauti siuntimą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (juva @ 2004 03 22, 13:58)
O kas nustato žymus tai kalbos neišsivystymas, ar tik vidutinis? Pas mus darželyje yra po vieną grupę logopedinę kiekvienais metais. Mes ją irgi lankom jau antrus metus. Apie tokį ystatymą pirmą kart girdžiu, o ir moka, tikrai, visi g.gif

YRA VILNIUJE ,, VILNIAUS M. pSICHOLOGINE pEDAGOGINE TARNYBA,, TEN NUSTATO, EJAU BE JOKIO SIUNTIMO, pARASCIAUSIA SUSIZINOJAU IR NUCIUOZIAU SU VAIKU... JOKIU SIUNTIMU NEREIKALAUJA.. TEN pATEKOM pAS LOGOPEDE AUSRA BAUBLYTE, NUOSTABI LOGOpEDE IR ZMOGUS, KADANGI AS ZINOJAU SIUOS ISTATYMUS, BET NIEKO JAI NESAKIAU JI pATI pASIULE, TADA DAR TUREJOM EITI pAS pSICHOLOGE- NEUROLOGE, pATAIKEM pAS ELONA JANKOVSKIENE, TAIp pAT GALIU pASAKYTI LABAI NUOSIRDUS IR NUOSTABUS ZMOGUS...
VILNIUJE YRA VIVULSKIO GATVEJE, GAILA TIKSLIAI ADRESO NEpSAKYSIU, BET MAMOS pARASAU JUMS TELEFONA pSICHOLOGES, MAN ATRODO, KAD JAI pASKAMBINUS SUZINOSIT IR REGISTRATUROS TELEFONA, NES REIKIA ISANKSTO UZSIRASYTI, AS LAUKIAU DVI SAVAITES, 262 97 07
MANO VAIKO DIAGNOZE YRA TOKIA-VIDUTINIS KALBOS NEISSIVYSTIMAS IR MAN TA pAZYMA DAVE..
MAMOS EIKIT IR REIKALAUKITES, GERIAU UZ TUOS pINIGELIU VAIKAMS KA SKANESNIO AR GERESNIO NUpIRSIT...JEI VALSTYBE DUODA KODEL NEIMTI, JUOLAB KAD NELABAI KA DUODA, NUO METUKU 93 LITUS, O DABAR DAR pAZADEJO KAD IKI 7 METU pO 50 LITU, KA SU JEIS VEIKTI... g.gif
radau internete; Vilniaus pedagoginė - psichologinė tarnyba
Vivulskio g. 2/7, LT-2009 Vilnius
Tel. (8-5) 2650912, 26509080
Kauno psichologinė-pedagoginė tarnyba
V.Putvinskio g. 9, LT-3000 Kaunas.
Tel. (8-27) 228284, 220081
Alytaus Pedagoginė psichologinė tarnyba
Žiburio g. 3, Alytus
Tel. (8-235) 25605
ŠIAULIŲ MIESTO PEDAGOGINĖ PSICHOLOGINĖ TARNYBA
Adresas: Pakalnės g. 6a, Šiauliai ,
Telefonas : (8 - 41) 52 60 48.
El. paštas : ppt@siauliai.lt
http://66.102.9.104/...ang_ru&ie=UTF-8
CIA INTERNETINIS SIAULIU ppT ADRESAS,
MAMYTES REIKALAUKITES TO KAS pRIKLAUSO MUSU VAIKAMS... thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Enigma, labai naudinga man informacija. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 22, 14:51)
Aciu Enigma, labai naudinga man informacija. rolleyes.gif

