Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškės, Jeruzalė

QUOTE(Lijanuska @ 2006 08 31, 09:52)
Sveikos, Mamytes,

As vakar buvau su savo lialium nuejusi i darzeli Gintareli Baltupiuose, Kvieciu g. ten priskirta, darzelis visai nieko pasirode, kaip ir visi valstybiniai, vedeja gal keistoka, bet ka as zinau. I grupe pasiziuret neleido, sake, kad ateitume su prasymu kai vaikiukui bus metai, o priima nuo dvieju...

As prie mamu prisideciau del darzelio ir mokyklos Jeruzalej!

Tai dabar net prasymo Gintarelis neprieme ar Tu nenesei? ax.gif
Atsakyti
As irgi galeciau prisideti jei organizuotumem ka nors del darzelio Jeruzalej 4u.gif Maniskis nuo spalio zingsniuos i Bitute Seskinej wub.gif Bet jei butu vaiku ateity - tikrai darzas Jeruzalej mums praverstu drinks_cheers.gif Juk tiek jaunu seimu dabar Jeruzalej wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2006 08 10, 15:49)
Nu va, aš sakau, reikia organizuotis  4u.gif Gal kas ir pavyktų. Gal dar ir Santariškių mamos  prisidėtų.

Ir Balsiu mamytes prisidetu ax.gif nes kol Balsiuose darzeli pastatys, jau mano mergina ir lupas dazysis lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai jau galėtų jeruzalėj atidaryti didesnį darželį... tiek jaunų šeimų čia su vaikučiais, o rajonas plečiasi. Aš irgi dabar mąstau, kur mažąją reikės vesti, turbūt eisiu apžiūrėt to privataus pievų gatvėj wink.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, Jeruzalėje mokykla yra ir gan nebloga. Vat su darželiu tai jau problema.
Atsakyti
Tai gal is tikrųjų nepaskandinam kažkur tik žodžių rinkiny tos idėjos dėl daržo. Aš labai aktyviai prisidėčiau prie daržo statymo projekto pas mus thumbup.gif. Net su kuo nors kartu ir nueit galėčiau, o gal tiesiog reikia seniūniją dar kartą paraginti tą susirinkimą organizuoti Jeruzalės gyventojų dėl daržo ir skelbimus priklijuoti visur, kad būtū matoma. Nes baisu dėl daržų: niekur vaiko priimt nenori ne pagal gyvenamą vietą, o į visokias ten Šermukšnėles ir Ginterėlius tai kelt koją baisu, blink.gif tiek pasiskaičius. Kažkokie kaip antrarūšiai turim jaustis!
O šiaip tai girdėjau kad Trinapolio gatvėj Žirmūnuose kaip tik naują ruošiamasi statyt, tai ko pas mus negalima, juk nė vieno nėr!
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice_tea: 26 spalio 2006 - 08:30
Sveikos,mamos,
as is visoriu - cia daugybe mamu su vaikais, kurios susiduria su ta pacia problema - nera darzelio. Baltupiuose nepriima del to,kad irtaip perpyldyti, o ir siaip kiek pasidomejau, tai ne ypac jie patrauklus. darzelio reiketu ir verkiant.
Beje musu rajone Hanneris stato didziuli kvartala "Bajoru kalvos", sklido kalbos, kad ten turetu buti darzelis, bet nieko apie ji negirdejau, o jei kada ir pastatys, tai turbut vaika reiks ir i mokykla leist.
O šiaip tai girdėjau kad Trinapolio gatvėj Žirmūnuose kaip tik naują ruošiamasi statyt, tai ko pas mus negalima, juk nė vieno nėr!

Del sio darzelio dar neaisku ar jis is vis bus. Sako,kad jis neatitinka tam tikru reikalavimu. O jei ir bus isteigtas jis greiciausiai bus privatus, ir kainos bus ziaurai brangus 600-800lt/men, o gal ir daugiau. Mes toje Trinapolio gatveje pirkom buta, pirkom del to,kad viskas atseit bus po ranka - vaiku darzelis, pradine mokykla, sporto klubas... bet dabar kai situacija aiskeja, mes ta buta norime parduoti. Nes ten daugiau nieko patrauklaus nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violla: 01 lapkričio 2006 - 16:53
nu nieko mielos mamytes mes dar issikovosim sau darzeli. kaip bebutu. bet tiesiog baisu kur nebenueini jus mums nepriklausot pagal gyvenama vieta. o vienam darzeli grazei pasiunte tai eikit i baltupius gerai ate. jau ir nebezinau ka bedaryt....... sad.gif
Atsakyti
Mamos,
negraziai pasiulysiu, bet kai vedat ne pagal gyvenama vieta i darzeli tenka meluot adresa blush2.gif Na tarkim gyvena kokie nors gimines ar draugai fabuose ar pasiluose, tai ir pasakot ta adresa. Dabar deklaracijos del gyvenamos vietos praktiskai nereikalauja ax.gif As tai taip uzrasiau vaika pasiluose, nes jeigu buciau sakius kur gyvenam tai turbut is vis net kalbeje su manim nebutu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2006 11 03, 12:30)
Mamos,
negraziai pasiulysiu, bet kai vedat ne pagal gyvenama vieta i darzeli tenka meluot adresa blush2.gif Na tarkim gyvena kokie nors gimines ar draugai fabuose ar pasiluose, tai ir pasakot ta adresa. Dabar deklaracijos del gyvenamos vietos praktiskai nereikalauja ax.gif As tai taip uzrasiau vaika pasiluose, nes jeigu buciau sakius kur gyvenam tai turbut is vis net kalbeje su manim nebutu  unsure.gif

As pasinaudojau ta pacia schema, tik pas mane viskas legaliai - yra antspaudukas pase, kad gyvenu seskinej, tai prieme be jokiu kalbu ir atsikalbinejimu, kad mums nepriklausot (na apie gyvenima Jeruzalej as paprasciausiai nutylejau rolleyes.gif ).

O ka daryt - pacios aplinkybes vercia suktis doh.gif Manau, kad del vaiko galima butu ir nors laikinai deklaruoti gyvenamą vieta ten kur reikia drinks_cheers.gif

Atsakyti
O aš, nors gyvenu jeruzalėj, bet saviškę vedu į darželį fabijoniškėse, ir užrašiau pradžioj net į du, nieks nepriekaištavo, kad pagal gyvenamą vietą nepriklauso g.gif
Atsakyti