Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškės, Jeruzalė

Aha, tik kazkodel bega eilute, kad vienam vaikui kaina mazesne ir uzrasymas iki 15 rugpjucio. Zinant ju kaina ir reikalavimus atrankai, abejoju ar galima nupirkti tas vietas.
Atsakyti
Sveiki, mes gyvenam Santariškėse ir užsirašėm į Trinapolio darželį.Privatus,bet kaina nesikandžioja( 450 lt / mėn. ) Naujas,renkamos grupės,bet atrodo neblogai.mes jau po kelias dienas nueinam pasipratinti,tai nesiskundžiam,nes su valstybiniais- ne kas mūsų rajone.
Atsakyti
o kuris cia tas Trinapolio darzelis? bigsmile.gif
Atsakyti
Trinapolio g. 867089392 Raimonda Dauniene,direktore.
Atsakyti
Mes irgi ten einam. Nu po valstybinio tikrai daug geresne adaptacija bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytės, gal galima būtų išgirsti atsiliepimus apie Namų darželį ir Baltupių darželį? Skaičiau pasisakymus, bet norėtųsi daugiau informacijos ax.gif
Atsakyti
Labai laukiu atsiliepimų, reikia spręsti "ant dienų"...
Atsakyti
Aš taip pat ieškodama darželio svarsčiau galimybę leisti į Baltupių darželį, bet man visus teigiamus dalykus nusvėrė vienintelis minusas, tai, kad žiauriai mažai vietos patalpoje, kur vyksta visi vaikučių žaidimai, vadinamoje grupėje. Mano supratimu, tokio amžiaus vaikučiai mėgsta palakstyti ir šiaip jiems turi būti erdvės žaidimams, o ne tik pabūti susispaudę kambaryje. Šis darželis skelbiasi kad rytais vyksta mankšta su kamuoliais, nu bet niekaip neįsivaizduoju, kur jie tai daro, nebent valgomajame, nes daugiau ten erdvės kur tai būtų realiai galima daryti nemačiau, gaila, kad kai buvau pažiūrėti, pamiršau paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiste @ 2012 02 21, 14:53)
Mamytės, gal galima būtų išgirsti atsiliepimus apie Namų darželį ir Baltupių darželį? Skaičiau pasisakymus, bet norėtųsi daugiau informacijos  ax.gif

Nuvažiuokit ir pasižiūrėsit kaip ten viskas atrodo, pabandrausit su vadovėmis ir užduosit joms visus rūpimus klausimus. Nes kas tinka vieniem tėvams, nebūtinai tiks jums. Ir atvirkščiai smile.gif

Pavyzdžiui, aš lankiausi abiejuose šiuose darželiuose. Baltupių darželis man visai patiko, čia buvom sutarę praleisti pusdienį su mažiumi. Pasakysiu, kas man patiko ir kas užkliuvo:
Labiausiai patiko - mažiukų auklėtoja Snežana thumbup.gif nereali! vat čia tai auklėtoja iš pašaukimo. taip pat ir jos padėjėja labai miela ir šilta.
Patiko, kad darželis yra šalia parko, į kurį kartais veda vaikus pasivaikščioti. Tai, kad namas prie gatvės (na, jis truputį atokiau), man - ne privalumas, bet ir ne jokia tragedija smile.gif
Patiko, kad darželyje mokomasi padėkoti už maistą ir Dievuliui, ir šeimininkutei smile.gif
Tuo metu, kai lankėmės, ketino pradėti vykdyti emocinio intelekto ugdymo programą (su Kimochiais). Ar ji vyksta, nieko nežinau, bet man tai būtų pliusas.
Abejonių sukėlė mano galva pernelyg aktyvus mažiukų ugdymas, nes jie, jei neklystu, kas dieną turi dailės užsiėmimus, o po to turi skubėti į muzikos pamokėlę. Jei vaikas įsijautęs į darbelį, tai turi viską baigti ir persiorientuoti į kitą veiklą. Muzikos pamokėlės vyksta skambinant pianinu, man pasirodė per triukšminga. Iš tiesų, nuo tokios įspūdžių gausos labai apkraunama nervinė sistema, ir mano mažiui jau to buvo per daug (na, jis labai jautrus vaikas yra, mažiau jautriam vaikui gali būti viskas tvarkoj).
Dar nepatiko, kad darželyje vaikų gimtadieniams leidžiama tėvams atnešti pirktinių tortų ir pyragų... Nu man niekas neįrodys, kas tai yra sveikas maistas dvimečiams, o kadangi, mūsų vaikas buvo dar ir alergiškas, tai pasidarė baisu pagalvojus, kiek jis visko prisiragaus (juk neizoliuosi vieno vaiko). Nors gal su jais galima susitarti šiuo klausimu, nebandžiau.
Man ten pasirodė per šilta ir per tvanku.
Vyresnėlių auklėtoją girdėjau porą kartų pakeliant balsą ant vaikų, situacijose, kur galima tiesiog gražiai susitarti. Buvau kiek nemaloniai nustebinta.

Reziumuojant, man šis darželis paliko gerą įspūdį.

Pačios grupės nėra erdvios, tas tiesa, bet jie nesėdi nuolat grupėse. Dailė vyksta tarp grupių esančiame hole, muzika - pirmame aukšte... man tai kažkaip neužkliuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkės pėda: 27 vasario 2012 - 11:51
Baltupiuose yra du daržreliai, apie kurį čia eina šneka? g.gif
Atsakyti
Man atrodo tas, kur Kalvariju gatveje taip ir vadinasi "Baltupiu darzelis"
Atsakyti
jei kalba apie privačius eina tada aišku biggrin.gif galvojau apie valstybinius 4u.gif
Atsakyti