KAD TIK pADETU,VISKAS TIK DEL BUSU DZIAUGSMELIU... clap_1.gif 2.gif
Atsakyti
Jeigu vaikas pradeda lankyti darzeli ir darzelio logopede pastebi, kad yra kalbos neissivystymas, tada daromas darzelio spec.ugdymo komisijos posedis, apsvarstoma to vaiko kalbos ir kalbejimo bukle ir ji siunciame konsultuotis i pedagogine psichologine tarnyba. Jei vaikas nelanko darzelio, o tik ruosiasi, mama pati tiesiogiai gali kreiptis i PPT ir ten vaikas bus istirtas. Idomiai skamba vedejos poziuris-jeigu pazymoje juodu ant balto yra parasyta, kad vaikas mikcioja, o savivaldybe yra priemusi nutarima, kad mikciojantiems vaikams moketi nereikia, ji PRIVALO tai zinoti ir informuoti tevus.Nezinau, ar verta jums kreiptis dar karta i ta komisija, geriau vedejos pareikalaukite parodyti pazyma, kurioje parasyta, kas yra atleisti nuo mokescio uz darzeli. Arba paskambinkite i PPT ir tiesiog paklauskite, ar su tokia diagnoze reikia moketi, o tada tiesiai pas vedeja. Tikrai idomi vedejos pozicija... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (rasyte31 @ 2004 03 22, 21:03)
Arba paskambinkite i PPT ir tiesiog paklauskite, ar su tokia diagnoze reikia moketi, o tada tiesiai pas vedeja. Tikrai idomi vedejos pozicija... unsure.gif

Skambinau šiandien į PPT, tai sakė, kad kompensacija man nepriklauso. Šiauliuose, savivaldybė kompensuoja, tik, kai yra žymus kalbos nesivystymas, o mikčiojimas šiai kategorijai nepriklauso. sad.gif Plius dar žiūrimos ir šeimos pajamos, jei vienam šeimos nariui tenka mažiau nei 206lt. ir yra žymus kalbos nesivystymas, tik tada galima gauti kompensaciją, už mokesčius darželyje. blink.gif Tai va, provincija yra provincija. dry.gif
Atsakyti
Na, cia tai geras...Tikrai kaimas kartais yra geriau. Nors as manau, kad mikciojimas-gana sudetingas sutrikimas ir ji salinant reikia ideti labai daug darbo. Bet, atrodo, kad tik man vienai taip svieciasi...O gaila dry.gif
Atsakyti
QUOTE (rasyte31 @ 2004 03 23, 14:46)
Na, cia tai geras...Tikrai kaimas kartais yra geriau. Nors as manau, kad mikciojimas-gana sudetingas sutrikimas ir ji salinant reikia ideti labai daug darbo. Bet, atrodo, kad tik man vienai taip svieciasi...O gaila dry.gif

Tai va, ir aš taip maniau.
Atsakyti
Mes is Kauno vos tik pradejus lankyti darzeli logopede pasiule siuntima komisijai.Ten nuvykus su mumis labai graziai pabendravo,ir nutare kad mums reikia logopedo pagalbos,(nors mano maziui buvo tik 3 metukai,pasdake kad 3.7 m.prades normaliai sneket)
Dabar mes mokame tik puse sumos uz darzeli ir uz islaidas vaiku ugdymui
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labai gaila ,bet siemet jau nera nuolaidos uz darzeli, lankantiems logopeda wub.gif
Atsakyti
Musu kaime nemoka uz darzeli tie, kuriems yra vidutis ir zymus kalbos neissivystymas bei mikciojantys vaikai. O tie, kuriems sutrikimai lengvesni, nors ir lankosi pas logopeda, bet moketi turi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (rasyte31 @ 2004 09 03, 17:22)
Musu kaime nemoka uz darzeli tie, kuriems yra vidutis ir zymus kalbos neissivystymas bei mikciojantys vaikai. O tie, kuriems sutrikimai lengvesni, nors ir lankosi pas logopeda, bet moketi turi unsure.gif

dziaugiuosi tikriausiai mano mazius visai neblogai kalba wink.gif
Na o piniguciu truputi gaila wub.gif
Atsakyti