Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

QUOTE(rosee @ 2009 04 07, 06:34)
Baltyminio maisto būtina iki 200gr. per parą. Tai statybinė medžiaga.
Negalima pamiršti ir angliavandenių, nes gali depresiją prisišaukti, gero šokolado gabalėlis tiesiog būtinas karts nuo karto.

Panos, parašykit kaip jūs maitinates?

Aš iki pietų irgi vaisius valgau, pietums mėsytės/žuvytės (dažniausiai) su daržovėm, vakarienei kokios košytės. Čia "geruoju" atveju rolleyes.gif O mane traukia šokoladas.. Ir kitos "blogybės" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 04 07, 08:29)
O mane traukia šokoladas.. Ir kitos "blogybės"  doh.gif

Mane taip pat traukia "blogybės" sad.gif
Kaskart pasižadu tvardytis, bet neilgam to pažado užtenka blush2.gif Nžn kaip save įveikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 07, 08:27)
Mane taip pat traukia "blogybės"  sad.gif
Kaskart pasižadu tvardytis, bet neilgam to pažado užtenka blush2.gif  Nžn kaip save įveikti  doh.gif

Galvoju, gal koks kodas yra g.gif Bent jau galėtų būti, juk čia priklausomybė biggrin.gif Man valia nepadeda..
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 07, 08:34)
Baltyminio maisto būtina iki 200gr. per parą. Tai statybinė medžiaga.
Negalima pamiršti ir angliavandenių, nes gali depresiją prisišaukti, gero šokolado gabalėlis tiesiog būtinas karts nuo karto.

Panos, parašykit kaip jūs maitinates?


Taigi valgau. Ir rugelio duonos ir kokių ryžių su daržovėm ir tikrai tai žuvies tai sūrio tai mėsos. Ko jau ko, bet baltymų gaunu, gal kiek mažiau angliavandenių... nors su vaisiais nemažai jų tikai.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 04 07, 10:06)
Galvoju, gal koks kodas yra  g.gif  Bent jau galėtų būti, juk čia priklausomybė  biggrin.gif Man valia nepadeda..

Turbūt, kad priklausomybė. Nė velnio man ta knyga nepadėjo blush2.gif
Eičiau pas dietologę, bet gėda, sakytų, kad du metus iškentėjai, o dabar kas čia blush2.gif Svarbiausia, kad mano smegenys "perplauti" ir info sočiai turiu, o vistiek neatsilaikau.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 07, 09:24)
Turbūt, kad priklausomybė. Nė velnio man ta knyga nepadėjo  blush2.gif 
Eičiau pas dietologę, bet gėda, sakytų, kad du metus iškentėjai, o dabar kas čia  blush2.gif Svarbiausia, kad mano smegenys "perplauti" ir info sočiai turiu, o vistiek neatsilaikau.

Kaip suprasti du metus iškentėjai? blush2.gif Nevalgei saldumynų?
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 04 07, 13:24)
Kaip suprasti du metus iškentėjai?  blush2.gif Nevalgei saldumynų?

Ir saldumynų ir maistą derinau ir t.t., juk rašiau, kad buvau 38kg numetusi, bet nuo praeito rudens paleidau vadžias ir 20kg prisiauginau doh.gif , todėl ir atėjau į tėmelę, kad "valia sugryštų", aš visai nejuokauju schmoll.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
O as tai norejau jusu paklausti, kaip galima valgyti baklazana? kaip ji paruosti? gal kas kokiu receptuku turit? blush2.gif gal pasidalintumet? Snd pietums kepiau keptuveje ant aliejuko, skonis kaip grybu thumbup.gif ir su salotom suvalgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lote3 @ 2009 04 08, 17:36)
O as tai norejau jusu paklausti, kaip galima valgyti baklazana? kaip ji paruosti?

Troškinu su kitomis daržovėmis Zepteryje, be jokio vandenuko, tik savose sultyse.
Pirmiausia ant ghi sviesto šaukštelio pakepinu prieskonius ~1min, o po to suverčiu daržoves kokias turiu, stengiuosi niekad daugiau 4 rūšių nemaišyti. Baklažaną dedu paskiausiai.
Rašo, kad baklažanas valo žarnyną.
Manau, kad pas dėdę "Google" tikrai rasi receptų, kažkada mačiau ir delfyje, štai vieną nukopinau mirksiukas.gif

Graikiškas apkepas

Baklažanas,
500g kiaulienos ir jautienos faršo,
2 skiltelės česnako,
svogūno galva,
raudonėlio, juodų pipirų,
rozmarino, druskos,
4 pomidorai,
200g fermentinio sūrio,
petražolių.

Baklažaną supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir truputį apkepinti alyvuogių aliejuje abi puses.
Į kiaulienos ir jautienos faršą sudėti susmulkintą česnaką, svogūną, įberti raudonėlio, juodųjų pipirų, rozmarino, druskos.
Pomidorus supjaustyti kubeliais. Fermentinį sūrį sutarkuoti. Visus šiuos ingridientus kepimo formoje dėti taip: baklažanas-faršas-pomidorai-sūris-balkažanas-faršas-pomodorai-sūris-baklažanai-sūris-susmulkintos petražolės.
Kepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje 30min.

Atsakyti
Niu merginukes, kaip sekasi dietu laikytis? Man tai sunkiai... jau nepamenu kada riebala maciau, bet svoris kazkaip kristi nenori...
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 09, 09:54)
Niu merginukes, kaip sekasi dietu laikytis? Man tai sunkiai... jau nepamenu kada riebala maciau, bet svoris kazkaip kristi nenori...

Man svoris neblogai krenta, jei suimu save į rankas smile.gif Bet ir auga neblogai, jei atsipalaiduoju biggrin.gif
Atsakyti
O kaip suiimi i rankas? ka darai ar nedarai? smile.gif
Atsakyti