Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

Sveikos,

Na ką, daugiausia maitinuos neapdorotu maistu: salotos, daržovės, vaisiai ir pan. PEr peitus salotas su kažkuo darausi (Sūriu, tunu, lašiša, grūdėta varške ar pan.) ir užkandu rugelio duona kartais. Vakarienei gaminu ką nors lengvo irgi: daug salotų (aisbergas, pomidoras, dar kas nors ir su arganų aliejum). Valgau su kokia kepta višta, kalakutu, žuvimi ar pan.
Galvoju, akd gal angliavandenių mažokai gaunu g.gif: Nors daržovės ir vaisiai angliavandeniniai. Reik gal duonos daugiau įtraukti į racioną.
O svoris lėtai, bet krenta. 3 kg per 2 sav. manau neblogai.
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 09, 10:44)
O kaip suiimi i rankas? ka darai ar nedarai? smile.gif

Didžiausia mano problema - persivalgymas blush2.gif Tai jei nepersivalgau + derinu maistą = susiėmimas ir svorio kritimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 09, 13:16)
O svoris lėtai, bet krenta. 3 kg per 2 sav. manau neblogai.

Rekomenduojama ne daugiau 4 kg per mėnesį, tai 3 kg per 2 savaites, manau, kad ne lėtai, o visai greitai.. g.gif
Atsakyti
o man vėl užėjo persirijimo priepuolis doh.gif blush2.gif Kažko noriu ir nžn ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 04 09, 15:09)
Rekomenduojama ne daugiau 4 kg per mėnesį, tai 3 kg per 2 savaites, manau, kad ne lėtai, o visai greitai..  g.gif

Aišku, visada norisi daugiau blush2.gif
Na vakar valgiau vakairenei salots su rūkyta skumbre. Niam niam wub.gif (Aisbergas, ridikėliai, svogūnų laiškai, konservuoti kukurūzai, karšto rūkymo skumbrė ir krienų-majonezo padažas). Pagažo buvo labai nedaug, ir valgiau be duonos, tai manau nieko tokio ax.gif

Jau per dinsus jaučiasi, kad siūlės nebe braška... Reikia taip ir toliau enutrūkti nuo grandinės.
Atsakyti
skaitau sia knyga ir ji mane nuvilia,vadinasi negalima valgyti nieko tik darzoves,vaisius ir riesutus,pora dienu pabandziau,kol skrandis suskaudo.
tai manau,kad sriuba nepamaisytu,karstas maistas.o apie vaisius ir darzoves,tik tiek galiu pasakyti,kad vien nitratai,tai nemanau,kad dabartiniai pomidorai yra sveikesni uz sviezia zuvi. doh.gif
yra ir gerau patarimu,tarkim,kad nereikia valgyti kol nesi alkanas,bet vel galima papriestarauti,organizmas nevirskina maisto koks jis sveikas bebutu nakti,tai jei alki jauciu pries miega,kas tada??? g.gif
Atsakyti
Visoms gražios pavasario šventės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sukrimtau šitą knygą per pusdienį, tikėjausi didesnio stebuklo blush-anim-cl.gif (pvz. taip užsihipnotizuoti kad prarasti valgymo malonumą tongue.gif juokauju žinoma) na daug kas buvo žinoma, tik l.retai kada praktikuojama doh.gif
kažkaip anksčiau neatskirdavau vaisių nuo daržovių, kažkaip atrodė kad jų sudėtis l.panaši, dažnai rytais mieliau pasirinkčiau kokią morką ar pomidorą, bet čia rašoma kad reik vaisius, viskas būtų gerai, mėgstu aš juos, bet nuo jų aš išsipučiu kaip balionas doh.gif jau kokią savaitę pusryčiams valgau vaisius (obuolys + bananas + 2 kiviai ir pan.) po 18 val. nevalgau jau gal 3ar 4 metai (kažkada vien dėl to numečiau 6-7 kg.) na ir paprastai dieną 2 x valgau daržoves, pasirinktinai arba su bulvėm ar su mėsyte kokia, tik dar nelabai su tais gėrimais, kažkaip po valgio tai žinau kad negalima, kaip ir valgio metu, bet kad prieš valgį kažkiek laiko reik palaukt tai ne visada pavyksta arba pasimiršta
dar turiu vieną klausimuką, labai patinka pavasarinės salotos (salotų lapai, svogūnų laiškai ridikėliai agurkai ir t.t.) su grietine, žinau kad negerai, nu bet kitaip nebus taip skanu, o ką jei aš grietinę kefyru pakeisčiau g.gif vis gal mažiau prasikalsčiau
Atsakyti
na, tai negi jau niekas "lengvai nelieknėja" bigsmile.gif
gal kokių gerų receptukų turit

aš va dar pamiršau paminėti, man l.skanu grikiai užplikyti, užplikau juos iš vakaro ir pietums jau galiu valgyti, labai man skanu vieni, jie išbrinksta ir būna kaip virti, tik daug skanesni, nes verdant daug jų skonio pasimeta. o tokius valgau visiškai vienus, daug nesuvalgau, labai sotu, nekoloringa ir kaip minėjau skanu visiškai vieni, be prieskonių sviesto pieno ir t.t.

beje dar vienas klausimas: kas geriau rugelio duona ar pvz. tie kur būna 5 ar 7 grūdų paplotėliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 15 balandžio 2009 - 15:28
QUOTE(Juxt @ 2009 04 15, 14:22)
na, tai negi jau niekas "lengvai nelieknėja"  bigsmile.gif
gal kokių gerų  receptukų turit

aš va dar pamiršau paminėti, man l.skanu grikiai užplikyti, užplikau juos iš vakaro ir pietums jau galiu valgyti, labai man skanu vieni, jie išbrinksta ir būna kaip virti, tik daug skanesni, nes verdant daug jų skonio pasimeta. o tokius valgau visiškai vienus, daug nesuvalgau, labai sotu, nekoloringa ir kaip minėjau skanu visiškai vieni, be prieskonių sviesto pieno ir t.t.

beje dar vienas klausimas: kas geriau rugelio duona ar pvz. tie kur būna 5 ar 7 grūdų paplotėliai?

Grikiai ir man labai patinka taip paruošti, tik man reikia truputį sviestuko ir druskos... blush2.gif
Kur visos dingusios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 04 21, 12:31)
Kur visos dingusios?  g.gif

Lakstom po laukus, gi pavasaris thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 04 21, 12:31)
Grikiai ir man labai patinka taip paruošti, tik man reikia truputį sviestuko ir druskos...  blush2.gif
Kur visos dingusios?  g.gif

Grikius ir as valgau uzpiltus,man patinka,bet tada temele turetu buti apie grikius lotuliukas.gif
O kail lengva sulekneti???? blush2.gif
Atsakyti